Ahaha, tebi je dobro, vidim.
Evo danas listam Monitor, i naravno - standardna pljuvačka "kritika" Avatara, kao da im je pobio familiju i zadavio kuče. Sprdnja što se čini.
daleko od toga da mi je krivo sto se ti odusevljavas takvim filmovima, bilo bi dosadno kada bi svi od reda prepoznali da taj film ozbiljno oskudijeva u originalnosti i prici.. da je samo jedan frankenstajn projekat, sasiven od gomile poznatih fora iz drugih, sada vec kultnih filmova..![]()
Ahaha, tebi je dobro, vidim.
Evo danas listam Monitor, i naravno - standardna pljuvačka "kritika" Avatara, kao da im je pobio familiju i zadavio kuče. Sprdnja što se čini.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kreč, kolica i mešalica.
tresla se shuma, rodila se bubashvaba
Numerous cats
skinula sam film pre 15 dana i jos ga ne dgledah... ali moj brat (10 god. je bio da ga gleda, nije ga komentarisao...)
danas je drugarica probala da mi ga preprica... nista je nisam shvatila iz prve, kad je opet pokusala da mi priblizi film, pres*ala mi je...
Odgledah Avatar po drugi put, opet u Steru, opet van 3D projekcije.
Prvi put se skoncentrisah na efekte, da vidim koji to spektakl Avatar donosi, a donio je odlican CGI, prelijep svijet i vec vidjenu pricu.
Poslije drugog puta - ovaj film je odlican! Odgledajte film, obratite paznju na Na'vi narod, na njihove pokrete, njihovu glumu, sve one sitnice koje coek propusti zbog jebeno dobrog CGI svijeta.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni se film svidio i ne moram da dajem obrazlozenje i komentare zashto mi se svidio jednostavo mi se svidio![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
USB portovi
Šalu na stranu i meni je odlično legao film, isto u Steru, bez 3D-a. Iako nisam relevantan kritičar na ovom forumu punom stručnjaka, film je prelijep
Jesam li što propustila, ne znam...reći ću kad pođem u taj Beograd, čula sam tamo ima svašta, pa i taj 3D bioskop.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
sticajem okolnosti, znam dosta o 3D grafici i montazi uopste. Kao 3D animator, u mnogim filmovima vidim propuste gdje se vecini sve cini savrseno, ali to ovdje uopste nije bitno.. bar meni nije... Nove metode se koriste, radi se na tome da je tehnicki sve blize savrsenstvu, sto je u Avataru odlicno, ali dzaba.. dzaba sva sminka i plastika ovoga svijeta, kada je sustina prezvakana u x drugih filmova i iz svih njih ispljunuta na jednom mjestu - u avatar!
p.s. Jedino sto me raduje (mada samo donekle, jbg) je nada da ce ovakav pedantan tretman u pogledu vizuelnog dozivljaja zavrijediti i neki ozbiljniji scenario koji zapadne u ruke filmmejkera..
Scary Movie 3, Epic Movie, Saw VI
(sala mala)
Evo sad dodjoh iz Ster-a.Mozda sam imao previsoka ocekivanja od ovog filma,zbog svog tog hipe-a o njemu.
1.Film po meni dobija 10+ za efekte,mastovitost svijeta na Pandori,odredjene simbolike da je sve povezano,da smo samo ,pozajmili, energiju dok zivimo...
2.Ima par komicnih scena,kao na pr. kad dolazi na najmocnijem zmaju,a ona pada na koljena i kaze sad te vidim-podsjetilo me na stvarni zivot(nije me vidjela dok sam vozio juga,al sad kad vozim bmw-sad me vidi) lol.(ne odnosi se na mene posto vozim samo biciklo)
zakljucak: sveukupna ocjena po meni 3+ Pogledao sam 20-ak boljih filmova u 2009.
nisu za djecu :mrgreen:
@topic: I ja odgledah film,vise mi se svidja World Of Warcraft. Eto toliko. Al zapazio sam da su upgrade-ovali strijele u zadnjem fajtu,obarali su one letelice lagano...Dok prije nisu mogli ni ono staklo da probiju.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Nije igrica,nego igra. Igrice su pacman i tetris.
Ono sto hocu da kazem,svaka cast Cameronu. Da li je doticni izjavio da je gotovo cijeli Pandorin svijet ''kopirao'' iz World Of Warcrafta? I ako nije,zasto nije? Ako jeste,htio bih da vidim to.Sigurno ga je neko intervjuisao,i pitao ga odakle mu ta fenomenalna ideja za film? Jer je to ocigledno,ali mogao je planetu barem nazvati Kalimdor,cisto da ispostuje! :mrgreen:
Pricu o specijalnim efektima cu izostaviti,mislim da je vec dosta receno o tome...
Samo ne znam KAKO tolika gledanost,iako je dobar,jedan od boljih u 2009,barem sto sam ja gledao. Dobra reklama,pretpostavljam.
Last edited by SpellStealer; 26-01-10 at 19:34.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Hajp klasični.Ne znam što je problem reć' da je film fantastično napravljen simbolički hitac u prazno.
Uloženo je 300 (ili 500 ili whatever) miliona u grafiku,obradu,tehnologiju itd i dobijeno je upravo ono u šta se ulagalo.I samo to.
Vezano za ovo za Warcraft i Warcraft se grebao odnekud.
Nije bitno od koga kradeš,bitno je šta napraviš sa tim što ukradeš.
![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Hahahahahahahahahaha! Legendica
http://www.theweek.com/article/index...ameron_moments
I am the one who locks.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks