Naredjenje izvrsenje![]()
Pa da znas, znas da vise uopste nema price sa policajcima.
Vozio 70, onamo prije Gorenja i zaustavi me radar, ni isprave mi trazio nije, samo mi je rekao podji kod kolege i ovaj uzima isprave i odma uze da pise nista ne pita
Dok sam ja bio tu, jos dvoje troje je zaustavio i svi "kod kolege"![]()
Naredjenje izvrsenje![]()
She is only here to annoy herself!
Idealjna stvar za Crnogorske drumove je peglica sa "privrnutim karburatorom" da manje torshi, i da samo prvom brzinom moze ic uz trecu traku... Jedino tako mi nece pisat kazne :mad:
jos uvijek ne.. :P
vidjoh danas John Cenu sa njegovom tarabakulom audijem
pljunuti je John Cena kako sam se ismijao kako mu lici
raspad sistema audi...auspuh tandrce, upaljena rikverc svijetla iako ide naprijed, tandrce...ali ga gari Cena pa neka ima mana![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto ti vozis?
TAKUMI
Bravu? Oj kuku...i to dizlo....
TAKUMI
Stoji policija uveche chesto kod delte tj kod pumpe,sa obije strane zaustavljaju,a josh jedna patrola stoji na proshirenje prije kruzhnog,od delte kad se ide... Inache,vikendom ih najcheshce ima kod podvozhnjaka put starog i put tushkog,onda kod opshtine,kroz toloshe,kod trim staze,kod jugopetrol pumpe u centar...Radio ribomax vam zheli ugodne praznike...![]()
Meni su 2 puta ljetos uzimali vozachku,od tada vozim polako,shto se mene tiche prevaspitanje uspjelo...
Danas je bilo fino i suncano, vracao sam se iz PG sa Golfom 2 dizelom, motorom zrelim za generalnu (prekljuce sam trebao da je radim ali nije bilo mjesta u garazi)... Nagrdjena kumplug shajbna, izgoreno kvacilo, i da ga ne opteretim, nekako sam ga vukao uz trecu traku (na sto manje opterecenje, kao kroz grad da se vozim) 64km/h... A nesrecno ogranicenje je bilo 60km/h :shock: E... Svi zivi su me preticali, kao da sam parkiran - samo prozuJu pored mene
Za tvoju informaciju, vidjeo sam BMW danas u "bloku"... nije u garazi :razz:
Ko? Mashinac? To je brat nash... Skil 12 od 10![]()
Ne, ali u ovom slucaju ti vozis Bravu koja je bila raspad i kad je izasla iz fabrike.
TAKUMI
I da budem ful realan i objektivan, prije bih vozio 750 1992 god nego Fiestu 2007.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks