Page 13 of 15 FirstFirst ... 39101112131415 LastLast
Results 301 to 325 of 372

Thread: Avatar

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Ada to je kralj, jedan od najegoističnijih i najtežih ljudi u Holivudu i uopšte, ikad. Radi bukvalno šta hoće jer nikoga ništa ne pita, ali zato krvnički - dok su snimali "Avatar", pošto je jedini bio obučen za rad na novoj kameri, bukvalno je sve morao sam da snima. Svake dvije nedjelje je davao sebi jedan slobodan dan. Obolio je od svinjskog gripa i samo dan ipo je pauzirao. Može da ga mrzi ko oće, je*e mu se za sve sem za ono što je naumio da napravi. A anegdota ima mali milion: na snimanju "Abyss", došao je neko od predstavnika finansijera da popriča s njim vezano za probijene rokove i budžet koji raste... priča se da ga je držao za revere iznad strmine od par desetina metara, jer, neko je poslije pričao: "S Cameronom ne smiješ dvije stvari: da ga zoveš Džimi, i da ga dodiruješ, osim ako ga dobro poznaješ... ovaj je uradio obije stvari.":razz:
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    6,714
    Thanks Thanks Received 
    6,411
    Thanked in
    2,693 Posts

Talking

evo i "fun stuff" iz The Abyss

During the rigorous and problematic shoot, the cast and crew began calling the film by various derogatory names such as "Son Of Abyss", "The Abuse" and "Life's Abyss And Then You Dive". Mary Elizabeth Mastrantonio reportedly suffered a physical and emotional breakdown because she was pushed so hard on the set, and Ed Harris had to pull over his car at one time while driving home, because he burst into spontaneous crying.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Da te nisam taka' đe boli slučajno?

Heh, ako sam što smješnije čuo... na kraju će bit' da je pokra' i Gorski Vijenac.
    pa kad dodjesh sad do toga...ima par kritichnih spotova(mjesta) koje mi dosta liche na wow mjesta...poput crystalsong forest koje je dosta slichno sa onim njihovim drvetom koje svijetli...naravno...nije lud da se do tachke iskopira,ali slichnosti da ima ima...wow je izashao 2004e godine...od tad pa do sad je dosta toga moglo da se uzima kopira i obradjuje...

evo par...ogromni nosorozi su mjeshavina kodoa i shoveltusk zivotinja u
    wow-u
    letece zivotinje su skoro pa iste sa dragonhawk zivotinjama u wow-u

navi narod je skoro pa isti kao night elf-ovi ili chak dranei
    ...
    ono ogromno drvo gdje su zivjeli neodoljivo posjeca na world tree u wow-u(i ovako to izgleda u wow prichi za bitku nad velikim drvetom : )

letece planine su identichne onima u nagrandu i terrokar forest....

P.S. ne znam jesi li ubo` spellstealewra u bolnu tachku...al ochigledno je tebi avatar bolna tachka chim svakom ko loshe neshto kaze za njega ovako pishesh

edit :

upravo prochitah na netu da night elfovi i na`vi narod worshippuju identichnu vrstu boga koja chak i ima slichno ime,i naravno duhovi lete oko njega...u wow-u imash identichnu stvar sa night elfovima...kod na`vi naroda je eywa kod night elfova elune..... .NE su takodje jedno sa svojom zemljom...i sl

i josh neshto...avatar je film u koji je sipano para da ni sami ne znaju...pazi blizzard vido clip i obrati paznju na detalje koji su radjeni u 2004oj godini .....chak u prvom klipu mozesh vidjeti na`vi djevojku kako trchi
    Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 27-01-10 at 10:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    P.S. ne znam jesi li ubo` spellstealewra u bolnu tachku...al ochigledno je tebi avatar bolna tachka chim svakom ko loshe neshto kaze za njega ovako pishesh
    A nije brate nego ne mogu da otrpim, nisam besmislenije kritike nečega u životu čuo. Ču'š WoW, ne no stvarno Gorski Vijenac. Toliko mi je presmiješno da mi se ni ne ulazi u priču (a lako bi se "dogovorili"), biće opet da sam fanatik.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

AHAHAHAHA!!!

I neka si vala, nije još na ovoj strani postovano.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Ne vidjeh da je vec izbacano Da se razumijemo, uzivao sam gledajuci avatar u steru. Bez obzira sto je skoro sve ukradeno, film je prelijep i samo mogu zamislit`kakav je osjecaj kad se gleda u 3d-u jer je i ovako oduzima dah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

A nije brate nego ne mogu da otrpim, nisam besmislenije kritike nečega u životu čuo. Ču'š WoW, ne no stvarno Gorski Vijenac. Toliko mi je presmiješno da mi se ni ne ulazi u priču (a lako bi se "dogovorili"), biće opet da sam fanatik.
    dao sam ti clip a mogu i uporedne slike onoga shto sam naveo ako ti je volja...ja sam vazda rada da podkrijepim svoje argumente....

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

dao sam ti clip a mogu i uporedne slike onoga shto sam naveo ako ti je volja...ja sam vazda rada da podkrijepim svoje argumente....
    Ada nema šta da potkrijepiš, sami WoW je patišpanj od već viđenih fantasy elemenata, nisam nikad čuo ikoga da tvrdi da je originalan. Da se razumijemo, mene žestoko boli ona stvar za originalnost Avatara, neka Cameron plati autorska prava ili štagođ ako sud presudi, jer film funkcioniše besprekorno. Ali porediti sa WoW.... hahahahaha!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sami WoW je patišpanj od već viđenih fantasy elemenata
    Molim te da ne opanjkavaš patišpanj. :-P
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

ako mene sjecanje sluzi dobro...niko nije poredio wow sa avatarom.recheno je da ima slichnosti u pojedinim segmentima....a to bar za mene ne znachi da je cameron pokupio sve moguce iz wow-a nego jednostavno uzeo neshto shto mu se svidjalo i napravio ga kako je njemu odgovaralo.....

ja bar nudim neshto da potkrpim svoje argumente a ti nudish smijeh...pa sad ne znam shta hocesh...
    Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 27-01-10 at 15:27.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

...niko nije poredio wow sa avatarom.
    cisto da ga preduhitrim(roy fokera),posto vidim da je covek azuran na ovom dijelu foruma,ja sam reko...da mi se WoW vise svidja. To sam rekao,jer sam uporedjivao taj FANTASTICAN PANDORIN SVIJET sa SVIJETOM WARCRAFTA. Navi me nisu odusevili,jer sam vec vidjeo to negdje prije...pandora me nije odusevila...jer sam vec vidjeo to negdje prije...pitam se gdje? Niko ne kaze da je film los,ali ga ne treba toliko uzdizati. Mada nije ni bitno,ovo je poslednje sto cu napisat na ovaj topik. o
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Avatar najbolje poisuje ona narodna ,Tresla se gora,rodio se mis,. Film je dobar,znaci nije vrlo dobar ili odlican(to je moja licna impresija posle gledanja u steru-i onako o ukusima ne treba raspravljati).
    Odlicni vizuelni efekti za 10+,prica za slabu 6 pa ko voli nek izvoli.
    Definitivno film koji je najvise overrated u zadnje vrijeme zahvaljuci marketingu tipa cekalo se 20 god da tehnologija napreduje,bla bla...ne moze se ni porediti sa filmovima tipa Kum ili Profesionalac,Brave Heart...gdje nema ni jednog spec efekta(kompjuterskog).

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

^ what he said. THE END ™
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Molim te da ne opanjkavaš patišpanj. :-P
    Dobar je patišpanj, kolači ftw.

@EvilCrazyLady: Nemoj da uvodiš druge filmove u priču, jednako lako možemo "rešetati" po bukvalno svakom filmu, samo je sad popularno da se kenja po ovome jer je namlatio pare. Ako pretrčiš po temi, lako je vidjeti na nekoliko mjesta koji je konkretno moj stav što se tiče poređenja.

A što se tiče "rodio se miš"... danas sam na jednom forumu našao temu o Avataru koju sam otvorio još jula 2006... Potpuno sam bio zaboravio na to.
    Dakle, ne znam koliko je ko i šta očekivao, ali još jednom, for the record: ja sam ga lično čekao otkad je najavljen, i dobio sam više nego što sam očekivao... zarada me ne zanima liše sprdnje sa onima koji su predviđali da neće ni vratiti pare, i nema veze s kvalitetom niti bilo čim drugim, osim činjenice da poslije toliko godina ljudi idu da gledaju nešto više puta u bioskopu... ako je to "miš" onda neka ti bude.

Vala neka smo i svi blesavi, i bez ukusa, i ne vidimo, čo'če, da je to samo jedna obična holivudska travestija i plan da se uzmu pare zaludnom narodu...

Poenta je cijele priče da bih ja rado, da imam đe, išao opet da gledam u 3D, jer mi je merak i uživanje, i tačka. Kome se ne sviđa, neka priča šta oće i nek ubjeđuje koga oće, jer ja sam na ovoj temi završio priču.:razz:

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Cekati jedan film 3 godine? Sta cekas sada?

\\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Cekati jedan film 3 godine? Sta cekas sada?

Trenutno? Kopka me kako će da izgleda Tintin (Spielberg i Jackson), pa onda Hobbit... ali daleko je 2012.

Ima dovoljno zabave za u međuvremenu.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Bash da vidim neki tvoj predlog na topiku Predlozi. Do sad ih nije bilo :P
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Bash da vidim neki tvoj predlog na topiku Predlozi. Do sad ih nije bilo :P
    Vidio sam tamo prosjek ukusa forumaša (kao i na kontra-temi "Šta izbjeći"), tako da nemam nešto volje da preporučujem.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

A mene neshto kopka tvoj ukus...
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja bih voljeo da cujem neki predlog, s obzirom da se slazemo oko Avatara...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Najbolji film ikad, "Idiokratija", (maltene dokumentarac, nazalost), pricha o tome kako je chovjechanstvo s vremenom postalo imperija retarda, s tim shto je pricha postavljena u daleku buducnost.
    Sudeci po dodjeli zlatnih globusa, Idiokratija je vec uveliko tu, jer shta reci, osim rofl i qq po 100 puta, kad vidite da u kategoriji za najbolju DRAMU, (dramu e!!), bravatar osvaja prime nagradu!!! rofl, o boze!

Nego, ovo je sve ionako vjerovatno kakav "matrix", tako i nije mnogo bitno!
    ><

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    kad vidite da u kategoriji za najbolju DRAMU, (dramu e!!)
    Da si informisan o bilo čemu, znao bi da kod Golden Globes termin "drama" označava sve što nije "comedy".

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ne vidim zašto. "Volim sve što vole mladi", u smislu - ako je dobro, dobro je, pa šta god.

Ipak, neke stvari ne propuštam: filmove iz pera Charlie Kaufmana ("Adaptation" je po meni jedan od najboljih filmova ikad), sve što režira Jim Jarmusch (posebno volim, recimo, "Mystery Train" i "Ghost Dog"), šta god uradi Terry Gilliam ("12 Monkeys" je remek djelo), Robert Zemeckis ("Contact", recimo), Guillermo Del Toro ("Espinazo Del Diablo", "El Laberinto Del Fauno" je nezaboravan), Ridley Scott ("Blade Runner" znam napamet), Alfonso Cuaron je odličan ("Y Tu Mama Tambien", "Children of Men")...

Veliki sam fan Tolkiena, i volim i Jacksonove "Lord of the Rings"... imam originale sva tri Extended Edition box seta...

Obožavam pravu naučnu fantastiku, od malena volim Star Trek (posebno "ST:TMP", "Wrath of Khan" - imam Director's Cut DVD od oba, "First Contact") a dobar je i novi Abramsov pokušaj. Volim "Alien" kvadrilogiju (čak i četvrti), "Back to the Future" trilogiju, "Dark City" i "Crow" od Alexa Proyasa, "Matrix" prvi film (ostale not so much, sem treći donekle) ali i ostalo od Wachovski braće ("Bound", "Speed Racer")... sad već ne znam bez da nabrajam redom, a izostaviću... Coen brothers, Almodovara, Allena.... glupo je nabrajati ovako napamet, you get the picture.

Volim i azijsku produkciju, posebno korejske SF filmove i anime... "OldBoy", "Wonderful Days", sve od Miyazakija, "Ghost in the Shell" sve, filmove Makoto Shinkaia, Katsuhiro Otomo ("Akira") itd. itd.

Namjerno ne pominjem "standardne" odgovore jer po tome se ništa ne zaključuje... volim sve dobre filmove ali ne uživam u njima kao u onome što stvarno volim da gledam. Jedino što u zadnje vrijeme sve manje gledam filmove, serije su se toliko izdigle kvalitetom da nekako radije pratim dobre serijale... "Battlestar Galactica", "Carnivale", "Rome", "LOST", "Firefly", "The Wire", "Dexter"...

Page 13 of 15 FirstFirst ... 39101112131415 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)