Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Maestro Guti !![]()
BISOGNA VINCERE !
Apsolutna istina.Konacno neko ko zna fudbalSnajder jeste dobar igrac, ali je losiji od Alonsa, prvenstveno zbog tih "staklenih nogu" (konstantna sklonost povredama) i zbog cinjenice da je u fazi odbrane klasicna NULA za Xabija.Snajder ne unosi mirnocu u igru pozadi, cesto grijesi prilikom jakog protivnickog presinga, nema ni upola dobar ucinak u presingu i oduzimanju lopte i slicno...
Osim toga, Snajder je izrazito ofanzivan CMF dok je Alonso vise deep-lying playmaker tj. "kreator iz pozadine" (nesto slicno Pirlu, samo sto je Pirlo jedan na svijet') - tako da im se i pozicije donekle razlikuju...
Meni je drago sto je Perez doveo Alonsa, bolji mi je igrac od onog baletana sa staklenim nogama, koji jedino bezbrizno moze da igra i da se pokaze kad iza sebe ima 2-3 defanzivna vezna (kao u Interu).Sa Xabijem i Lasom Realova igra dobija na CVRSTINI, a pored Kake i Gutija Real ima mnogo kreativnih igraca, tako da nikakav Snajder nije potreban, ni najmanje...
Sto se tice sinosnjeg meca, igra nije bila na nivou, ali bitno je da je tradicija srusena i da je Real dobio to najteze moguce gostovanje u Spaniji (posle K.Nou-a, naravno).Guti je bio odlican u prvom poluvremenu.Zali Boze sto onakva klasa i talenat moraju da trpe onakav mozak i ego.Da nije tog, davno bi on bio u samom kremu svijetskog fudbala.Ovako, samo nas (ljubitelje fudbala) povremeno kupi asistencijama poput one sinoc![]()
Guti mi se uvijek svidjao, ne fizicki, nego igracki, majstor je i klasa, samo sto ima zajeban karakter, pa nikad nisi nacisto s njim.
E i usput, da je ovaj potez napravio messi ili neko iz barselone, o jadu bi nas neki zabavili.
Standardno! Mada se jesam nadao da će real kiksat, naravno. Viđelo se sinoć dosta toga rekao bih. Guti je meni lično, jedan od najmrznijih igrača (i zbog ponašanja, i *****luka onoga, itd) ali njegov fudbalsko umijeće ne prepoznaju ili ne priznaju samo ludi i ćoravi. Real je takav tim, da guti i poslije ovoga sinoć, neće imat puno prosora u sljeedeće mečeve. Ali, meni bi on igrao PRIJE nego li alonso, kaka, dijara i ostali. On je pravi kreativac i kad je pored lass dijare (koji je suprotan gutiju, tj trkač ludački) real ima hemiju na sredinu! Kaka nije opravdao ni 1/5 novca kolko du dali za njega. Granero je realov Ćavi/Iniesta, pravi igrač i sličan gutiju jako (samo ima i prednosti jer je skroman izuzetno). I da, nimalo nijesam iznenađen potezom tj. asistencijom gutija, to bi on dosta češće uradio da će čoeka puštit i dat mi slobodu u kreiranju igre.
Barsa je sinoć, iako rezultat to ne pokazuje odigrala fino. Sporting je jedna od najmanje atraktivnih ekipa, ali nijesu slučajno 10. na tabelu. Gol Pedra (opet on... pored svih) reklo bi se iz ofsajda, blagog i slabo vidljivog uživo, ali ofsajd je ofsajd. Dani Alveš nije igrao zbog lagane povrede. Skinuh meč i pogledah, imala je Barsa mnogo oscilacija što se igre tiče. Čas su dominirali i to nenormano dobro, čas je bilo situacija kad je ona igra "drži loptu u noge" bila neostvariva. Ali 3 boda u svakom slučajnu dođu fantastično, jer real igra dobro i ne smije se kiksat i svaki kiks jako skup.
Barsa ostaje na +5, slijedi meč sa hetafeom doma, atletiko m. u goste, pa rasing doma i onda gostovanje štutgartu!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
guti je strasan igrac mada , istina je, da ne igra konstantno dobro.
moze real i bez ronalda i mozda je i bolje tako jer ronaldo previse lopti potrosi naprijed i za sada mu ne ide najbolje.
kako pricate o gutiju svi puni znanja.on jeste igracina i ima sjajnu asistenciju ali je covjek igrao napadaca prije nekoliko godina u galaktikosima. sjecate se sigurno ona 3 gola protiv rome. sledecu utakmicu ga ocekujem na klupi.tako real funkcionise.on je meni tip igraca kao redondo samo mastovitiji puno.
Total respect za onu asistenciju,zbog takvih igracha se gleda fuzbal
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kakva je greska prodaja Sneijdera. To samo moze retardirani pacerski klub kao sto je Real Policajciski-Kerovi Madrid.
Xabi Alonso ne prikazuje 30% onoga sto je radio u Liverpulu. Bacene 35 miliona (kolko li je vec kosta).
Znate sto mi je zanimljivo? Kad je izasla vijest skoro da Guti treba u Inter da predje, svi vi ste ga pljuvali i pricali da je ocajan i da ne treba u Lecce da igra.
Sad svrsavate kad vidite ovo. Kompleksasi i neznalice jbg.
Guti je maestro!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
jes stvarno brate,ajde da batalimo vise sa nasim komplexima prema interu i njihovim evropskim titulama :lolblue:
Raise my hammer,take my aim
da batalimo pricu o seriji A ovdje.
Prodaja Snajdera apsolutno nije greska.Mi koji znamo sta pojam "skupe staklene noge" znaci sigurno smo toga svjesni.Ostali...Isto je i u slucaju Robena.Plus sve ono sto sam naveo u prethodnom postu (uporedjujuci Xabi/ja i Snajdera).
Sreca pa Eto'o pokazuje 200% onoga sto je pokazivao u BarsiXabi Alonso ne prikazuje 30% onoga sto je radio u Liverpulu. Bacene 35 miliona (kolko li je vec kosta).Prodali su najboljeg strijelca a doveli covjeka koji nije ni sjena one masine iz Majorke, Barse i repr. Kameruna
Jel' sad shvatas kakav je imbecilizam takav/tvoj nacin razmisljanja? :burp:
Guti i Redondo su razlicite kategorije igraca.Zajednicke su im karakteristike poput pregleda igre i passing-a (sa osjetnim razlikama, svakako), ali sto se tice discipline, konstantnosti, defanzive, presinga i slicnog - Redondo je bio JEDINSTVEN, i, iako veoma volim Gutija i njegovu lucidnost i kreativnost, ipak bolji igrac...
P.S.Sjecam se vremena kad je Guti igrao napadaca.Mnooooogo mi je bolji kao CMF, jer tu njegova kreativnost i tehnika dolazi do izrazaja...
Cemu ove predrasude i naklapanja?Svi su do dolaska Pelegrinija govorili "Sve je dzabe, koga god da dovedu, Raul MORA da igra".Pa ih je Manuel brutalno demantovao.Tako su govorili i za Benzemu, pa ih je OPET cova demantovao.Pitam se dokle ce se nastaviti praksa donosenja zakljucaka na osnovu predrasuda, bez osnova i naznaka logike i zdrave pameti.sledecu utakmicu ga ocekujem na klupi.tako real funkcionise.Balkane moj...
Last edited by AnotherWorld; 31-01-10 at 19:22.
E nikad necu moci da prezhalim redondovu povredu kad dodje u milan, kakva igrachina...
#fakenews
Guti je maestro.. kakvu je karijeru mogao da napravi, da je pametniji bio.
Sneijder bi koristio bilo kojoj ekipi svijeta, pa tako i Realu. Ko god kaze drugacije, nije neki strucnjak...
Inace, kako igra br.9 Barcelone, odusevljen sam
Vrijedi svih skoro 70M, koje su date za njega :yipiiii:
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Bogami, bilo je to više od 70M kad se uzme u obzir vrijednost Etoa u tom trenutku.
Ali dobro, da je onaj gol iz ofsajda.![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
evo sevilja na 3 boda valensiji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks