Kliknuh nedje za peticiju da se scenaristima Heroes oduzme dozvola za rad.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Skinuo sam 4 sezone i one 2 pilot epizode i imam ozbiljnih problema sa prevodom... ima li neko prevode da mi posalje na [email protected] ?
Muka mi je kutarat oko toga za svaku epizodu, bio bih vrlo zahvalan...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Odatle sam i skinuo...
Aktivirah se opet po pitanju gledanja serija. Da završim 5. sezonu nip/tuck koje se smeće obično pa da se bačim na nove sezone Dextera, Californication, TBBT, i House MD.
Regulisao sam prevod, sad je sve ok![]()
Trenutno je neizvjesno jer izgleda da će da padne odluka između nje i Fringe:
http://tvbythenumbers.com/2010/01/20...tta-give/39342
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dodjavola nadao sam se jos makar sezoni ili dvije, no ovakve serije se brzo iscrpe.
Vise od 3 epizode nisam moga pogledat... Cudi me da je i do sad dogurala.
I am the one who locks.
Tim Roth je majka, eto zašto. Nego scenaristi nemaju baš petlju, House je recimo slična formula u drugoj oblasti, isto prejak glavni glumac koji vuče, ali stalno nešto mijenjaju i održavaju gledanost godinama.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nova epizoda Kalifornikejšn nastavlja na istom nivou kao prethodne dvije sezone. Henk Mudi fenomen![]()
od treće je počelo da bude ***** od serije a sad već je izgubilo svaki smisao pošto kad im treba neki zaplet odma neku nesreću ubace.
prati li ko 30rock???4s za sad fenomenalna...
1993-2020
Poslije traumatične smrti Rite koju je igrala u seriji "Dekster", Džuli Benc igra striptizetu u "Očajnim domaćicama".
Iako neće biti u prilici da se skida u seriji, ona navodi da planira da uzima časove stiptiz plesa kad god bude imala vremena. "Bila sam malo razočarana jer sam zaista željela da plešem uz šipku. Zabavno je bilo maštati o tome", ispričala je on časopisu OK! "Ipak je sjajno pošto sam ja u 30-im godinama a igrati stiptizetu za mene je stvarno laskavo".
Iako nije željela da iznosi detalje o zapletu u kojem se pojavljuje njen lik, Džuli Benc je za OK! otkrila samo da je striptizeta zaljubljena u jednog od muškara iz Vistirija lejna. Njen lik se u popularnoj seriji pojavljuje od februara.
Znaci sad ce da smara u DH...
ljudi, sakrijte te spoilere zaboga :-/
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
E pa da nisam odgledao 4. sezonu dextera zapalio bih ovaj forum.
Inace Caprica je pochela, pilot od sat i po, ne mogu razluciti je li stvarno dobra ili sam se samo uzelio tostera.
So say we all.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks