zasluzeno dobi atletiko.svaka im cast.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
zasluzeno dobi atletiko.svaka im cast.
Pozdrav za opmne, FC Barcelona i UFO. Aj može i za laciale.
Vaš tim je prosto blistao večeras! Bili ste sjajni!
Kako vas prešegaše... fenomenalno.
Dođoše
i
Zatim, izvadiše svoju
... i objasniše kako stoje stvari.
-2, Barselona PREŠEGANA na ''Kalderon''-u.
Pedala? Ahahahaha. Shta se radi josh kod tebe?
Slazem se.
@ EL NINHO...
Ne reche za koga ti navijas ?![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Za one shto su vas karali skoro. Sjeticesh se![]()
Slazem se.
Pozdrav i za mene navijaca Atletika koji rijetko komentarise odje desavanja u primeri![]()
Tacnhno tako. Nema koga nijesmo...![]()
Slazem se.
Kako volim kad se desi jedan ovako lijep događaj![]()
Pa se forum pročisti malo, prodiše... kao proljeće poslije duge i tmurne zime. :mrgreen:
Ali osjećam ih kako spremaju ogromne postove, pune opravdanja i riječi mržnje za sve navijače Reala i Real Madrid uopšte.
U svakom slučaju, odgovor će biti samo jedna
Kako lijepa noć.![]()
Aaaaa :lolblue: Ti si lud covjek, ali 100%I dje bas nadje Husqvarnu? :lolblue:
Inace, zasluzena pobjeda Atletika.I da, da ne zaboravim - sudija OPET nije svirao CIST PENAL rivalu Barselone, kada je Milito igrao rukom u kaznenom prostoru.Cist, ali 100% cist penal.Samo dokle, pitam se, dje je granica?![]()
Vidio sam i ja taj penal čisti, bio je nakon šuta. Ono, jes napucana lopta - ali ga je pogodila ispod lakta, tako da je morao biti sviran jedanaesterac.
U svakom slučaju, ovog puta nije uticalo na rezultat - pa se neću ni sjekirat, ali dako ubuduće ove magarčine od sudija povedu malo računa. :mad:
A Husqvarna... GAZI kako je dobra.![]()
jos jednom i idem off
HALA MADRID!!!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
odje se pise kao da je real a ne atletiko iz madrida dobio barsu. svasta. zasluzena pobjeda nema sto.
Nije bila napucana, vec je bila devijacija posle suta.Penal kao suza, slijepi bi ga vidio...
Nego, nije to jedini problem.Jeffren i Maxwell su jednostavno MORALI dobiti drugi zuti karton (i Gvardioli je to bilo jasno, pa je brze-bolje izvadio Jeffrena iz igre), situacija kog gola Ibrahimovica (skok Pujola) je gadno mirisala na faul, a svi sitni kontakti na sredini su bili, naravno, faulovi za Barsu (mada smo svi vec navikli na to).Ja samo gledam i mislim jedno: dokle?A znaju odje pojedini da mi trube o "kradjama Reala za vrijeme Franka"
Blago slijepima i gluvima...
potpuno zasluzena pobjeda atletika i dobro je za prvenstvo sto je barsa izgubila, mislim da nema potrebe za provociranjem... nego dobro, svako se drzi svoje kulture...
barsa *****ski klub
Kako ih PRESEGA Atletiko. Sramota.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A vidi se, vidi kako su mnogi ođe dugo čekali ovakvu noć! Punih 7 mjeseciIskreno, i ja bih do neba skočio da poslije tolko real izgubi. Kako ta mržnja i pokušaji provociranja, prozivanja isparavaju iz ovih pojedinih postova gore... I poslije "Barsini navijači nekulturni". Majko sveta. No što da se radi, svako po svome i kako umije.
Barsa na +2 sad. Razlika je manja sad za 3 boda. Što je tu je, moralo se neđe izgubit. Sad Barsi ide jedan laganiji period i tu bi trebali da se potrude da ovu razliku održe ili povećaju. Ne treba se vadit na povrede, mogli su da dobiju i ovo noćas uz malo sreće! Atletiko protiv barse standardno dobar i po 3. put zaredom ih dobijaju na "kalderon". Fino za njih i najava boljeg perioda za atletiko nadam se. Barsi ovo ka opomena neka pane. Nema ni ponižavanja ni zajebancije ove godine, evidentno je da je teža ova sezona no prošla!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks