Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
mene ne boli nista - jer sam dozivio da tim za koji navijam uzme 6 titula u sezoni i igra najljepsi fudbal na svijetu. banja mi je sto mogu da gledam barsine majstore i ne potcjenjujem uspjehe drugih klubova samo sto nesto se ne sjecam reala iz 43 i samo kazem da je to bio potpuno drugaciji fudbal. oko reala cu se opterecivat kad bude ispred barse ovako nema potrebe za tim.
zamisli pa navijam za oba kluba. ako to ikako mozes da shvatis ok ako ne...ne mogu ti nista. mozda ja i nijesam pravi navijac kao vi ostali ali sto je tu je.
Noćas strašan meč. Jedan od težih za Barsu. Atletiko će vjerovatno bit kompletiran, za razliku od Barsine odbrane koji niko ne može predviđet Pujol, Makvel i Milito su sigurni, a 4. se ne zna. Biće vjerovatno Fontas ili Muniesa na štopera. Ili bi dalmau moga na desnoga beka pa da Pujol onda igra štopera sa Militom. Prošle sezone je bilo 4:3 za Atletiko, predprošle 4:2 za domaćine opet, tako da je logično da bude golova (mada je ta logika važila i za još dosta barsinih mečeva ove godine, pa nije bilo više od par golova...). Odlična šansa da real priđe na 2 3 boda. Barsa bi pobjedom dobila ludačku injekciju samopouzdanja, jer ova odbrana teško da će bit ovako oslabljena više ove godine... Možda golova i ne bude puno, ali utakmica će sigurno bit zanimljiva!
laciale je davno ispričana priča
Ja se nadam da ovaj Atletiko može makar zbog ogromne motivacije (dolazi im šampion Španije na Visente Kalderon) da iščupa makar neriješeno protiv ovako loše odbrane Barselone. Pošto, je li, taj kvalitet da im pariraju - nemaju, nadam se da će makar biti motivisani da ih zaustave i napadnu, jer nemaju šta da izgube.
Da se vratim na sekund na case-ovu prichu... Sheva je u svoje pero (dobrih 8-10 god) bio kompletniji igrach od ibre... Imao je sve bolje, sem mozhda tehniku, mada chesto ibri tehnika koristi za izvodjenje cirkuskih poteza vishe nego za davanje golova...
#fakenews
Jesam navijac, ali Partizana i sve sto si ti naveo za Real, tako je kod mene kad je Partizan u pitanju, nego mi ne ide u ovu ludu glavu kako neko odavde moze navijati za spanske klubove koje gleda samo na tv-u, ali dobro, za koju godinu ce se i to promijeniti kod tebe![]()
Dajte neki stream za barsu!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Vodi atl madridlagano pocjepo ih forlan...
simaooooooooooooooooooooooo!! kakav gool!! 2-0
p.s. eto nas na 2 boda![]()
Kakvo ŠEGANJE u režiji našeg gradskog rivala!!!
Mali klub je mali klub.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gledaj ibrahimovica fukare kako mu je dosla..pa i ja bi ovo dao
EDIT:2-1a moglo je i 3-1
![]()
Odigrao sam 4+ Barsu,1-2,2-1 i Napoli 1
Neces ga ti vise sudit barsi,ako si na to mislio![]()
Raise my hammer,take my aim
prvi poraz pi !
Toooooo!!! Hala madrid!!!evo nas na 2 boda!!!!
Ne volim spansku ligu ali ima nesto u ovom Atletiku neobicno - u samom stadionu i navijacima. Kao da na njihove meceve ne ide blazirana pozorisna publika kakva je redovna svuda drugo u Spaniji. Bice da su decenije patnje ucinile svoje :mrgreen: Ludnica i sto bi nas brat Sofro rekao sa manijackim akcentom EEEMOOOCIJE.
Svaka im cast![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Dobro pade vishe ova Barsa .. smor jedan![]()
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks