Evo, stavih dihtung dekle, sad, malo prije, vani po mraku, e da, i filter vazduha:
![]()
TAKUMI
da sam znao da ces to nocas da radis ostao bi![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ma ni ja nisam htio da radim nocas, ali bilo mi je dosadno, pa reko aj...
TAKUMI
A kakav je Fabia meraklija da si majstor kod tebe bih auto vodio ali te nikad za vozaca uzeo ne bih!![]()
Ono sa parkiranjem nije tesko samo treba vjezbe... ono ce ti svaki napaljeni klinac napravit koji je sa 15 godina krao auto roditeljima i sprdnju sa njim pravio... ko voli rucnu ovo zna napravit sa svojim autom.
Benson je majka Fabia, tu se slazemo da *ebe oca. Tachka.
uh.. to nijesi trebao da kazes.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zasto ne....uf...imas pravo, nisam trebao.
TAKUMI
haha, turi-vadi, hahahahah..![]()
Last edited by cvxcomputers; 14-01-10 at 12:20.
CvxComputers oli trku brate ali pod mojim uslovima pa da vidimo jesi li dobar vozac,moze i da nam se pridruze John Cena i Igor_R oni dobijaju VILD_CARD od organizatora.
Svi cemo spustit po 300e i pobjednik odnosi sveeeeeeeeee....
Stvarno bi zanimljivo bilo,na primjer krenemo od Niksickih semafora ,pol pozija je moja, malo do mene je CvxComputers a iza su John Cena sa svojim Audi 100 kojeg cemo zvat sivi zmaj i do njega Igor_R koji ce u ovoj trci bit leteci_shifonjer.
Znaci cilj je prvi doc do Budve npr posle kruznog da se stigne.
Pravila:
1. Brzina nije ogranicena
2.U slucaju da vas zaustavi policija to je vasa greska i vi birate da li cete nakon nastaviti trku i imati plasman na kraju
3.Nema stopanja vremena
4.Pobjednik uzima sve pare i ponosno se vrace za Podgoricu
---Chelsea Fc---
ja bih ucestvovao a moze bilo koje auto ?![]()
Ja prihvatam, ali samo u kljuceve. Ko pobijedi dobija sva kola![]()
Omg
TAKUMI
Pretpostavljam da mašinac ide u mašinsku srednju školu,da je polupismen, živi u zagorič ili na zlaticu.
Last edited by cvxcomputers; 15-01-10 at 00:34.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks