Quote Originally Posted by UFO View Post
izvinjavam se, nisam znao da je ofsajd, nisam cuo komentatora od muzike, svakako su zasluzili pobjedu a messi jeste zasluzio crveni, mada da real igra bolje to nikako ne stoji kao ni da sudije favorizuju barsu.... barsa bjezi 6 bodova jer ima bolju gol razliku a to je prevelika prednost ako uzmemo u obzir da real nece bit favorit protiv barse na bernabeu stadionu, nema veze ako ce po kvotama biti obrnuto

ti koji se razumijes, svjestan si da barsa ovom igrom tesko moze ispustit bod protiv ostalih.... a svjesni smo obojica da real nije ubjedljiv na strani tj igra toplo hladno... sjeti se pamplone, hihona, sevilje....
Ja, koliko mi se cini, nigdje u mom postu nisam raspravljao o kvalitetu Realove igre, vec o Barsi, hronicnom lopovluku i favorizovanju tog tima u svakom mogucem mecu...

Sto se tice ispustanja bodova - svi smo vidjeli kako je Barsa prosla u dvomecu sa Seviljom u kupu (a zarko su zeljeli OPET taj trofej - sto je i sam Gvardiola rekao)...

Osim toga, da sudija nije svirao onaj sramni "penal" protiv Espanjola, da je ponistio gol Ibrahima zbog ofsajda u derbiju i ovaj neregularan gol iz poslednjeg kola - izracunaj gdje bi sad bio Real a gdje Barsa na tabeli, tj. ko bi bio prvi a ko drugi

Ono udaranje Mesija danas mi je po stoti put tako zalosno zgadilo tog lika.Covjek NAMJERNO pokusava da povrijedi protivnika sa OBJE NOGE a sudija ga ne iskljucuje, niti mu daje zuti karton...Ali zato - Ronaldo zbog NENAMJERNOG udaranja dobija DIREKTAN CRVENI karton i 2 MECA SUSPENZIJE.Pravda?Da ti se smuci :burp: