Page 133 of 219 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 5462

Thread: ALFA ROMEO club

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Case, one and only....a cuo sam i da nema djelova nidje.....za razliku od npr japanaca za koje sve mozeh da nadjesh povoljno :bart:
    Posebno u CG i jos na ovu krizu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sto se tice alfi ja sam namjeravao da kupim jednu ali sam odustao zbog toga sto mi je brat pricao sa fandjom i acikom (inace je on radio sa acikinim bratom ) i oni su mu rekli da se kvare ali da ima djelova da ne brinem,sama pomisao da ja moram da strepim svako malo oce li sto crci mi je katastrofa,pa da ide ne znam kako ako svako malo moram da ulazem u auto kao da nemam na sta drugo trosit pare.
    ps. nemojte zamjeriti alfisti,ako sam koga uvrijedio nije bilo namjerno

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

@John Cena
    A sad ti jeee puklooo!!! Vjerujem da ti sparco, SNAKE i brzi_pas pripremaju vjeshala

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

hahahaha @cvx necu necu nemam snage vise, ali brate...svako ko se razumije iole u auta a kaze "auto se kvari" i digne ruke od kupovine istog je toliki PENAL da nemam rijeci.
    i molim nekoga da mi konacno kaze koji se to auto ne kvari, da ja svakome ko postuje na ovaj dio foruma kupim po jedan i svi budemo srecni i zadovoljni...

a to sto se kvari, eo ja na prste od jedne ruke da vi nabrojim na moju ljepoticu sto se pokvarilo (nazvacu to kvar):

1. shtelovanje karburatora
    2. shtop od ulja
    3. NISTA
    4. NISTA
    5. NISTA

91. je godiste i treca je godina kako je kod mene, samo sam mijenjao ulje, filtere, kajisheve. ne shtedim je ni trunke i motor ne diram dok ne izdushi. rezervni motor od imole je tu (zlu ne trebalo)
    e ako strucnjaci gore navedeno broje u kvarove, onda sam se zaeba, prastajte.

jesam je picanio po meraku i ulozio u nju dosta para, i jos cu ulozit na proljece, al to je za merak, mada neka i to nazovu "za popravku". :mrgreen:
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    I kum mog druga uze u Bar-u neku Alfu za 2900E, navodno 220BHP... Inace je auto na CT table?! o.O

Cim je na CT table, mora imat par desetina ks vise nego inace

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Sto se tice alfi ja sam namjeravao da kupim jednu ali sam odustao zbog toga sto mi je brat pricao sa fandjom i acikom (inace je on radio sa acikinim bratom ) i oni su mu rekli da se kvare ali da ima djelova da ne brinem,sama pomisao da ja moram da strepim svako malo oce li sto crci mi je katastrofa,pa da ide ne znam kako ako svako malo moram da ulazem u auto kao da nemam na sta drugo trosit pare.
    ps. nemojte zamjeriti alfisti,ako sam koga uvrijedio nije bilo namjerno
    Ok, i naravno da ne zamjeram, jer ti nemam na sto zamjerit.... e sad, kako je rekao "kvare se" bash me interesuje, pogotovo sto auto koje si htio da uzmesh je njegov, predpostavljam da je reka, kvare se, ne valjaju, bjezi od toga daaaaaj

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    @John Cena
    A sad ti jeee puklooo!!! Vjerujem da ti sparco, SNAKE i brzi_pas pripremaju vjeshala

Vjeruj mi da me zaboLe,

P.S. Svako ima svoj ukus, rece djavo i sjede na koprive

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Cim je na CT table, mora imat par desetina ks vise nego inace
    .............

P.S. Svako ima svoj ukus, rece djavo i sjede na koprive
    1.) Cim je na CT table, motor ti kapi ulja ne trosi, vozio ga je pomorac, to je prakticno u garazu lezalo, a ovo "pravih"80 000km je vozio apotekar u Njemacku na auto put, to auto o$etilo nije! I obavezno ima tri`es konjaH vishe!

2.) Merak je merak, reche djavo i $ede u korpive!!!
    Last edited by cvxcomputers; 16-12-09 at 10:12.

Thanks Thanks Given 
    960
    Thanks Thanks Received 
    1,372
    Thanked in
    645 Posts

evo jednog primjera

jedan kum je vazda mijenjao kola i vazda kutarao oko toga , vozio svasta BMW, Audi,Opel,WV ne znam ni ja sto sve (imao je kola od 1k pa do 20k eura ) , dok jedne prilike ne kupi Alfu 145 1.6boxer , zaljubio se u to auto vozio je i nju neko vrijeme ali mu je smetala potrosnja ( u pitanju stariji porodicni covjek ,skola ,vrtic ,posao - uglavnom mnogo gracke voznje dnevno ) i odluci da je proda ...

E sad sto mislite koje je sledece auto bilo ... naravno opet Alfa , samo ovaj put 156 1.9JTD , uglavnom nasao je odlican primjerak , kad je kupio protokomjer je bio losh , zamijenio ga je novim original Bosch-ovim i za 2 - 2 ipo godine od kad je vec kod njega nije imao ni jedan jedini kvar ili potrebe za nekim ulaganjem ( ne racunajuci redovni servis, ulje filteri i te sitnice ) , i naravno ne bi pogledao ni jedno auto do Alfe

Ne kazu dzabe da je Alfa jedna vrsta virusa , kad se jednom zarazish nema vishe nazad
    Last edited by Stivi; 16-12-09 at 13:18.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    51 Posts

Ovo sam ponovio jedno 2000 puta ovdje na forumu,ali nije bilo veceg protivnika Fiat-a od mene,naravno da sam to prichao slushajuci savjete "iskusnih"...
    Evo skoro 3 godine imam Brava i osim redovnih servisa i potroshnog materijala nisam imao nikakvih ulaganja u njega...
    Tako da bih rado posjedovao Alfu 156 ili 159...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Na ovom forumu sam dosao do zakljucka da uopste nema losih kola
    E sad jedno pitanje (nije provokacija), zasto su tako jeftine Alfe kod nas?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post

Jos samo kazi da je golf auto posto je skup . . .

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

vjerovatno zbog prica koje kruze kod nas
    vw zakon,alfa ne valja...vodjen time niko nece da ih kupi i pada cijena jer nema potraznje

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

@brzi --> Brat sto ih zna je pricao sa njima i sam mu je acikin brat to rekao

@snake -->brzi i sam zna da sam ja htio da kupim alfu i to kod fandja ali se na kraju ispostavilo da nece da mi garantuje za motor koji je prebacao sa drugog auta tako da nema potrebe za vrijedjanjem ostalih.

ps. Cak mi je i jedan alfista sa ovoga foruma predlozio da je ne kupujem
    alfu je lako kupit al je treba kasnije prodat....

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by ribomax View Post
    Ovo sam ponovio jedno 2000 puta ovdje na forumu,ali nije bilo veceg protivnika Fiat-a od mene,naravno da sam to prichao slushajuci savjete "iskusnih"...
    Evo skoro 3 godine imam Brava i osim redovnih servisa i potroshnog materijala nisam imao nikakvih ulaganja u njega...
    Tako da bih rado posjedovao Alfu 156 ili 159...
    i ja bih 159 prelijepa je, stvarno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Jos samo kazi da je golf auto posto je skup . . .
    Ja ne kazem da je golf auto zato sto je skup kod nas, nego zato sto ja imam jednoga koji sluzi samo ako treba sto da se prebaci koji je prezivio sve i svasta i znam koliko su izdrzljiva ta kola.
    MOze da se mrzi golf-a i sve, ali ne moze da se kaze da je lose i nekavalitetno auto, jer je najmladji star 18 godina.

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    vjerovatno zbog prica koje kruze kod nas
    vw zakon,alfa ne valja...vodjen time niko nece da ih kupi i pada cijena jer nema potraznje
    A jes, a Alfa je je jeftina samo u CG i nidje vise.
    Je li i Fijat, Rover, LAncia..... zato jeftina kod nas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja bi ve zamolio da mi ne pominjete i ne poredite druga auta odje sa alfom, ajde pa na svoje teme o istima pricajte , ajde ajde ish ishhh ;pppp

nego elem drugari, da nema dje ko desni el podizac za 33ku?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Koliko može koštati ALfa 156 ali mlađa od 2003 pošto me ona podjeća na 159?
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa zavisi, dobra Alfa nije nikad jeftina, a bogme ce ti je rijtko ko prodat... eto npr moja GTV iz 96 nije na prodaju, trzishna cijena kao moje je jaca od 4000e, dok se od moje ne odvajam ispod 5-6 zavisi od raspolozenja

Alfa 156 ima cijenu audi A4 istog godishta, naravno ne ubrajam pojedine slucajeve dje je neko na neciju muku ili prikriveni grob platio 200e, pa mu posle grob ne valja....

Inace, trzishna cijena nema veze sa kvalitetom auta, generalno podji kod majstora kojih 90% zive od popravke tih istih njemaca skupih, zasto....pa zato sto se svaki razbi od posla.....razmisli o tome, a svaki ce ti rec da Alfa ne valja, a nije je nikad popravio, mozda je pogledao taj svemirski motor i odma bjez na popravku 1.6d OD GOLFA I LJEPOTA

Josh jedna strashno bitna stvar, Italija nam je blizu, krshevi od ita kola su tamo jeftini a nakrcani opreme, i naravno da se uvoze i prodaju, ubijedjen sam da nema zemlje sa vise krsheva sa znakom italijana od nashe... jbg jeftina izraubovana roba nikad nije bila dobra

P.S. U zadnje dva dana su mi ponudjeni, Merc C klasa automatic PG za 2500e, i Audi S8 za 4000e...a sparco je proda tek reganog E36 coupe sa kozom, klimom, M branicima i u fulu za 1500e.... kriza, ili nesto drugo..... uglavnom jeftini, znaci nisu ni ti njemci na cijeni

eh da, i da prokomentarishem prvi dio posta, naravno da ima loshih automobila, ali ako si ti ubijedjen da je Alfa loshe auto, molim te preskoci ovu temu, a slobodno mozesh i cijeli podforum automobilizam, jer auto industrija nije pocela 90tih kad je Golf preko berkovica dosao na nashe prostore i zasijenio one silne zastave i lade, nego mnogo,mnogo prije.... naravno, predpostavljam da nisi mislio na Alfu nego eto samo tako kazes...
    Last edited by brzi_pas; 16-12-09 at 20:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Pa zavisi, dobra Alfa nije nikad jeftina, a bogme ce ti je rijtko ko prodat... eto npr moja GTV iz 96 nije na prodaju, trzishna cijena kao moje je jaca od 4000e, dok se od moje ne odvajam ispod 5-6 zavisi od raspolozenja

Alfa 156 ima cijenu audi A4 istog godishta, naravno ne ubrajam pojedine slucajeve dje je neko na neciju muku ili prikriveni grob platio 200e, pa mu posle grob ne valja....

Inace, trzishna cijena nema veze sa kvalitetom auta, generalno podji kod majstora kojih 90% zive od popravke tih istih njemaca skupih, zasto....pa zato sto se svaki razbi od posla.....razmisli o tome, a svaki ce ti rec da Alfa ne valja, a nije je nikad popravio, mozda je pogledao taj svemirski motor i odma bjez na popravku 1.6d OD GOLFA I LJEPOTA

Josh jedna strashno bitna stvar, Italija nam je blizu, krshevi od ita kola su tamo jeftini a nakrcani opreme, i naravno da se uvoze i prodaju, ubijedjen sam da nema zemlje sa vise krsheva sa znakom italijana od nashe... jbg jeftina izraubovana roba nikad nije bila dobra

P.S. U zadnje dva dana su mi ponudjeni, Merc C klasa automatic PG za 2500e, i Audi S8 za 4000e...a sparco je proda tek reganog E36 coupesa kozom, klimom, M branicima i u fulu za 1500e.... kriza, ili nesto drugo..... uglavnom jeftini, znaci nisu ni ti njemci na cijeni
    Ne mozes da gledas koliko ima posla majstor koji popravlja njemacka kola i koji popravlja druga jer svi znamo da kod nas ima najvise njemaca i onda logikom mora bit visi servisa i majstora.
    Alfa je npr uvijek bila jeftinija i od mercedesa i od audija i od bmw-a.
    E sad ovo sto pominjes S8 za 4000, koliko ti ih je ponudjeno? Jedna i ko zna sto je tu sve, trebaju pare ovo ono, evo alfa 156 za dvije hiljade i nestso kupljena (neko je to pominjao na forum), uvijek iskoci po neko takvo auto.
    Drug mi ima alfu 33 v6 cini mi se, trika nema da je mogao da nadje djelove za nju. Dobro sad je vec vrijeme da se ima djelova za sva kola, narucije se ovo ono...
    Ali ja ne znam zasto je ubio alfu takav glas, pa su jeftine?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da sam ti donekle priblizio zasto je bije takav glas... tacnije kakav glas???

Stariji vole da kazu, strashan auto, ali troshi i skupi su djelovi....

Mladji slushaju starije pa prepricavaju i dodaju malo....

Pogledaj malo, vidji koliko Alfi ima po gradu, i vidi koliko majstora ima za iste..... a nije to svemirska tehnologija, motor ko motor itd...

Ja vozim Alfu koja je definitivno najkomplikovanija za odrzavanje i djelove kod nas, a u godinama kad josj trebaju djelovi, jbg, NEMA ih nidje na otpad, i svaki dio moram novi, ali eto prezivljavam, i ne sto prezivljavam no ih imam josh 3 komada

P.S. Ne postoji 33 V6, predpostavljam da mislish na 75icu onu..... nije mogao da nadje servo letvu i pumpu ispod 100maraka i parkirao auto, tako je meni vlasnik rekao... uzeo je jeftino, slatko se izvozao i centa ulozio u nju nije... tacnije najskuplji dio ga je kostao 30 maraka... i ostavio da istruli tamo ispred zgrade

Nisi mi odgovorio, sta mislish ti o Alfi generalno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ja mislim da sam ti donekle priblizio zasto je bije takav glas... tacnije kakav glas???

Stariji vole da kazu, strashan auto, ali troshi i skupi su djelovi....

Mladji slushaju starije pa prepricavaju i dodaju malo....

Pogledaj malo, vidji koliko Alfi ima po gradu, i vidi koliko majstora ima za iste..... a nije to svemirska tehnologija, motor ko motor itd...

Ja vozim Alfu koja je definitivno najkomplikovanija za odrzavanje i djelove kod nas, a u godinama kad josj trebaju djelovi, jbg, NEMA ih nidje na otpad, i svaki dio moram novi, ali eto prezivljavam, i ne sto prezivljavam no ih imam josh 3 komada

P.S. Ne postoji 33 V6, predpostavljam da mislish na 75icu onu..... nije mogao da nadje servo letvu i pumpu ispod 100maraka i parkirao auto, tako je meni vlasnik rekao... uzeo je jeftino, slatko se izvozao i centa ulozio u nju nije... tacnije najskuplji dio ga je kostao 30 maraka... i ostavio da istruli tamo ispred zgrade

Nisi mi odgovorio, sta mislish ti o Alfi generalno?
    Da je bije dobar glas sigurno ne bi bila jeftina
    Da 75 alfa iza joj pise nesto int...... nebitno
    on je dugo imao tu alfu, a tranja je sad
    Gledaj ja sam ljubitelj audija i zato ga i vozim i postujem ljude kao ti koji voli neko auto i vozi to auto i ti si jedan od rijetkih sa kojim mogu ovjde normalno da pricam da ne pocinju odma ti vozis traktor smece ovo ono....
    Sto mislim o alfama, lijep zvuk, dobro idu, ali i trose, neke imaju lijepu liniju, a neke katastrofa.
    Generalno, nikad je ne bih vozio ali je zato sto bih jedino audija vozio, kao sto bi ti vozio alfu, sto ja postujem

Thanks Thanks Given 
    960
    Thanks Thanks Received 
    1,372
    Thanked in
    645 Posts

Da je bije dobar glas sigurno ne bi bila jeftina
    Da 75 alfa iza joj pise nesto int...... nebitno
    on je dugo imao tu alfu, a tranja je sad
    Gledaj ja sam ljubitelj audija i zato ga i vozim i postujem ljude kao ti koji voli neko auto i vozi to auto i ti si jedan od rijetkih sa kojim mogu ovjde normalno da pricam da ne pocinju odma ti vozis traktor smece ovo ono....
    Sto mislim o alfama, lijep zvuk, dobro idu, ali i trose, neke imaju lijepu liniju, a neke katastrofa.
    Generalno, nikad je ne bih vozio ali je zato sto bih jedino audija vozio, kao sto bi ti vozio alfu, sto ja postujem
    evo pitanje od mene :

jesi vozio koju alfu do sad i ako jesi koju???
    Last edited by Stivi; 16-12-09 at 21:13.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    evo pitanje od mene :

jesi vozio koju alfu do sad i ako jesi koju???
    Nisam vozio, ali sam se vozio u jednu 2.0 turbo, ali ako znam koji je model.
    Da sam ih dosta vozio i da znam dosta o njima ne bih pitao ovdje zasto su jeftine i zasto ih bije glas da su lose

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Igore, evo i ja jedno pitanje,volis li audija pa si ga zato kupio i trazio samo audija ili si ga zavolio kad si ga kupio i ne odvajas se od njega?
    Last edited by bojankov; 16-12-09 at 21:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Igore, evo i ja jedno pitanje,volis li audija pa si ga zato kupio i trazio samo audija ili si ga zavolio kad si ga kupio i ne odajas se od njega?
    Ovo je tema o alfi, odgovoricu ti, ali samo da ne otvaramo pricu o audiju ovdje.
    Vazda sam volio audi i uvijek mi se svidjao model kao moj. I kad sam kupovao auto trazio sa njega da kupim i naisao na ovoga sto ga sad vozim i od kad sam ga kupio jos vise sam zavolio audi. Prezadovoljan sam kako me sluzi

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Ovo je tema o alfi, odgovoricu ti, ali samo da ne otvaramo pricu o audiju ovdje.
    Vazda sam volio audi i uvijek mi se svidjao model kao moj. I kad sam kupovao auto trazio sa njega da kupim i naisao na ovoga sto ga sad vozim i od kad sam ga kupio jos vise sam zavolio audi. Prezadovoljan sam kako me sluzi
    Tu i jeste razlika izmedju tebe i alfista. Oni je probaju pa je zavole...tebi se svidjao,kupio,odlicno te sluzi i naravno da ces biti zadovoljan,ali to je zadovoljenje bez emocija..probaju je,alfa u ljudima budi emocije i zato je vole.
    ima veze pitanje sa alfom
    Inace nemam nista protiv audija i meni se svidja kao tvoj model,samo da nije karavan.

Page 133 of 219 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)