View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 83 of 201 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast
Results 2,051 to 2,075 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    nije bio ofasajd prika. imas sliku sa teledeportea (eto ti je par postova izvise) pa vidiji.
    I te kako je ofsajd.Mali, ali ofsajd, OPET.Svi se slazu po tom pitanju.Jedino sam iz tabora Barse cuo demant (od Xavi-ja i Gejporte)...

Nego:

1.2 ponistena regularna gola Sevilji u kupu
    2."Penal" (sramni pad Xavija za par meceva suspenzije) protiv Espanjola, iz kog je dat pobjedonosni gol.
    3.Ofsajd Ibrahima protiv Reala, iz kojeg je postignut pobjedonosni gol.
    4.Ofsajd protiv Sporting, iz kojeg je postignut pobjedonosni gol.
    5.Neiskljucenje Mesija na tom mecu, i pored namjernog udaranja igraca nogama (a svi znamo sta se desilo Ronaldu zbog nenamjernog udaranja)

Zaboravio sam da napomenem i moguci penal za Sporting koji takodje nije sviran...

O cemu ono pricamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prijatelju
    1. na prvoj utakmici u kupu protiv sevilje barsin ponisten cist gol, a ne ka' ovi seviljini gde su igraci sutirali mnogo posle zvizduka sudije i takodje sviran penal za sevilju iako je faul bio pre sesnaesterca
    2. sto jes' jes' i ja sam se tu iznenadio, posebno sto je xavi bio u pitanju
    3. samo mi reci jesi li ti u real time situaciji video da je ono ofsajd ili na snimku?
    4. opet isto pitanje kao pod 3
    5. ne mogu se setit ove situacije, pa necu ni komentarisat.

P.S. http://www.marca.com/2010/02/01/futb...265044369.html
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

@AnotherWorld
    Chitajuci te tvoje umotvorine zapitah se kako to da te Florentino Perez nije angazovao do sad...mi sve neshto napadamo Shofra ...a ovdje masu vecih sluchajeva od njega...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,936
    Thanked in
    3,986 Posts

Poenta one moje priče je da je izlišno govoriti o sudijskim krađama, namještanjima utakmica, poslovanjima mimo ekonomske logike i tako dalje. To je odavno postalo dio aktivnosti klubova koji pokušavaju da se što bolje pozicioniraju kako bi bili što uspješniji i kako bi zaradili što više. Zbog toga je suvišno govoriti da je Real pokrao, Barsa pokrala, Milan pokrao i tako dalje. Svi oni kradu u skladu sa svojim mogućnostima. Kalćopoli je samo par tih klubova očešao, svi ostali nisu bili uhvaćeni. Zbog toga je profesinalni sport (a fudbal pogotovo) postao jedna od najprljavijih djelatnosti na svijetu. Potpuno se izgubio prvobitni smisao sporta i nadmetanja. Tako nešto se uvijek dešava kad su velike pare i velike sujete u pitanju.

Sve se to dešava u ciklusima, u zavisnosti od toga koliko moćni ljudi su trenutno na čelu pojednih klubova.

Nema boljeg ili goreg velikog kluba, samo bolje i gore zamaskiranih kriminalnih radnji.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    prijatelju
    1. na prvoj utakmici u kupu protiv sevilje barsin ponisten cist gol, a ne ka' ovi seviljini gde su igraci sutirali mnogo posle zvizduka sudije i takodje sviran penal za sevilju iako je faul bio pre sesnaesterca
    2. sto jes' jes' i ja sam se tu iznenadio, posebno sto je xavi bio u pitanju
    3. samo mi reci jesi li ti u real time situaciji video da je ono ofsajd ili na snimku?
    4. opet isto pitanje kao pod 3
    5. ne mogu se setit ove situacije, pa necu ni komentarisat.
    1.Ne sjecam se tog gola, a gledao sam mec.Daj neki video ili slicno, da se uvjerim.Seviljini golovi jesu bili posle zvizduka, ali su svejedno postignuti iz 200% sansi (kod prvog golman je bio na 16 metara od gola , a kod drugog je, cini mi se, Navas bio 1 na 1 sa istim tim golmanom).

2.Pad Xavija nije samo za sramotu, vec za suspenziju zbog simulacije koju svakako nije dobio...

3.Nebitno.Ofsajd je ofsajd, sto podrazumjeva fakat da je gol neregularan, a samim tim i pobjeda Barse...

4.Isti ogdovor

5.Skini mec sa rojadirecta pa pogledaj.Svi se slazu da je ono start za cisti crveni (cak i navijaci Barse), a on nije dobio ni zuti

P.S.Ja sam sretao likove koji odgovorno tvrde da Celsi NIJE pokraden na mecu protiv Barse.Ima ljudi sa specificnim misljenjem, pa i onih sa prilicno neutemeljenim, neargumentovanim i...smijesnim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    @AnotherWorld
    Chitajuci te tvoje umotvorine zapitah se kako to da te Florentino Perez nije angazovao do sad...mi sve neshto napadamo Shofra ...a ovdje masu vecih sluchajeva od njega...
    A meni se citajuci tvoj post namece zakljucak da, u nedostatku argumentacije i opste sposobnosti da srocis smislenu recenicu koja ce biti u kontekstu ove price, bivas prinudjen da izvalis jednu ovakvu "umotvorinu" i sam sebi uskratis i onaj tracak mogucnosti da to neko zapravo procita i uzme za ozbiljno

Za "slucajeve" se slazem.Uostalom, ti si primjer koji potvrdjuje pravilo

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Poenta one moje priče je da je izlišno govoriti o sudijskim krađama, namještanjima utakmica, poslovanjima mimo ekonomske logike i tako dalje. To je odavno postalo dio aktivnosti klubova koji pokušavaju da se što bolje pozicioniraju kako bi bili što uspješniji i kako bi zaradili što više. Zbog toga je suvišno govoriti da je Real pokrao, Barsa pokrala, Milan pokrao i tako dalje. Svi oni kradu u skladu sa svojim mogućnostima. Kalćopoli je samo par tih klubova očešao, svi ostali nisu bili uhvaćeni. Zbog toga je profesinalni sport (a fudbal pogotovo) postao jedna od najprljavijih djelatnosti na svijetu. Potpuno se izgubio prvobitni smisao sporta i nadmetanja. Tako nešto se uvijek dešava kad su velike pare i velike sujete u pitanju.

Sve se to dešava u ciklusima, u zavisnosti od toga koliko moćni ljudi su trenutno na čelu pojednih klubova.

Nema boljeg ili goreg velikog kluba, samo bolje i gore zamaskiranih kriminalnih radnji.
    To je vec bolje

Apsolutno se slazem sa zakljuckom koji govori o tome da danasnji fudbal sve vise postaje biznis, a sve manje sport.A svi znamo sta "biznis" podrazumjeva, i koje su sve neminovne propratne pojave u istom...

Ipak, situacija u kojoj ce (mozda) titulu odluciti cinjenica da se Barsi masovno priznaju neregularni golovi, sviraju nepostojeci penali, te da arbitri neprestalno sude u korist Katalonskog kluba ponistavajuci regularne golove protivnicima - dok se Realu igraci iskljucuju zbog nesmotrenosti i nenamjernog udaranja (sa suspenzijom od 2 meca) - predstavlja sve sem pravde i fudbala.To je ono o cemu pricam...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ajde procitaj intervju raula u danasnjoj MARCA pa pricaj. dobro je real sve dobio regularno. ka case i sofro si poceo da brojis ofsajde i ponistene golove.

Najskuplji timovi na planeti po vrijednosti i igraca (objavio transfermarkt.de):
    Barcellona 514
    Real Madrid 473
    Chelsea (436),
    Manchester United (374),
    Inter (360),
    Liverpool (321),
    Arsenal (304),
    Juventus (266),
    Milan (251),
    Bayern Monaco (239).

po njimaigraci vrijede ovoliko:

Messi 80 milioni di euro,
    Cristiano Ronaldo 75 milioni
    Samuel Eto 40 milioni
    Xavi 65
    Iniesta 60
    kaka 60
    fabregas 55
    rooney 53
    tores, dzerard, riberi 50...
    maikon 30, kasiljas 32,...pato i benzema 35,...gurkuf 24, kjelini 23...

najbogatija liga je:
    Premier League 3.2 milijardi eura,
    Liga, 2.6
    Serie A, 2.4
    Bundesliga, 1.6
    Ligue 1 francese, 1.5.

Premijer liga ima 6 ekipa cija vrijednost igraca prelazi 200 milioni euro: Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Manchester City e Tottenham, dok 4 ima spanija (Barça, Real, Valencia e Siviglia) i 5 italija (Inter, Juventus, Milan, Roma e Fiorentina).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    1.Ne sjecam se tog gola, a gledao sam mec.Daj neki video ili slicno, da se uvjerim.Seviljini golovi jesu bili posle zvizduka, ali su svejedno postignuti iz 200% sansi (kod prvog golman je bio na 16 metara od gola , a kod drugog je, cini mi se, Navas bio 1 na 1 sa istim tim golmanom).

2.Pad Xavija nije samo za sramotu, vec za suspenziju zbog simulacije koju svakako nije dobio...

3.Nebitno.Ofsajd je ofsajd, sto podrazumjeva fakat da je gol neregularan, a samim tim i pobjeda Barse...

4.Isti ogdovor

5.Skini mec sa rojadirecta pa pogledaj.Svi se slazu da je ono start za cisti crveni (cak i navijaci Barse), a on nije dobio ni zuti

P.S.Ja sam sretao likove koji odgovorno tvrde da Celsi NIJE pokraden na mecu protiv Barse.Ima ljudi sa specificnim misljenjem, pa i onih sa prilicno neutemeljenim, neargumentovanim i...smijesnim
    1. u pitanju je gol krkica koliko mi se cini, ne mogu sad trazit' kada je sudija svirao faul ibrahimovica
    2. ja ipak ne verujem da je xavi simulirao, mozda je u trenutku izgubio ravnotezu ili tako nesto, ali stvarno ono bi sasa matic video da nije faul
    3. istina, ali opet to nije ni prvi ni poslednji put da se tako nesto desi i sudijama se najcesce oprasta taj toliki previd jer ipak su oni samo ljudi
    5. gledao sam ja i bolje sanse koje se nisu zavrsile golom tako da je ovde pitanje sbbkbb
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

A meni se citajuci tvoj post namece zakljucak da, u nedostatku argumentacije i opste sposobnosti da srocis smislenu recenicu koja ce biti u kontekstu ove price, bivas prinudjen da izvalis jednu ovakvu "umotvorinu" i sam sebi uskratis i onaj tracak mogucnosti da to neko zapravo procita i uzme za ozbiljno

Za "slucajeve" se slazem.Uostalom, ti si primjer koji potvrdjuje pravilo

To je vec bolje

Apsolutno se slazem sa zakljuckom koji govori o tome da danasnji fudbal sve vise postaje biznis, a sve manje sport.A svi znamo sta "biznis" podrazumjeva, i koje su sve neminovne propratne pojave u istom...

Ipak, situacija u kojoj ce (mozda) titulu odluciti cinjenica da se Barsi masovno priznaju neregularni golovi, sviraju nepostojeci penali, te da arbitri neprestalno sude u korist Katalonskog kluba ponistavajuci regularne golove protivnicima - dok se Realu igraci iskljucuju zbog nesmotrenosti i nenamjernog udaranja (sa suspenzijom od 2 meca) - predstavlja sve sem pravde i fudbala.To je ono o cemu pricam...
    Svega mi ako sam ti prochitao post sem rechenice,jer vidim koji si "materijal" no uzivaj makar na netu ce te (mozda) neko prochitat

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ovaj vikend je nas!!!Barsa ima dosta tezak mec sa Hetafeom koji igra odlican fudbal,a mi igramo lagan mec sa Espanjolom koji je tradicionalno na nasoj strani...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,936
    Thanked in
    3,986 Posts

To je, recimo, jedan primjer poštenog pristupa utakmici i fudbalu uopšte. Uvijek poste neke kombinacije i neke računice.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svega mi ako sam ti prochitao post sem rechenice,jer vidim koji si "materijal" no uzivaj makar na netu ce te (mozda) neko prochitat
    Onda se, "svega mi", vrati u osnovnu skolu i savladaj citanje, pa ces mozda i razumjeti nesto od napisanog Vremenom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde procitaj intervju raula u danasnjoj MARCA pa pricaj. dobro je real sve dobio regularno. ka case i sofro si poceo da brojis ofsajde i ponistene golove.
    Ne brojim, vec napominjem i sumiram, buduci da je SAMO zbog tih sudijskih gresaka Barsa ISPRED Reala na tabeli.Saberi, pa pricaj

Neka sto su zahvaljujuci kriminalnom sudjenju uzeli LS prosle godine, nego oce i Primeru ove.Jad i bijeda

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Onda se, "svega mi", vrati u osnovnu skolu i savladaj citanje, pa ces mozda i razumjeti nesto od napisanog Vremenom...
    Hocu,i zamishljacu da si mi ti uchiteljica smarachica stara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hocu,i zamishljacu da si mi ti uchiteljica smarachica stara
    Jesi me nasmijao ovim, to stoji

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

oce li mi dat ko snimak da vidim neki laznjak gutija sa prosle utakmice, muka mi je trazit ako je vec bio.. hvala
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    oce li mi dat ko snimak da vidim neki laznjak gutija sa prosle utakmice, muka mi je trazit ako je vec bio.. hvala

Ingeniozna asistencija.Ovakvo nesto ne gledamo ni od Ronalda, niti od Mesija, Kake, Xavija, Inijeste i kompanije...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Tek sam sad pogledao to.

Iskreno, vrlo rizičan potez. Da se nije sve dobro završilo, vjerovatno bi se isto svuda vrtio taj snimak, samo u drugom kontekstu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ne brojim, vec napominjem i sumiram, buduci da je SAMO zbog tih sudijskih gresaka Barsa ISPRED Reala na tabeli.Saberi, pa pricaj

Neka sto su zahvaljujuci kriminalnom sudjenju uzeli LS prosle godine, nego oce i Primeru ove.Jad i bijeda
    jad i bijeda ste vi sa zeru tituli - 0 vs 6. patices i brojaces ofsajde i penale ti jos jer ce te nam gledat u ledja jos duuugo vremena. a u CL kako igrate zadnjih sezona dobro je da prodjete i ovu osminu finala.

na kraju sezone cemo vidjet ko je dje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Tek sam sad pogledao to.

Iskreno, vrlo rizičan potez. Da se nije sve dobro završilo, vjerovatno bi se isto svuda vrtio taj snimak, samo u drugom kontekstu.
    Ne brini, zna taj dobro sta radi

jad i bijeda ste vi sa zeru tituli - 0 vs 6.
    Casna nula je oduvijek bila bolja nego 3 trofeja osvojena u kradji vijeka.To je, izgleda, jedna od onih kljucnih razlika izmedju najveceg sv. kluba i provincijskog klubcica sumnjive ideologije, kao i medju navijacima istih

patices i brojaces ofsajde i penale ti jos jer ce te nam gledat u ledja jos duuugo vremena.
    Tako su napaljenici koji onanisu na hobita govorili i 2 sezone prije ove poslednje uspjesne Barsine, pa im Real OPET uze 2 titule ZAREDOM, i ode na 30+.To je vec daleeeeko veci nivo od Barse

Inace - istina boli, znam.Ali to me nece sprijeciti da svaki put pomenem sudijski lopovluk i favorizovanje Barse, kad god se desi

a u CL kako igrate zadnjih sezona dobro je da prodjete i ovu osminu finala.
    Pominjanje LS ti ne ide bas u korist, buduci da je Real tu u daleko vecoj ligi od Barse.Tek su se malo trgli u poslednjih par godina, ali, nije to to.Nema tu tradicije, kontinuiteta, istorije i cega sve jos ne

I da - Real makar nikada nije (a i nece, ako Bog da) osvojio LS zahvajujuci necemu sto je dijametrano suprotno sportu, fudbalu i pravdi uopste.Govorim o kriminalu, naravno...

na kraju sezone cemo vidjet ko je dje.
    Sezone dolaze i prolaze, kao i titule, ali se ipak uvijek zna "ko kosi, a ko vodu nosi"...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

uvijek se zna ko je u spaniji zaduzen za najvece blamaze - tipa ispadanje od treceligasa i ono gazenje od strane liverpula u CL. to se velikoj barsi ne moze desiti. real zivi od proslosti jer ono "kraljevski" mu ne pristaje u zadnje vrijeme.

dabog da uvijek ostali na toj casnoj nuli.

ali znas sto je najsmjesnije u svemu ovome: igraci reala poput kasiljasa, raula, ramosa kao i 99% fudbalske javnosti kazu kako je barsa zasluzila sve jer je igrala najbolje i onda se nadjes ti - veliki strucnjak i mag, poznavalac pravih fudbalskih vrijednosti, oko sokolovo i strucnjak za fudbalska pravila igre i pricas prazne price.

casna nula? hahaha, a je li ovo moguce da neko prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jad i bijeda ste vi sa zeru tituli
    Mrzis ga, ali ga citiras... Mislim na covjeka sa Caseovog profila
    Inace, sto se tice Real vs Barca, uvjek je bolja casna nula. Slazem se sa navijacima merenguesa...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

ali znas sto je najsmjesnije u svemu ovome: igraci reala poput kasiljasa, raula, ramosa kao i 99% fudbalske javnosti kazu kako je barsa zasluzila sve jer je igrala najbolje i onda se nadjes ti - veliki strucnjak i mag, poznavalac pravih fudbalskih vrijednosti, oko sokolovo i strucnjak za fudbalska pravila igre i pricas prazne price.
    Pa 99% javnosti priča priče i oko prošlogodišnjeg polufinala LŠ, pa ti to onda nije dovoljno ubjedljiva većina nego "prazna" priča.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

zero titoli - jbg. covjek ne zna italijanski a simpaticno mi je bilo mogu ja da mrzim koga ocu ali to ne znaci da taj ne umije i nesto pametno da progovori.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Pa 99% javnosti priča priče i oko prošlogodišnjeg polufinala LŠ, pa ti to onda nije dovoljno ubjedljiva većina nego "prazna" priča.
    ne znam bas za to. mislis na navijace celzija, reala i espanjola?

Page 83 of 201 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)