Kaka i Benzema su skloniji povredama od Snajdera i Robena?Snajdera i Robena koji odigraju 2 meca pa ih potom nema 6?Posle ovakve "izvale" ja bih cutao neko vrijeme, da sam na tvom mjestu.Ali, to sam samo ja.Ima nas svakakvih...
Inace, Snajder nije bolji igrac od Kake (zapravo se ni ne mogu porediti), dok Roben sigurno nije bolji igrac od Ronalda.Samo je po brzini tik iza njega.Imati takve skupe baletane na klupi, koje placas astronomskim ciframa a pri tom griju klupu i povrijedjeni su duzi dio sezone je sve sem pozeljno.Racunica je jasna...
Mislis li da Kaka, Benzema i Xabi mogu da odu u totalno drugaciju ligu i da odmah razbijaju?Sta je sa privikavanjem u TOM slucaju?Istina, Xabi je nekada bio u Primeri - ali godine igranja u Premijersipu i pod vodjstvom Beniteza bi SVAKOGA odvikle i udaljile od leprsave igre u PrimeriEto'o mora da se privikne. Mislis li da igrac moze da udje u totalnu drugaciju ligu i da odma razbija?! Ti nijesi normalan.Mirisem licemjerje...

Snajdera i Robena koji odigraju 2 meca pa ih potom nema 6?Posle ovakve "izvale" ja bih cutao neko vrijeme, da sam na tvom mjestu.Ali, to sam samo ja.Ima nas svakakvih...
Mirisem licemjerje...
Reply With Quote
Bookmarks