Kliknuh nedje za peticiju da se scenaristima Heroes oduzme dozvola za rad.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Skinuo sam 4 sezone i one 2 pilot epizode i imam ozbiljnih problema sa prevodom... ima li neko prevode da mi posalje na [email protected] ?
Muka mi je kutarat oko toga za svaku epizodu, bio bih vrlo zahvalan...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Odatle sam i skinuo...
Aktivirah se opet po pitanju gledanja serija. Da završim 5. sezonu nip/tuck koje se smeće obično pa da se bačim na nove sezone Dextera, Californication, TBBT, i House MD.
Regulisao sam prevod, sad je sve ok![]()
Trenutno je neizvjesno jer izgleda da će da padne odluka između nje i Fringe:
http://tvbythenumbers.com/2010/01/20...tta-give/39342
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dodjavola nadao sam se jos makar sezoni ili dvije, no ovakve serije se brzo iscrpe.
Vise od 3 epizode nisam moga pogledat... Cudi me da je i do sad dogurala.
I am the one who locks.
Tim Roth je majka, eto zašto. Nego scenaristi nemaju baš petlju, House je recimo slična formula u drugoj oblasti, isto prejak glavni glumac koji vuče, ali stalno nešto mijenjaju i održavaju gledanost godinama.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nova epizoda Kalifornikejšn nastavlja na istom nivou kao prethodne dvije sezone. Henk Mudi fenomen![]()
od treće je počelo da bude ***** od serije a sad već je izgubilo svaki smisao pošto kad im treba neki zaplet odma neku nesreću ubace.
prati li ko 30rock???4s za sad fenomenalna...
1993-2020
Poslije traumatične smrti Rite koju je igrala u seriji "Dekster", Džuli Benc igra striptizetu u "Očajnim domaćicama".
Iako neće biti u prilici da se skida u seriji, ona navodi da planira da uzima časove stiptiz plesa kad god bude imala vremena. "Bila sam malo razočarana jer sam zaista željela da plešem uz šipku. Zabavno je bilo maštati o tome", ispričala je on časopisu OK! "Ipak je sjajno pošto sam ja u 30-im godinama a igrati stiptizetu za mene je stvarno laskavo".
Iako nije željela da iznosi detalje o zapletu u kojem se pojavljuje njen lik, Džuli Benc je za OK! otkrila samo da je striptizeta zaljubljena u jednog od muškara iz Vistirija lejna. Njen lik se u popularnoj seriji pojavljuje od februara.
Znaci sad ce da smara u DH...
ljudi, sakrijte te spoilere zaboga :-/
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
E pa da nisam odgledao 4. sezonu dextera zapalio bih ovaj forum.
Inace Caprica je pochela, pilot od sat i po, ne mogu razluciti je li stvarno dobra ili sam se samo uzelio tostera.
So say we all.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks