Pa zavisi, dobra Alfa nije nikad jeftina, a bogme ce ti je rijtko ko prodat... eto npr moja GTV iz 96 nije na prodaju, trzishna cijena kao moje je jaca od 4000e, dok se od moje ne odvajam ispod 5-6 zavisi od raspolozenja
Alfa 156 ima cijenu audi A4 istog godishta, naravno ne ubrajam pojedine slucajeve dje je neko na neciju muku ili prikriveni grob platio 200e, pa mu posle grob ne valja....
Inace, trzishna cijena nema veze sa kvalitetom auta, generalno podji kod majstora kojih 90% zive od popravke tih istih njemaca skupih, zasto....pa zato sto se svaki razbi od posla.....razmisli o tome, a svaki ce ti rec da Alfa ne valja, a nije je nikad popravio, mozda je pogledao taj svemirski motor i odma bjez na popravku 1.6d OD GOLFA I LJEPOTA
Josh jedna strashno bitna stvar, Italija nam je blizu, krshevi od ita kola su tamo jeftini a nakrcani opreme, i naravno da se uvoze i prodaju, ubijedjen sam da nema zemlje sa vise krsheva sa znakom italijana od nashe... jbg jeftina izraubovana roba nikad nije bila dobra
P.S. U zadnje dva dana su mi ponudjeni, Merc C klasa automatic PG za 2500e, i Audi S8 za 4000e...a sparco je proda tek reganog E36 coupesa kozom, klimom, M branicima i u fulu za 1500e.... kriza, ili nesto drugo..... uglavnom jeftini, znaci nisu ni ti njemci na cijeni

Bookmarks