/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Valja li štogod onaj Avatar koga svi toliko pominju?![]()
Ne, zaobidji ga![]()
![]()
![]()
\\OFL•GIC
Ima li gdje ove gospode "representatives", ili shta su vec, Stera.
Sad prije neki sat pogledah Holmes-a, tako budjave, masne, blurovane, odvratne slike, odavno vidio nisam! Ako nishta, vratih se u dane Mesa, (stariji znaju o kome se radi), i Kina Kulture, kad nisi znao da li da mazesh ili da gledash, koliko je ta slika bila "masna".
Je li do kopije, ili do vashe tehnike, (mada na koncu, potpuno mi je svejedno do chega je), ne znam, ali znam da se kvalitet slike Kina Kulture iz najepskijih dana vratio na velika vrata!
Ajte zivota vi pogledajte to, sredite, e ne znam bash, koliko bi vam odgovarala pisanija po novina' kako vracate "glory days" na velika vrata!
><
u februar ce ti D:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Nije, nije! Na G.ovnatar je slika bila savrshena, kristal! Ali zaludu, vnogo je vnogo!
><
Sherlock Holmes - Über zabava![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
da li svi bioskopi u svijetu,po pravilu prikazuju samo nove filmove,ili ?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ne, samo oni koji žele da zarade. Imaš male lance ili pojedinačne bioskope koji imaju drugačiji program i prave retrospektive, ali to su obično male sale i nemaju neku zaradu pa ih i nema puno. To je kao KIC u Podgorici, recimo, mada ne znam da nešto rade otkad je STER počeo. STER je klasični multipleks, nove stvari su najveća zarada, bez obzira na kvalitet.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ali vjerujem da bi im se isplatilo ako je to naravno ikako moguce da daju retrospektive u samo jednoj sali stera.to bi bilo savrseno.ili neko glasanje na ofic sajtu koji bi to film mogao da bude u nedjelji pred nama...pa se fino izglasaju pravi favoriti koje vecina od nas nije mogla pogledati u bioskopu a znamo da bi imao veceg uticaja. ne skodi ,ja mislim. pogotovo kad vidis kakve nesrece od filmova mjesecima se daju.
Nema leba od toga, pokazalo se odavno... našu publiku je teško dovuć' u bioskope i na ove svjetske megahitove, tek na art scenu ne bi se isplatilo ni pet projekcija. Uz to, vlasnik je strana firma koja diktira i repertoar. Jedino "domaći" filmovi imaju poseban tretman zbog specifičnosti situacije i interesovanja publike za svako đubre koje se kod nas snimi.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
gledah ga sinoc,odlican je
samo mi je jedan kreten u bioskop unistio film sto je sjedio do mene jer je na svakih 10 minuta govorio za Rober Downey Jr.˝kakav je to kralj˝ a zbog toga ne mogah da zovem one iz obezbjedjenja no ajde...probala sam da ga stavim na ignore iako je bilo tesko![]()
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks