Da ne zna ko oće li se prikazivat' u Ster ''Dear John''?
Ja odgledah Morganove sinoc.
Ima par scena da se smijes, al me glavna tema smorila do bola.
Nije los filmicj.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Valentine's day-krajnje nepredvidiv film...![]()
vidjeh da će još malo stići Law Abiding Citizen.. odličan!!
Film je dobar, sa jako fino glupim krajem..
Valentine´s Day, odgledao prekjuče, odličan film i odlični glumci.
A preporučujem Law Abiding Citizen, film je odličan, gledao sam ga prije neki mjesec u BluReju, ali je zato kraj veoma loš, ali baš loš.
valja li sto ovaj "up in the air"
AJMO CRNA GORO !!!
Ne valja...Smor teški...
Jedno pitanje. Koja je razlika 3D i 6D lise oznaka?
Gledam ovaj bioskop Kolosej u BG pa vidim ima Xpan 3D i 6D? 6D su vibracije, zvuci, efekti i ta chuda plus 3D slika?
"U XpandD-u 6D postoje 2 vrste specijalnih efekata: efekti na specijalnim stolicama i efekti na zidovima i drugim površinama u sali. Stolice omogućavaju jednake pokrete u svakom smeru, i imaju mehanizme za golicanje, kao i specijalne basove. Posetioci kupuju posebne karte da dožive ovo zanimljivo iskustvo." to je to jel?
Bih kad odem gore da odgledam Avatar ako stignem i ako ga bude na repertoar.
Je li ko gledao Avatar u BG u 3D ili 6D? Ako sam ja dobro vidio Avatar je samo 3D![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
imas poseban topik "Avatar" na 15 lista pa ako ti nije muka citat, imas tamo utiske ljudi koji su ga gledali u 3D u Bg![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Repertoar im je trenutno smeće. Nema nijedan dobar akcioni triler ili horor. Sve neki crtani i antiljubavne antikomedije(ljubavne komedije u pokušaju). Mada sam sinoć vidio dobru najavu za Vukodlaka, čini mi se da će bit dobar, ako je suditi po trejleru.
@Hercules - Avatar je samo u 3D, bez obzira sto pise 6D satro gistro. Ja prob'ooooo.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Baš loš način da se provedu 2 sata je gledanje ovog filma...
Jes, vidio sam, ali se na 20 strana piše o tome je li dobar film ili nije :mrgreen:
Ja čitah, i koliko znam Avatar je 3D a 6D nema još. I 6D je ovo treskanje stolicama i ova čuda ako sam dobro skapirao.
Gledao sam ga ovdje u 2D pa bih eto gore da odgledam u 3D kad budem par dana gore bitisao čisto radi doživljaja da vidim kako to izgleda. Samo da ga bude na projekcijama
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks