View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 82 of 201 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi interisti ste ga proglasavali za najboljeg na svijetu sad mu se sprdate..
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

bilo pa proslo. zna se sto su uradili eto za barsu i ibra za inter. suvisno je i pricati o tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Prodaja Snajdera apsolutno nije greska.Mi koji znamo sta pojam "skupe staklene noge" znaci sigurno smo toga svjesni.Ostali...Isto je i u slucaju Robena.Plus sve ono sto sam naveo u prethodnom postu (uporedjujuci Xabi/ja i Snajdera).

Sreca pa Eto'o pokazuje 200% onoga sto je pokazivao u Barsi Prodali su najboljeg strijelca a doveli covjeka koji nije ni sjena one masine iz Majorke, Barse i repr. Kameruna Jel' sad shvatas kakav je imbecilizam takav/tvoj nacin razmisljanja? :burp:
    Staklene noge jel? Staklenije noge imaju i Kaka i Benzema, nego ne znas previse vidim.

Eto'o mora da se privikne. Mislis li da igrac moze da udje u totalnu drugaciju ligu i da odma razbija?! Ti nijesi normalan.

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Vi interisti ste ga proglasavali za najboljeg na svijetu sad mu se sprdate..
    On i dalje jeste najbolji na svijetu, za mene.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by laciale
    da ste imali igrace to jeste ali igru...?
    Brate, pojasni mi ovaj post... i argumentuj mi ovaj dio. Ne bih da pišem neke stvari dok ne vidim šta si STVARNO htio da kažeš, a nadam se da nisi ovo što ja mislim...

Quote Originally Posted by FC Barcelona
    Barsa je sinoć, iako rezultat to ne pokazuje odigrala fino
    Barselona je protiv Hihona odigrala očajno. Ja znam da je izraz ''očajna igra'' teško staviti u istu rečenicu sa ekipom Barselone (posebno u zadnjih 2-3 godine), ali stvarno je bilo tako. Ibrahimović prespor, pretežak, pretrom. Usporava igru, očajno je igrao. Mesi je probijao i činio neke jade, ali i on je više pročitan.
    Prošlo je to vrijeme kad je Barselona ovakve mečeve rješavala sa 5-6 komada u protivničkoj mreži. Sad svako igra fudbal sa njima, jer je Real pokazao da se to itekako može (i to na sred Nou Kampa).

Quote Originally Posted by AnotherWorld
    Sve je dzabe, koga god da dovedu, Raul MORA da igra
    To je zbog toga što je narod mislio da se Raul u Real Madridu ponaša kao recimo Toti u Romi. Jednostavno, fudbalska veličina se ogleda u tome. Čovjek je potpuno prirodno prihvatio činjenicu da više nije koristan kao mladi i brzi špicevi tipa Iguaina, Benzeme i Ronalda, koji u ovom trenutku mogu da pruže mnogo više nego on.
    Takođe, u meču protiv La Korunje, imao je jedan NEREALAN promašaj u prvom poluvremenu, bukvalno sam sa golmanom - i trt. Sve to govori da je njegovo vrijeme prošlo, i da treba da ide neđe po Aziji ili Americi grdne pare da uzme, ako je pametan.

Quote Originally Posted by trojkam
    Sneijder bi koristio bilo kojoj ekipi svijeta, pa tako i Realu. Ko god kaze drugacije, nije neki strucnjak...
    Kada je Vesli Snajder bio u najboljoj formi u svom životu (nakon EURA 2008. godine) u jednom od prijateljskih pre-season mečeva ga je povrijedio Dijabi iz Arsenala. Od tada više nije bio ni sjenka onog fudbalera sa Evropskog prvenstva, a ja sam jedva čekao da se sve to okonča i da počne sezona, jer sam mislio da imamo najboljeg veznjaka na planeti u tom trenutku.
    Takođe, on nije mogao ostati u Realu iz prostog razloga što nije tip igrača koji će da grije klupu. Ne mora se bit veliki stručnjak da bi se to znalo. A vjerovatno Real nije bio spreman poslije svih rizika sa ovim transferčinama da isplaćuje milionske plate fudbalerima na koje se ne računa, tj. koji nisu u prvom planu. Zato je prodat za 15 miliona. I on i Roben. Real je uzeo 40ak miliona eura + se oslobodio dvojice igrača sa, kako reče AnotherWorld, staklenim nogama. Kad se stvari sagledaju iz pravog ugla, prodaja Snajdera je sasvim logičan slijed događaja, i pametan potez. On nije prodat jer je loš, nego jer su Ronaldo i Kaka bolji.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

U ovom trenutku su bolji jedino po prodaji dresova, posebno Kaka. Ne sporim ja njihove igracke velicine, al gledano sa fudbalske strane - koliko treba da si lud da za dvojicu igraca isplatis preko 150 miliona eura? Al ne brinem se ja za Real, vratice oni zadnji cent i MOZDA uzet koju titulu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

e sto se radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Staklene noge jel? Staklenije noge imaju i Kaka i Benzema, nego ne znas previse vidim.
    Kaka i Benzema su skloniji povredama od Snajdera i Robena?Snajdera i Robena koji odigraju 2 meca pa ih potom nema 6?Posle ovakve "izvale" ja bih cutao neko vrijeme, da sam na tvom mjestu.Ali, to sam samo ja.Ima nas svakakvih...

Inace, Snajder nije bolji igrac od Kake (zapravo se ni ne mogu porediti), dok Roben sigurno nije bolji igrac od Ronalda.Samo je po brzini tik iza njega.Imati takve skupe baletane na klupi, koje placas astronomskim ciframa a pri tom griju klupu i povrijedjeni su duzi dio sezone je sve sem pozeljno.Racunica je jasna...

Eto'o mora da se privikne. Mislis li da igrac moze da udje u totalnu drugaciju ligu i da odma razbija?! Ti nijesi normalan.
    Mislis li da Kaka, Benzema i Xabi mogu da odu u totalno drugaciju ligu i da odmah razbijaju?Sta je sa privikavanjem u TOM slucaju?Istina, Xabi je nekada bio u Primeri - ali godine igranja u Premijersipu i pod vodjstvom Beniteza bi SVAKOGA odvikle i udaljile od leprsave igre u Primeri Mirisem licemjerje...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

od kake iz milana niti jedan nije bolji ali od kake izdanje sept 09-februar 10 svaki je bolji 3 puta.
    a da su snajder i roben skloni povredama to stoji - to je cinjenica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    od kake iz milana niti jedan nije bolji ali od kake izdanje sept 09-februar 10 svaki je bolji 3 puta.
    a da su snajder i roben skloni povredama to stoji - to je cinjenica.
    Ucinak i OVAKVOG Kake u Realu je, po meni, nista gori nego ucinak Snajdera u Interu - cak i pored cinjenice da Snajder ima 3 veznjaka iza njega koji ce da se lome u odbrani i koji ne mora da misli previse od defanzivi koliko o kreaciji, dok je u Realu situacija prilicno drugacija.Koliko je samo asistencija imao Kaka od kada je dosao u Real, to niko ne pominje, samo je na stolu neka kritika...

U Milanu se citava kreacija i probojnost oslanjala na Kaku (sem kreacije iz pozadine - Pirlo), dok je u Realu konkurencija velika.Snajder u Interu NEMA konkurenciju na svom mjestu, i citava kreacija se oslanja na njega.Svi znamo koliko je to vazno za igraca i koliko je to rasterecenje.I zbog toga (pored ostalog) treba Kaki dati jos vremena...
    Last edited by AnotherWorld; 01-02-10 at 10:38.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ne kritikujem samo ja nego i svi mediji-sto spanski ( marca i as -ne kritikuju otvoreno naravno vec govore kako se jos nije privikao na novu sredinu) sto evropski i brazilski.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,936
    Thanked in
    3,986 Posts

Eto ima hendikep što je iz ekipe đe se stvaralo dosta šansi i đe je igrao sa majstorima koje je u dlaku poznavao, došao u ekipu đe mu se da lopta pa što uradi, uradi. Obrnuto, Ibrahimović nije navikao da ne drži loptu (to jest da ne mora sam sve da uradi) koliko u Interu. Mada je dobro počeo sezonu, davao je golova. Nisam Barselonu gledao zadnjih par kola, ne znam kakva je sad situacija.

Što se tiče tvrdnje da SVI igrači moraju da prođu duže prilagođavanje ligi u kojoj igraju - to nije tačno. Originalni Ronaldo (ne ovaj gabelj) je gol po utakmici davao i u Brazilu sa 15 godina, i u Holandiji sa 17-18, i u Španiji sa 19(i kasnije u Realu je davao dosta golova); u Interu je prve sezone dao 28 golova (čini mi se, ne držite me za riječ). Nije ni Tores loš primjer, samo što nije toliko liga promijenio kao Ronaldo.

A da su i Eto i Ibrahimović odlični igrači - to jesu. Ko se bolje uklapa (i ko se bolje uklapao do prošle godine) u igre svojih ekipa, to je drugo pitanje.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ucinak i OVAKVOG Kake u Realu je, po meni, nista gori nego ucinak Snajdera u Interu - cak i pored cinjenice da Snajder ima 3 veznjaka iza njega koji ce da se lome u odbrani i koji ne mora da misli previse od defanzivi koliko o kreaciji, dok je u Realu situacija prilicno drugacija.Koliko je samo asistencija imao Kaka od kada je dosao u Real, to niko ne pominje, samo je na stolu neka kritika...

U Milanu se citava kreacija i probojnost oslanjala na Kaku (sem kreacije iz pozadine - Pirlo), dok je u Realu konkurencija velika.Snajder u Interu NEMA konkurenciju na svom mjestu, i citava kreacija se oslanja na njega.Svi znamo koliko je to vazno za igraca i koliko je to rasterecenje.I zbog toga (pored ostalog) treba Kaki dati jos vremena...
    naravno,kako ljudi misle da kaka igra kao u milanu 2007. kad je bio jedina megazvijezda u samom napadu i sve je islo preko njega,a u ovom realu ima pored sebe jos 3 superzvijezde u napadu.jasno je bilo da ce imat ulogu plejmejkera,da nece on ic u prvi plan,imao je dosad masu asista.A uz to treba mu i vremena da se prilagodi tako napadackom i otvorenom fudbalu reala nakon onog ancelotijevog saha u milanu.I ne zaboravite da je bar 1/3 vremena nakon finala 2007. odsustvovao zbog povrede koljena,sto je za igraca kojem su najjace oruzje bile strasne promjene pravca,brzina i stabilnost na nogama gotovo pogubno.I ronaldinjo 2006 i ronaldo 2008 i mesi 2009 su imali iza sebe ubitacne timove sa kojima su osvojili ls.A kaka je to skoro sam uradio...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha kakvi sampioni
    ovaj neko napisa gore da je barsa igrala ocajno protiv hihona, istina je da ibra odigrao lose, ali je zato barsa odigrala jedno od boljih utakmica ove godine, plesala je citavo vrijeme, bukvalno viktorije su igrali, dobili 1-0 ali nisu u citavih 90 minuta bili ugrozeni... jos kad se doda da je tu real kiksao tj nije mogao uvalit gol ispada da je pobjeda i igra jos veca...

i jos da dodam da su snajder i roben u mnogo boljoj formi od kake, i milo mi je zbog intera sto su uzeli snajdera jer im je upravo taj tip igraca hvalio, prava su masina... dok za bajerna da ne pricamo....

ps. samo je pitanje trenutka kad ce real kiksati, valjda je jasno da igra koju barselano ima dvije godine ne moze se dostizati preko noci, nzm koliko sansi real ima u CL ali u domacem sampionatu mislim da su im sanse usudio bih se reci NISTAVNE!

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

samo lagano svi ste mi se poceli hvalit barsa ovo barsa ono,stvarno prosle sezone barsa za klasu bolja od reala ,jbg mora se priznat....ove sezone real ima igru ,ima ekipu,ima klupu dobru(trenera) i "dugacku" klupu (samo da ne zajebu povrede) eno na kamp nou "el klasiko" bilo je cupavo po meni real malo bolji ali presudio je domaci teren i 90% navijaca na strani barse...na bernabeu mozete da potpisete kapitulaciju...barsa ne igra ni blizu ko prosle sezone a real igra duplo bolje...tako da nezahvalno je bilo sta prognozirat ,razlika je mala ...ja ocekujem da real osvoji...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    hahaha kakvi sampioni
    ovaj neko napisa gore da je barsa igrala ocajno protiv hihona, istina je da ibra odigrao lose, ali je zato barsa odigrala jedno od boljih utakmica ove godine, plesala je citavo vrijeme, bukvalno viktorije su igrali, dobili 1-0 ali nisu u citavih 90 minuta bili ugrozeni... jos kad se doda da je tu real kiksao tj nije mogao uvalit gol ispada da je pobjeda i igra jos veca...

i jos da dodam da su snajder i roben u mnogo boljoj formi od kake, i milo mi je zbog intera sto su uzeli snajdera jer im je upravo taj tip igraca hvalio, prava su masina... dok za bajerna da ne pricamo....
    Da, Barsa je igrala solidno - samo ako zanemarimo cinjenicu da su OPET pobijedili golom iz OFSAJDA, a da je Mesi za brutalan nasrtaj na protivnickog igraca (sa dvije noge) prosao bez ne crvenog, nego i zutog kartona

Real je dobio Deportivo na jednom od najtezih gostovanja u Spaniji sa 3 gola, a Barsa je dobila slabiji tim golom iz ofsajda.Svima je jasno da je Realova pobjeda veca i casnija 100.000 puta...

ps. samo je pitanje trenutka kad ce real kiksati, valjda je jasno da igra koju barselano ima dvije godine ne moze se dostizati preko noci, nzm koliko sansi real ima u CL ali u domacem sampionatu mislim da su im sanse usudio bih se reci NISTAVNE!
    A ja se usudjujem reci da ce Realove sanse da stigne i pretekne Barsu u Primeri drasticno (300%) porasti onog momenta kad arbitri prestanu da favorizuju Katalonski tim, i da ih guraju u nezasluzene pobjede, priznajuci im golove iz ofsajda, ne davajuci im zasluzene kartone, ponistavajuci REGULARNE golove protivnickim ekipama i slicno.Pobjeda se danas i moze kupiti.Cast - nikada...

I koje DVIJE godine?Barsa je bila superiorna samo PROSLE godine.Dvije godine zaredom prije toga REAL JE OSVAJAO Primeru.Jel imas amneziju, ili samo volis da lupas i pretjerujes?
    Last edited by AnotherWorld; 01-02-10 at 18:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    samo lagano svi ste mi se poceli hvalit barsa ovo barsa ono,stvarno prosle sezone barsa za klasu bolja od reala ,jbg mora se priznat....ove sezone real ima igru ,ima ekipu,ima klupu dobru(trenera) i "dugacku" klupu (samo da ne zajebu povrede) eno na kamp nou "el klasiko" bilo je cupavo po meni real malo bolji ali presudio je domaci teren i 90% navijaca na strani barse...na bernabeu mozete da potpisete kapitulaciju...barsa ne igra ni blizu ko prosle sezone a real igra duplo bolje...tako da nezahvalno je bilo sta prognozirat ,razlika je mala ...ja ocekujem da real osvoji...
    Ne - presudio je sudija koji je priznao gol Ibrahima iz ofsajda (kojim su i dobili mec), i Ronaldo koji je promasio zicer za 0-1...

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Da, Barsa je igrala solidno - samo ako zanemarimo cinjenicu da su OPET pobijedili golom iz OFSAJDA, a da je Mesi za brutalan nasrtaj na protivnickog igraca (sa dvije noge) prosao bez ne crvenog, nego i zutog kartona

Real je dobio Deportivo na jednom od najtezih gostovanja u Spaniji sa 3 gola, a Barsa je dobila slabiji tim golom iz ofsajda.Svima je jasno da je Realova pobjeda veca i casnija 100.000 puta...

A ja se usudjujem reci da ce Realove sanse da stigne i pretekne Barsu u Primeri drasticno (300%) porasti onog momenta kad arbitri prestanu da favorizuju Katalonski tim, i da ih guraju u nezasluzene pobjede, priznajuci im golove iz ofsajda, ne davajuci im zasluzene kartone, ponistavajuci REGULARNE golove protivnickim ekipama i slicno.Pobjeda se danas i moze kupiti.Cast - nikada...

I koje DVIJE godine?Barsa je bila superiorna samo PROSLE godine.Dvije godine zaredom prije toga REAL JE OSVAJAO Primeru.Jel imas amneziju, ili samo volis da lupas i pretjerujes?

nije ti to amnezija nego ljudi namjerno zaboravljaju ono sto im ne odgovara ...pricaju o onome sto su uradili 1 godine ...a real to radi vec 100 godina ali smo mi na to navikli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvinjavam se, nisam znao da je ofsajd, nisam cuo komentatora od muzike, svakako su zasluzili pobjedu a messi jeste zasluzio crveni, mada da real igra bolje to nikako ne stoji kao ni da sudije favorizuju barsu.... barsa bjezi 6 bodova jer ima bolju gol razliku a to je prevelika prednost ako uzmemo u obzir da real nece bit favorit protiv barse na bernabeu stadionu, nema veze ako ce po kvotama biti obrnuto

ti koji se razumijes, svjestan si da barsa ovom igrom tesko moze ispustit bod protiv ostalih.... a svjesni smo obojica da real nije ubjedljiv na strani tj igra toplo hladno... sjeti se pamplone, hihona, sevilje....

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ne - presudio je sudija koji je priznao gol Ibrahima iz ofsajda (kojim su i dobili mec), i Ronaldo koji je promasio zicer za 0-1...

ronaldo je promasi stvarno zicer ali ipakk svi grijesimo mora se oprostit
    a nisam htio da spominjem sudjenje i ibrin go to je suvisno pricat sve se vidi pa sudija je podlego navijacima i domacem terenu ( a ima tu naravno i placanja od strane barse ali to se ne istrazuje ko u italiji pa im prolazi)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    izvinjavam se, nisam znao da je ofsajd, nisam cuo komentatora od muzike, svakako su zasluzili pobjedu a messi jeste zasluzio crveni, mada da real igra bolje to nikako ne stoji kao ni da sudije favorizuju barsu.... barsa bjezi 6 bodova jer ima bolju gol razliku a to je prevelika prednost ako uzmemo u obzir da real nece bit favorit protiv barse na bernabeu stadionu, nema veze ako ce po kvotama biti obrnuto

ti koji se razumijes, svjestan si da barsa ovom igrom tesko moze ispustit bod protiv ostalih.... a svjesni smo obojica da real nije ubjedljiv na strani tj igra toplo hladno... sjeti se pamplone, hihona, sevilje....
    Ja, koliko mi se cini, nigdje u mom postu nisam raspravljao o kvalitetu Realove igre, vec o Barsi, hronicnom lopovluku i favorizovanju tog tima u svakom mogucem mecu...

Sto se tice ispustanja bodova - svi smo vidjeli kako je Barsa prosla u dvomecu sa Seviljom u kupu (a zarko su zeljeli OPET taj trofej - sto je i sam Gvardiola rekao)...

Osim toga, da sudija nije svirao onaj sramni "penal" protiv Espanjola, da je ponistio gol Ibrahima zbog ofsajda u derbiju i ovaj neregularan gol iz poslednjeg kola - izracunaj gdje bi sad bio Real a gdje Barsa na tabeli, tj. ko bi bio prvi a ko drugi

Ono udaranje Mesija danas mi je po stoti put tako zalosno zgadilo tog lika.Covjek NAMJERNO pokusava da povrijedi protivnika sa OBJE NOGE a sudija ga ne iskljucuje, niti mu daje zuti karton...Ali zato - Ronaldo zbog NENAMJERNOG udaranja dobija DIREKTAN CRVENI karton i 2 MECA SUSPENZIJE.Pravda?Da ti se smuci :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes jes, sve si lijepo objasnio, ali zaboravio si da je ovaj svijet pun korupcija i nepravdi... a kad bi tetka imala jaja zvala bi se drugacije.... sta je tu je real zaostaje puno a to je fakat trenutno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,936
    Thanked in
    3,986 Posts

Da je ovo, da je ono Real bi ne znam šta. Da nije prije 7-8 godina država otkupila od Reala (bez ikakve logike) one komplekse terena, Real bi u debelom minusu bio; da iko pita ovog predsjednika okle njemu 350 miliona da potroši na godinu (samo za transfere) i da planira još toliko na sljedeće ljeto (ne može toliko zaradi, pa da osvoje NBA ligu uz sve ostalo), da nije država uvijek čuvala leđa jednom klubu, možda bi i kroz istoriju španskog udbala druge brojke figurirale. I to ne mislim na Barselonu, nego na sve druge španske klubove.

Poenta je da Real, Barselona, Milan, Juventus, Inter, Mančester Utd i drugi giganti fudbala imaju pravo de ne mlate praznu slamu jer sve ono što se njima dešava (smješta, bilo stvarno ili fiktivno) oni su po stotinu puta naplatili na drugoj strani, bilo otimanjem talentovanih i kvalitetnih igrača ispod žita ili za nerealne cijene, bilo sopstvenim namještanjem za ove ili one potrebe ili na još stotinu drugih načina.

Ovo važi za sve sportove i za sve klubove u svim ligama (srazmjerno veličini kluba i u odnosu na raspored snaga koje postoje u tim ligama).
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taj rad kumasine

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

nije bio ofasajd prika. imas sliku sa teledeportea (eto ti je par postova izvise) pa vidiji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Da je ovo, da je ono Real bi ne znam šta. Da nije prije 7-8 godina država otkupila od Reala (bez ikakve logike) one komplekse terena, Real bi u debelom minusu bio; da iko pita ovog predsjednika okle njemu 350 miliona da potroši na godinu (samo za transfere) i da planira još toliko na sljedeće ljeto (ne može toliko zaradi, pa da osvoje NBA ligu uz sve ostalo), da nije država uvijek čuvala leđa jednom klubu, možda bi i kroz istoriju španskog udbala druge brojke figurirale. I to ne mislim na Barselonu, nego na sve druge španske klubove.

Poenta je da Real, Barselona, Milan, Juventus, Inter, Mančester Utd i drugi giganti fudbala imaju pravo de ne mlate praznu slamu jer sve ono što se njima dešava (smješta, bilo stvarno ili fiktivno) oni su po stotinu puta naplatili na drugoj strani, bilo otimanjem talentovanih i kvalitetnih igrača ispod žita ili za nerealne cijene, bilo sopstvenim namještanjem za ove ili one potrebe ili na još stotinu drugih načina.

Ovo važi za sve sportove i za sve klubove u svim ligama (srazmjerno veličini kluba i u odnosu na raspored snaga koje postoje u tim ligama).
    Prijatelju, Realova dugovanja, i pored Perezove megalomanije iznose nesto preko 600 miliona, dok Barsina, i pored cinjenice da uporno pricaju da ne trose velike svote novca na igrace i da "mrze" takvu polutiku - iznose proko 400 miliona.Svakome je jasno o cemu se tu radi.Jos kad znas i za cinjenicu da Realovi prihodi uveliko nadmasuju Baselonine, racunica je jos jasnija...

Za ovaj ostatak prazne slame: svi znamo da je Barsinu najbolju godinu IKADA, dakle u istoriji kluba, omogucila najveca sudijska kradja u ovom vijeku, dozvolivsi im da nezasluzeno osvoje LS, i bore se za jos 2 trofeja.A sada smo svjedoci da se magicni krug favorizovanja Barselone i bezocnih sudijskih lopovluka na racun Katalonskog kluba nastavlja, i to nesmanjenim tempom.Ima nesto trulo u drzavi...Spanskoj

Page 82 of 201 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)