pa uglavnom su to oni koji ih ne voze..(osim asanovica)
Niko nije pominja M5 no M6. I kao da ih ima sto a ne jedan
Last edited by JOLE; 09-01-10 at 00:23.
pa uglavnom su to oni koji ih ne voze..(osim asanovica)
She is only here to annoy herself!
f6
Neke stvari ne treba pricati... Neke stvari treba dozivjeti... :hardrock:
Inace, jakov_ct se vozio samnom...I rekao sam mu tek kad cu izjaviti: "UMIJEM da vozim M-a u pravom smislu te rijeci"
Hehehehe, 250 eura komad. Malo li je? ... Inace, sjetih se jednoga dobroga momka s CDMa kad mi je proda 4 felge s gumama za M-a.. I pitah ga ono: "Kakve su gume?" "Ajde, jadan, sto te stalo, svakako ces ih izgoret za 10 dana" :devil: :devil: :devil:
Last edited by cvxcomputers; 09-01-10 at 01:56.
Musu?Hahaha,najbolje da nismo...Malo puta je proshao pored ekonomske na zadnji![]()
to su te munje
Inache u CG ima odavno par komada M6,u Bd ima 2
a chim se pojavio sjecam se da se neki cikotic pored poshte zavardao u kanal sa istim
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
a da se ne prodaje dje M5 e39?ko ovaj sa snimka
pa ja i zovem divljanje to sto sam gledao da radi (pun gas po pravcu u krivine laganica i jopet tako) ne velim da ne umije da vozi(sto se toga tice sigurno vozi bolje od prosjeka u CG) ali..
eto imao sam prilike da ga pratim kupeom put BD dok je vozio onaj E46..pun gas na pravac a u krivine odmah spusta brzinu..recimo vozac zelenoga hamana (da ga ne imenTujem sad) je za 2-3 mjeseca svikao da bolje vozi od njega![]()
She is only here to annoy herself!
Pravom vozacu su krivine razlog zbog kojih brzo vozi. Da bi mogao sto brze da udju u nju, i da po mogucnosti izadje citav iz nje.
Ja nikad ne bi vozio brzo na autoput..Nije zanimljivo..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
To je samo jos veci izazov. Barem ja tako gledam na stvari.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ada naravno da je zanimljivije i teze kontrolisat auto po tome (posebno s porastom brzine)... A sto se vishe guras do granice, vishe "treniras" i povecavas iskustvo/vjestinu voznje... E sad... Cilj ti je da se ne preforsiras jer se tad desavaju lose stvari, a, i... Nije svaki put za takve egzibicije :hardrock:
to je za trapove prelijepo po krivinama sa kanalima i talasima ~~~~~~~~
ne lezi cijela guma po tim talasima...pazljivo po tome..![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Slusaj brate, vozac je onaj koji iz svog auta izvuce maksimum na bilo kojem putu,pa bilo da je sa stotinu krivina ili PG-Bd, to je ono sto sam ti prica kad smo htjeli da se trkamo,nije vazno sto ti vozis Audi a ja Opel, ako ti nemas damu da uletis u neku krivinu na Pastrovacku i izgubis ili dobijes malo vremena u odnosu na mene na primjer.!
Zato vazan je sami skil vozaca a moj je tu nedje 9.5/10![]()
---Chelsea Fc---
Kako vam je teska prica sto je to...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
vozac je onaj koji stigne do cilja![]()
ne znam jeste li gledali ovu epizodu Fifth Gear-a , ali ovaj vazi za najboljeg vozaca na svijetu (bar tako kazu u emisiji). Ovo se postuje a ne te vase prdarije
EDIT: Citava epizoda:
kolko je ovo skill-a?
kaze u emisiji da se oko 10.000 puta tako parkirao tj. to izveo.. sto ti je rutina..
kako smjesti ovog karavana po 10cm od prednjeg i zadnjeg dijela :o .. ja ne bi uopste moga uc tu cini mi se ni normalno ane ovako![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks