Page 66 of 171 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 4251

Thread: Ateizam

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

HEhehehehe, na moja pitanja si odgovorio pitanjima, a sad mislis da dermatologija ima veze sa bojom koze? Zar ne vidis koliko si smijesan, i koliko bjezis od istine?

I da imas odgovore na moja pitanja, ne bi cekao moje odgovore na tvoja pitanja, nego bih ih odma rekao
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    HEhehehehe, na moja pitanja si odgovorio pitanjima, a sad mislis da dermatologija ima veze sa bojom koze? Zar ne vidis koliko si smijesan, i koliko bjezis od istine?

I da imas odgovore na moja pitanja, ne bi cekao moje odgovore na tvoja pitanja, nego bih ih odma rekao
    ja ti kazem opet,evo sad cu velikim slovima...POSTAVLJENA SU TI PITANJA,nisi dao odg,momentalno gubish svako pravo da od mene trazish ikakav odg..i ako ti je gusht da od mene dobijesh info o tome,misleci da cesh nauchit,reci cu ti da ti je bolje uzet knjigu i bash se poblize udubit u tu materiju dje je odlichno objasnjen postanak razlicitih boja (vjeruj mi,i tu je opovrgnuta darvinova teorija),ne zato sto ne znam problematiku,nego zato stoi me pretjerano nije ni zainteresovala,i necu ti je najbolje objasnit,jer ne volim da pisem nesto sto ne znam u potpunosti. svako dobro.
    hari,bas ti je loshe kad moras da brises postove,kako ne bi ispao neznalica :) kuku ocu,kuku majci.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Pa daj mi barem nneki putokaz, kako su nastali visebojni ljudi?

Zar ne treba ti, kao vjernik, da prosvjetljujes nevjerne, a ne da trazis odgovore od njih?

Jedini koji ovdje trazi odgovore, i prati sve tribine o evoluciji, i cita dosta o evoluciji si ti, i nemoj samo da mi kazes zato sto te interesuje, kako moze da te interesuje nesto u sto ne vjerujes, ili ne zelis da povjerujes
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa daj mi barem nneki putokaz, kako su nastali visebojni ljudi?

Zar ne treba ti, kao vjernik, da prosvjetljujes nevjerne, a ne da trazis odgovore od njih?

Jedini koji ovdje trazi odgovore, i prati sve tribine o evoluciji, i cita dosta o evoluciji si ti, i nemoj samo da mi kazes zato sto te interesuje, kako moze da te interesuje nesto u sto ne vjerujes, ili ne zelis da povjerujes
    ja nisam pop nikako,odes u crkvu i obratish se ako hocesh da te neko prosvijetli. drugi dio ti je konfuzan,ali ako sam shvatio pitao si me kako moze da me interesuje nesto sto ne priznajem...zato sto je direktno povezano sa onim za sta vjerujem...kazem ti i opet cu ponovit,ne umijem ti objasnit to jer me nije pretjerano interesovalo,zato knjigu u ruke,i nacicesh odgovore..ali ne jednu knjigu,no vise,ne da bi se edukovao, nego da bi procitao sta kazu jedni,a sta drugi o rasama i izvagaj sta ti je bolje.
    hari,bas ti je loshe kad moras da brises postove,kako ne bi ispao neznalica :) kuku ocu,kuku majci.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Izvagano je kod mene odavno, kao sto vidis.

Bio kod popa, nije me prosvijetlio
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

Vjernici su rekli da ima boga, na vama je teret dokazivanja. Ja kazem postoje letece krave i napisem knjigu o njima. Znaci li to da ti treba da dokazes da ne postoje ili ja da postoje?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Треба да постоје импликације постојања летећих крава.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Vjernici su rekli da ima boga, na vama je teret dokazivanja. Ja kazem postoje letece krave i napisem knjigu o njima. Znaci li to da ti treba da dokazes da ne postoje ili ja da postoje?
    ti mozesh da napises da si pametan izuzetno,niko ti to nece priznat ...ili se vrlo lako moze opovrgnut tvoja tvrdnja jednim testom,i odma tvoja teorija pada u vodu...isto kao sto je dokazano za milion stvari u teoriji evolucije da nije tacno..prema tome...kad ti dokazesh da bog ne postoji,opipljivim dokazom,ja cu momentalno da se zacudim sta mi je bilo ovih godina zivota te sam u to vjerovao. ali necesh naci dokaz,prema tome...logika je jasna.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by ihtus777 View Post
    Треба да постоје импликације постојања летећих крава.
    A koje su to implikacije postojanja boga?
    Quote Originally Posted by protuva View Post
    ti mozesh da napises da si pametan izuzetno,niko ti to nece priznat ...ili se vrlo lako moze opovrgnut tvoja tvrdnja jednim testom,i odma tvoja teorija pada u vodu...isto kao sto je dokazano za milion stvari u teoriji evolucije da nije tacno..prema tome...kad ti dokazesh da bog ne postoji,opipljivim dokazom,ja cu momentalno da se zacudim sta mi je bilo ovih godina zivota te sam u to vjerovao. ali necesh naci dokaz,prema tome...logika je jasna.
    Opet ti sa filozofijom? Nije dokazano da bog postoji, zasto jos uvjek vjerujes u njega?
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Дешавање натприродних појава.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A koje su to implikacije postojanja boga?

Opet ti sa filozofijom? Nije dokazano da bog postoji, zasto jos uvjek vjerujes u njega?
    ne ,nego nije dokazano da NE POSTOJI...sto jeste za vasu teoriju evolucije. koliko ti puta moram ovo napisat..blize mi je nesto sto nije dokazano,nego nesto sto je dokazano da ne postoji...zdrava logika.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Mislim da je ovaj odgovor suvise stur i presirok da bi se dokazalo postojanje necega. Ljudi su nekad vjerovali da munje dolaze od boga, pa ispade drugacije

Volio bih da cujem tvoje misljenje na jedan moj post upucen tebi https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1589
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

Ajde navedi mi te dokzae protiv teorije evolucije jr zadnji put kad sam provjerio svi naucnici se slazu da je potpuno opravdana i tacna.

E, sad te imam. Posto niko do sad nije dokazao postojanje boga koje se jedino zasniva na knjigama kojima se ne zna ni autora i vjerovanju obicnih ljudi koji poznaju tehniku laganja i nije im tesko bilo da sve to fino izmisle sto su najvjerovatnije i uradili, daj mi ti jedan opipljiv dokaz da bog postoji. Posto niko hiljadama godina nije to uspio, a ti tvrdis da je moguce, onda ajde ti budi taj koji ce najzad da otkloni sve sumnje i ja cu prvi sebi koce da prikucam u dlanove i da se razapnem.
    Teret dokazivanja nikad nije na onome koji tvrdi da nesto ne postoji, uvijek je na onome koji tvrdi da postoji.

Ti ne znas ni sta znaci logika. Ne znas ni jedan metod logickog zakljucivanja. Ne znas ni sta je dedukcija, indukcija itd. Naravno mozes da proguglas i to ces sigurno uradit. Ali ukratko da ti kazem, ti ides protivno svim logickim metodama jer svaki od njih zahtjeva dokaze koje ti nemas.

Nisu dokaz postojanja boga. Natprirodne pojave su samo natprirodne dok ih neko ne objasni, bas kao i vremenske pojave nekad. Neke od tih natprirodnih pojava su dosta cesto bile samo prevara da bi se ljudi domogli para na brz nacin.
    Last edited by VanjaTheMan; 05-03-10 at 22:18.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja mislim da ce se ljudima kad umru desit bash ono u shto su za zivota vjerovali! xD
    Last edited by Glenn_Q; 05-03-10 at 22:19.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde navedi mi te dokzae protiv teorije evolucije jr zadnji put kad sam provjerio svi naucnici se slazu da je potpuno opravdana i tacna.

E, sad te imam. Posto niko do sad nije dokazao postojanje boga koje se jedino zasniva na knjigama kojima se ne zna ni autora i vjerovanju obicnih ljudi koji poznaju tehniku laganja i nije im tesko bilo da sve to fino izmisle sto su najvjerovatnije i uradili, daj mi ti jedan opipljiv dokaz da bog postoji. Posto niko hiljadama godina nije to uspio, a ti tvrdis da je moguce, onda ajde ti budi taj koji ce najzad da otkloni sve sumnje i ja cu prvi sebi koce da prikucam u dlanove i da se razapnem.
    Teret dokazivanja nikad nije na onome koji tvrdi da nesto ne postoji, uvijek je na onome koji tvrdi da postoji.

Ti ne znas ni sta znaci logika. Ne znas ni jedan metod logickog zakljucivanja. Ne znas ni sta je dedukcija, indukcija itd. Naravno mozes da proguglas i to ces sigurno uradit. Ali ukratko da ti kazem, ti ides protivno svim logickim metodama jer svaki od njih zahtjeva dokaze koje ti nemas.

Nisu dokaz postojanja boga. Natprirodne pojave su samo natprirodne dok ih neko ne objasni, bas kao i vremenske pojave nekad. Neke od tih natprirodnih pojava su dosta cesto bile samo prevara da bi se ljudi domogli para na brz nacin.
    ahahahahahahahahahahahahahahaha,dokaze o evoluciji sam prezentovao u onom velikom tesktu prije 4,5 strana.sa sve imenima NAUCNIKA i njihovim citatima i s cim vise ne...mali milion dokaza,od onih moljaca ,do dobijanja i otklanjanja informacija i genetikom kojom se bavio darvin a u to vrijeme genetika je bila na nivou 0. ja ti opet kazem,ti mene daj dokaz da bog ne postoji i ja vise necu vjerovat...sto je muka postaviti jedan dokaz,koji trazim evo 5 strana. kako ne vidish da si na margini (mislim na shacicu ljudi kao sto si ti,ateiste) pa ce ti i to dovoljno reci koliko su naucnici u pravu i ne ubrajaj sve nauchnike na tvoju stranu,jer je vise naucnika koji su protiv teorije evolucije. aj pozz i ne ponavljaj se vise,jer je i meni muka trazit dokaze od vas znajuci ih da ih nemate...sve najbolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i jedno pitanje.znash li cija je ovo recenica ...''Svim srcem se zahvaljujem na onome shto ste rekli o mojoj knjizi; međutim, bićete duboko razocharani, ona će biti i previche hipotetichka. Vjerovatno je da od nje neće biti nikakve druge koristi osim shto ce da uporedi neke chinjenice, mada lichno mislim da mi se tu negde nazire put ka poreklu vrsta. Ali, avaj, koliko je chesta, skoro univerzalna pojava da autor sebe ubedi u istinu svojih sopstvenih dogm''.
    i znash li dje je sahranjen carls darvin?
    Last edited by protuva; 05-03-10 at 22:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da je ovaj odgovor suvise stur i presirok da bi se dokazalo postojanje necega. Ljudi su nekad vjerovali da munje dolaze od boga, pa ispade drugacije
    Слажем се да је преширок јер ми не можемо да одредимо шта је природно а шта је неприродно а шта је натприродно.

Ја вјерујем да је човјек натприродан јер је човјек величанствена појава и креација.

Рецимо,узмимо левитацију.Она је неприродна јер се лице уздиже са земље без икаквих помагала.Ево рецимо имамо књигу једног језуите који се бави појавом левитација и потврђивао их.Мислим да се ти налази могу узети за сходно јер језутит не иде у прилог да потврђује истинитост друге вјере а овдје је ипак потврдио.Књигу сам окачио овдје на форуму,има линк.

@ihtus777
    znaci da je katolicansto od tih vremena evoluiralo u danasnju vjeru koja siri svoje ucenje mirnodopskim putevima?

Ihtuse, ja sam ovdje dosao sa tri prosta pitanja, na koja ne ocekujem prost odgovor, sve u cilju da vidim da li ja grijesim sto ne vjerujem, i da vidim zasto se meni bog ne prikaze, ako ga ima, jer kad mi je najvise trebao nije bio tu, a dozivio sam od ovoga

Нисам га ни ја видио,а да ли гријешиш што не вјерујеш-моје је мишљење да би требао да имаш повјерења у БОГА.То је моје мишљење,е сад,ко је крив зашто неко вјерује или не вјерује ја не могу да судим јер је сијасет фактора ту укључено.

Прошле године на Велики Петак моје колеге са факултета су отишле да фарбају јаја у Храму и требали су да се запале неки стари календари.Календари су били изнијети испред храма и бразински су били побацани на једну гомилу коју су радници исполивали бензином и запалили.Дио гомиле је горио дио није.То су покушали неколико пута.Обавијестили су свештеника који је био близу да друга половина неће да гори и моје колеге су мислиле да су радници пијани па да им се привиђа.То је можда и свештеник помислио.Изашли су њих 5-6,дошли код гомиле,поливали је бензином али није хтјела да гори.Неколико су пута то покушали.Наједном је свештеник разгрнуо гомилу и на самом дну гомила је била икона Светог Василија Острошког.

Е сад сам процијени о чему се ради.

@protuva posprdavanje jer ne mislim kao on. Da li je to pravi put ubijedit nekoga u postojanje svevisnjeg boga? I zar posle gledanja njegovog ponasanja prema meni, ja treba da se priklonim njegovom ucenju, da bih posto isti kao on? Ili je on jedan od tih koji bi takodje, da mu moze bit, sirio vjeru macem, a onda 500 godina kasnije, neko rekao da je to bilo iz niskih pobuda? Zar moze vjernik pravovjerni da ima takve pobude?

Volio bih da cujem tvoje misljenje na jedan moj post upucen tebi https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1589

Знаш шта је проблем?Проблем је на овом форуму што је академска свијест непостојана.Свако нов ко се појави види пљувачину и протува је задесио такво стање.То би било моје мишљење,не кажем да сам у праву.

Свети Николај је рекао да је Христос увијек био у мањини.Свети Сомас је рекао да ће доћи вријеме када ће Црквени поглавари бити већи безбожници него ико други.Свети Павле је рекао ко поквари цркву њега ће БОГ покварити.

Ми у Цркви нисмо светитељи,грешни смо,неки се боре више а неки мање.Сви смо позвани да сведочимо у миру и ненаметљиво.Оно што ја препоручујем људима који ме питају за Цркву на кога да се угледају ја им кажем да се угледају на Христа.Он је све.Јеванђеље је све,тамо пише шта и како треба да радимо.Читај јеванђеље јер ћеш много боље упознати Хришћанство кроз јеванђеље него кроз гријехе нас људи.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

ahahahahahahahahahahahahahahaha,dokaze o evoluciji sam prezentovao u onom velikom tesktu prije 4,5 strana.sa sve imenima NAUCNIKA i njihovim citatima i s cim vise ne...mali milion dokaza,od onih moljaca ,do dobijanja i otklanjanja informacija i genetikom kojom se bavio darvin a u to vrijeme genetika je bila na nivou 0. ja ti opet kazem,ti mene daj dokaz da bog ne postoji i ja vise necu vjerovat...sto je muka postaviti jedan dokaz,koji trazim evo 5 strana. kako ne vidish da si na margini (mislim na shacicu ljudi kao sto si ti,ateiste) pa ce ti i to dovoljno reci koliko su naucnici u pravu i ne ubrajaj sve nauchnike na tvoju stranu,jer je vise naucnika koji su protiv teorije evolucije. aj pozz i ne ponavljaj se vise,jer je i meni muka trazit dokaze od vas znajuci ih da ih nemate...sve najbolje.
    Ma vidim ja da ti nemas pojma o evoluciji. Bar procitaj knjigu pa se upustaj u raspravu. A ta mala sacica ateista o kojoj pricas nije bas tako mala. Svakim danom je sve vise ateista jer ljudi su sve pametniji. A za to ti ne treba nikakvo dokazivanje to je cinjenica. Isto ko da trazis nekom da ti dokaze da je nebo plavo a na njemu oblaci...

Odakle tebi to da je sve vise naucnika protiv evolucije. Samo zato sto kazes nesto ne znaci da je tacno. Ili to ide ovako mozda: Michael Jackson je ziv...ODJEDNOM ISTINA.

Ti od nas trazis dokaze a sam si u nemogucnosti si da pruzis jedan.

Ako ovaj mali ima vise od 14 godina onda nesto s njim nije u redu.

i jedno pitanje.znash li cija je ovo recenica ...''Svim srcem se zahvaljujem na onome shto ste rekli o mojoj knjizi; međutim, bićete duboko razocharani, ona će biti i previche hipotetichka. Vjerovatno je da od nje neće biti nikakve druge koristi osim shto ce da uporedi neke chinjenice, mada lichno mislim da mi se tu negde nazire put ka poreklu vrsta. Ali, avaj, koliko je chesta, skoro univerzalna pojava da autor sebe ubedi u istinu svojih sopstvenih dogm''.
    i znash li dje je sahranjen carls darvin?
    A pretpostavljam da je Biblija knjiga cinjenica...Ti o nastanku vrsta znas samo autora i nista drugo. Ne znas za dokaze, za fosile koji dokazuju prelazak sa jedne vrste na drugu. A kad nekom vjerniku pokazu dokaz da je vrsta A evoluirala u vrstu B i pokazu mu fosile vjernik trazi podvrstu izmedju A i B. Kad mu pokazu i to on i dalje trazi podvrsu. To je cisto negiranje istine i dokaza koji su neoborivi. Znas li sta znaci naoborivi dokaz? Jer je evolucija prihvacena, neoboriva. Jedino sto moze da se desi je da je nekim otkricem poboljsaju.

Znas, da je do ljudi kao ti nikad progresa ne bi bbilo. Nikad ne bi bilo struje, kompjutere, interneta i ovog foruma. Jer ti ne bi mogao da vidis istinu da ti stoji pred oci.
    A Darwin je sahranjen u Westminster Abbey. Protivno popularnom vjerovanju da je sahranjen pored Njutna. Ali cak i da je sahranjen pored Pape to nista ne bi dokazivalo jer nije bitno.
    Last edited by VanjaTheMan; 05-03-10 at 22:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vanjatheman View Post
    nisu dokaz postojanja boga. Natprirodne pojave su samo natprirodne dok ih neko ne objasni, bas kao i vremenske pojave nekad. Neke od tih natprirodnih pojava su dosta cesto bile samo prevara da bi se ljudi domogli para na brz nacin.

Ја говорим о импликацијама.Најмање има импликација да нема нигега,да идемо у ништа после смрти.

А да ``чуда``јесу злоупотребљавана то је тачно.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma vidim ja da ti nemas pojma o evoluciji. Bar procitaj knjigu pa se upustaj u raspravu. A ta mala sacica ateista o kojoj pricas nije bas tako mala. Svakim danom je sve vise ateista jer ljudi su sve pametniji. A za to ti ne treba nikakvo dokazivanje to je cinjenica. Isto ko da trazis nekom da ti dokaze da je nebo plavo a na njemu oblaci...

Odakle tebi to da je sve vise naucnika protiv evolucije. Samo zato sto kazes nesto ne znaci da je tacno. Ili to ide ovako mozda: Michael Jackson je ziv...ODJEDNOM ISTINA.

Ti od nas trazis dokaze a sam si u nemogucnosti si da pruzis jedan.

Ako ovaj mali ima vise od 14 godina onda nesto s njim nije u redu.
    tvoj odg na moja pitanja je ''vidim ja da ti nemash pojma'' ... bravo...idemo dalje...sacica ateista i nikako drugo,pa se duplirali dnevno,opet ce biti u manjini... ko je rekao da je sve VISE naucnika protiv...rekao sam da je vise nauchhnika protiv,uocite razliku..opet ti kazem,pruzio sam ti dokazu u onom tekstu..ti meni ni jedan da bog ne postoji,sve je jasno cijenim a sam duplo stariji od tebe ( uzmimo da imash 20+ godina) ..a i godine nisu mjerilo necije pameti,to bi trebao znati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Најмање има импликација да нема нигега,да идемо у ништа после смрти.
    Koliko ih ima da se ne ide u nista osin vjerovanja ljudi da su toliko vazni i da nijesu prolazni?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vanja> nema odgovora..cega se stidish ? tesko je za googlanje,znam...jel te pomalo stid da kazesh da je darvin na svoju zelju sahranjen u katedrali,kuci bozijoj,kuci koju je negirao ? ona recenica je darvinova,eto sta i on misli o svojoj teoriji. aj sad,poz,ovim sam htio da zavrhsim razgovor o ovoj temi.fin zavrshetak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hari krisna View Post
    koliko ih ima da se ne ide u nista osin vjerovanja ljudi da su toliko vazni i da nijesu prolazni?
    Манастир Острог.Надживио јер генерације и генерације заједно са кивотом Светог Василија.То једна од импликација постојања БОГА.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

tvoj odg na moja pitanja je ''vidim ja da ti nemash pojma'' ... bravo...idemo dalje...sacica ateista i nikako drugo,pa se duplirali dnevno,opet ce biti u manjini... ko je rekao da je sve VISE naucnika protiv...rekao sam da je vise nauchhnika protiv,uocite razliku..opet ti kazem,pruzio sam ti dokazu u onom tekstu..ti meni ni jedan da bog ne postoji,sve je jasno cijenim a sam duplo stariji od tebe ( uzmimo da imash 20+ godina) ..a i godine nisu mjerilo necije pameti,to bi trebao znati.
    Znaci jos pored svih ovih gluposti koje si rekao sad tvrdis da imas oko 40 godina. Ako ovako razmisljas sa 40+ godina onda ti IQ nije preko 70. A vise naucnika nije protiv. Ti to kazes kao da je cinjenica a potpuno je suprotno. Onaj tvoj tekst veze nema ni sa cim. Nije svako naucnik ako se bavi nekim malo naucnim stvarcicama. Naucnici za koje se zna da imaju mozga u glavi priznaju teoriju evolucije. A te tvoje kvazi-naucnike proturi nekom ko ne zna o cemu prica.

Ako si iz svega sto sam napisao izvukao zakljucak da je moj odgovor na tvoj post da nemas pojma o cemu pricas onda ne znam sta da ti kazem. To nije bio odgovor na tvoj post, to je bio uvod u moj post u kojem se nalazi odgovor. Ne znas najprostiji post na forumu da shvatis kako da ocekujem da shvatis nesto komplikovanjie kao, recimo sabiranje prostih brojeva...

A zanima me samo, u kojeg ti to boga vjerujes?
    Last edited by VanjaTheMan; 05-03-10 at 23:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Не би рекао да су научници само они који признају еволуцију.Не видим зашто би то био параметар?

Page 66 of 171 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks