ne možemo, a ionako ste pobrkali temu. Trebali ste o ovome raspravljat na temi: filmovi za izjbeći (koja bi ionako trebala da se ugasi, jer tamo ima dosta dobrih naslova, i pretežno je stvar ukusa a ne samog kvaliteta)
Npr. isto ko što je recordare reko za jedan genijalan film, serious man, da izbjegnemo (kakav FAIL od jednog eto da kažem ''poznavaoca'')
Up in the air, uopšte nije loš, i ko ima vremena neka pogleda
Law Abiding Citizen, odgledan noćas.
Film je dobar.Gerard Butler kralj Leonidas iz filma "300" i ovi crnac dobri..
Sala br 6 je krcata bila,80% su bila neka đeca,ima sam osjećaj ka na matine u DOM JNA da sam.Ali najjači su neki momci bili pored mene tokom cijelog filma su raspravljali o meču bajern - fiorentina, i jos koliko ima do kraja filma,isto ka da ih ko na silu drži unutra.A da ne pominjem šetanje i izlaženje radi telefoniranja...
Jel ko ovaj Lovely bones gledao vec?
I da li je Peter Jackson opravdao uvijek maximalna ocekivanja
edit: nadjoh komentare na filmovima za izbjeci :mrgreen:
Last edited by Lennox; 22-02-10 at 22:46.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
evo kazu da je law abding citizen savrsen hahaha o majko bozija sto se ja nerviramtako im i ne vjerujem za lovely bones. ideja je sjajna a i da pogrijesi bice dosta lijepih pejzaza kao i uvjek od dzeksona.jedva cekam da ga odgledam.
Law Abiding Citizen..da je realniji, bio bi bolji...los kraj.U svakom slucaju, film za pogledati.
aj da se baci pogled na ovog čika Vuka noćas u Ster...biće valjda dobro
to i ja cuh ali nemoguce da je toliko los vala
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
kenjam se u call centar ovog bioskopa. 40 minuta pokusavam da dobijem...svako malo zauzeto, a kad nije zauzeto niko se ne javlja.
kakva je to profesionalnost u picku materinu
Originally Posted by my name is ...
ispade vučko ******...pih..
ja ga odgledah na dvd...smeće...nista posebno
law abiding citizen je bio fenomenalan do mozda 30og minuta...posle toga je zesce njesra....ja gluplje stvari u zivotu nisam vidio...
josh jednom
law abiding gradjanin - EPIC FAIL!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks