Sto se cini od policie jbm tiii

Krenem juce za PG na mali fudbal , i 5 patrola sa radarima, srecom sam ih ofta ove 2 dana da ima ka mrava pa sam samo vozio u kolonu, jedna patrola je bila na izlaz iz Cetinja jedna na skretnicu kod Rijeke Crnojevica, jedna na ulaz od PG kod Renoa, jedna kod Namosa, i jedna kod Delte, svaka patrola sa radarima...

Krenem ja za Kotor evo jedna u Lapčiće dje ona firma BOHOR pa kod onog stajalista, ali je vec nekoga zaustavio i bio je zauzet inace bi me clock-ira... ok krenem ja dalje prestizem niz Jaz preko pune , evo drotovi dolje zaustavljaju me i traze vozacku, reko nemam zaboravio sam, veli oduzece vam se vozilo, ja reko nemas problema, veli mi on aj udji u auto i prati nas do stanice, ja reko ne umijem , veli drot to je odbijanje naredjena sad zovemo interventnu da te privedu, i nisam ima zivaca se glupirat i povedem im auto i izvadim ga drugi dan i krenem ja za Niksic, u Danilovgrad me uvatio 88 a ogranicenje je 50, i tu naravno treba da ide vozacka ali drot veli aj napisacemo ti nalog 30e da platis.....LOL, ne znam jel zbog toga sto mu je bilo žao da mi je uzme ili jer su dobili naredjena od uprave da malo keša naprave..

Znaci legli su na nas ka..., mora da nisu plaatu primali pa su ovako masovno izasli..
Eto tako ja da vas dobronamjerno obavijestim i paz'te se

ps:Zna li ko koje marke radara korsiti nasa policija?