ja sam prvi vidio onu crvenu. MOJA !
Takođe.
Lijep film.
Hoću i ja jednu pticu.
ja sam prvi vidio onu crvenu. MOJA !
Originally Posted by my name is ...
Sa onom crvenom moš zbarit svaku ribu u selu, pa čak i ćerku poglavice.
Odličan film! Vrijedan gledanja svakako, tako da...Rezervišite karte i pičite u bioskop![]()
Fora je što je 3D jedini način da se sigurno vrate pare za bioskop... ja nisam htio da stanem iza toga dok ne probam, ali kad sam vidio Avatar u 3D prekjuče.... AAAAA! Mislim se da odem opet kad budem putovao nazad za CG, toliko je dobro da bih išao iz NS u BG, gledao film, pa vozom za PG.
Jednostavno, to je budućnost. Već se radi ogroman broj fenomenalnih filmova, tehnologija je sve bolja, i ljudi će da žele to da vide. To je jedino što se ne može "skinuti džabe s neta", i neće moći bar još koju godinu, treba ugrabiti momenat.
Proizvođači ekrana tek uvode 3D monitore, a upravo je utvrđen standard za 3D BluRay... to je sve jako skupo, i dok mi smrtnici budemo mogli da kupimo, kino je majka.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Last edited by Interpol; 20-12-09 at 16:29.
Ja mastam o tome evo tacno 2 godine (od kad sam bila u 3D bioskop u Londonu)... Stvarno, to se opisati ne moze... Mi tada gledasmo Beovulf. Ali prejaka je bila reklama za neki sa ajkulama kad je pola sale poskakalo misleci da ajkula izadje sa ekrana! Ne lazem!!!I ja sam se okinula, rekoh, pojede me!
Stvarno su efekti... Uh... Neka! Ne mogu prezalit sto taj sa ajkulama tamo ne pogledasmo!
(A prije filma reflektori otkrivaju gdje se sve nalaze zvucnici, ni sama ne znam koliko ih je bilo...)
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Vidim da na glavnom sajtu STERa, grčkom, piše da imaju 3D sale, i to RealD, najbolje. Držim palčeve da im dođe iz one rabote u glavu brzo.
kad ce serlok holms
Odgledah preksinoć It s complicated,nije loš film.Ono aj može se pogledat.
Ali poludilo sam od 4 curice koje su po govoru bile neđe iz Berana,i koje su svaki put kad bi izaša Stiv Martin na platno povikale uglas EVO GA KEMAL MONTENO!AMA ISTIII!
hhehe nije los bio sam ja sinoc,skoro puna sala.onaj dio sa zurkom i duvanjem,smijesno
http://nebojsacelebic.b0x.me/
bioskop danas ne radi?
Kad ce shuter island? Ako nije bio vec?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks