View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 47 of 201 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Ibarhimovićev gol je bio iz ofsajda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barsa sampionski,Pujol doktor,Pelegrini se zajeba sto je izbacio Ronalda otkad je izasa Real nista nije napravio....Kako su samo zaplesali ono kad Diara dobi crveni,a pohvale i za Gvardiolu,odlicno vodjena utakmica.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitke navijacima Barselone, ali ipak kolko god ja bio nezadovoljan, ima i pozitivnih strana, a to su, da je REAL igrao pravi fudbal, stvarao sanse, odlicno su igrali, ostao je zal sto nije iskoriscen igrac vise! Cekamo vas na Bernabeu, pa cemo vas valjda tamo napunit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto...

Real je bio prilicno bolji u prvom poluvremenu, a i u drugom je imao konkretnije sanse.Nije sviran cist penal nad Ronaldom, sudija je mnogo vise startova Reala okarakterisao kao faule od startova Barseloninih igraca (Alves i posebno Keita su daaavno zasluzili kartone), mislim da je Ibrahim postigao gol iz ofsajda (pogledacu opet snimak), a Pelegrini se skroz ispromasivao sa izmjenama a i sa postavkom igre u 2. poluvremenu rekao bih...To su utisci...

Sve u svemu - do izlaska Ronalda mislim da je Real bio prilicno bolji i konkretniji...

Na kraju, jedno je bitno reci - nije sramota izgubiti od ove Barselone, a i Real je odigrao CASNO I LIJEPO, a ne kukavicki i defanzivno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Ibarhimovićev gol je bio iz ofsajda
    I ja bih rekao...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

I ovo se pregrmlje, sreca prati hrabre. Ne mogu da se otmem utisku da je Real bio bolji do momenta kad je ostao sa igracem vise, posle se Barsa trgnula i drzala loptu na svoj nacin. Ibrahimovic se pokaza kao investicija u odnosu na Ronalda, u Realu je Kaka bio najbolji, a Barsu je nekoliko puta dobro izvukao Pujol, a i Valdez i Pike su bili na visini zadatka. Onoga francuskog rukometasa treba polako zaboravljati i Pedra forsirati da igra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovako... Barca nije zasluzila da dobije. Nerijeseno-ok. Ali ovako nije trebalo da bude. Gol iz ofsajda,bez ikakve sumnje. Kaka je bio najbolji u Real rekao bih. Real je stvarao vise sansi,vrsio pritisak,i imao zrelije sanse. Svaka cast Barci na pobjedu,ali su imali srece.

I onaj Pelegrini je bas pametan. Koji mu q bi te izbaci C. Ronalda,a odlicno je igrao?!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Ako je s Ronaldom bilo sve ok, ja bih onog Pelegrinija smjesta otpustio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    E ovako... Barca nije zasluzila da dobije. Nerijeseno-ok. Ali ovako nije trebalo da bude. Gol iz ofsajda,bez ikakve sumnje. Kaka je bio najbolji u Real rekao bih. Real je stvarao vise sansi,vrsio pritisak,i imao zrelije sanse. Svaka cast Barci na pobjedu,ali su imali srece.

I onaj Pelegrini je bas pametan. Koji mu q bi te izbaci C. Ronalda,a odlicno je igrao?!
    Bice da je samo debil - ili samo prirodno glup cova

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Barsa je imala problema da zaustavi Ronalda, Pelegrini je dobro uradio sto ga je zamijenio, a kad smo kod gola i meni se cini da je bio mali ofsajd. Ronaldo je imao sansu da utakmici da sasvim drugi tok, a vidjeli ste kako to Ibrahimovic volejom iz prve radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A cega ono i ako je bio ofsajd,treba sudija da ima 600 ociju da bi ono ufatio....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ofsajd, ako je bio, bio je milimetarski i tu je bas tesko odluciti sta svirati, tako da...
    real me je prijatno iznenadio kako je dobro igrao, ali to je jos veci plus za barsu, jer je uspela da dobije reala koji je mozda odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni.
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Barcelona je umjesto torte pojela Reala"....

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Bez sitnicharenja, ako je bio ofsajd bio je milimetarski, sudija nije mashina...

Inache odlichno odigrano prvo poluvrijeme reala, iznenadio me pelegrini dobrom postavkom... Drzhao je odbranu veoma visoko tako da barsa nije mogla da se razmahne, extra su ih udvajali i odlichno pravili ofsajd zamke... Anri samo nek je zdravo, zreo je za penziju, ne mozhe se pomjerit... Bolje da je stavio pedra od pochetka, sigurno bi uradio mnogo vishe, poshto je mnogo brz i imao bi prostora pri onakvoj postavci reala... Pike i pujol doktorski...

Ronaldo dosta dobro, sem zavrshnice, kaka odlichan, imao je par loshih dodavanja na sredini ali je ostalo bilo za 10ku... Ramos je pojeo lijevu stranu barse... Ne mogu da vjerujem da trener koji prvi posle hidinka postavi ovako dobru taktiku protiv barse izvodi ronalda (oprashtam mu jedino ako je doshlo do neke povrede ili slichno)... Mnogo bolje je mogao real da odigra posle iskljuchenja busketsa (koji brav mozhe igrat rukom, a ima zhuti karton...?), ali tamo se vidjelo koliko je mocna postavka barse kad su xavi i injesta zajedno na sredini, perfekcija kako drzhe loptu...

Sve u svemu ne bi bilo nezasluzheno da je real izvukao X ili chak i dobio... Bar su dostojanstveno izgubili, jedan od rijetkih timova koji je doshao u goste da se nadigrava sa barsom...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Bez sitnicharenja, ako je bio ofsajd bio je milimetarski, sudija nije mashina...

Inache odlichno odigrano prvo poluvrijeme reala, iznenadio me pelegrini dobrom postavkom... Drzhao je odbranu veoma visoko tako da barsa nije mogla da se razmahne, extra su ih udvajali i odlichno pravili ofsajd zamke... Anri samo nek je zdravo, zreo je za penziju, ne mozhe se pomjerit... Bolje da je stavio pedra od pochetka, sigurno bi uradio mnogo vishe, poshto je mnogo brz i imao bi prostora pri onakvoj postavci reala... Pike i pujol doktorski...

Ronaldo dosta dobro, sem zavrshnice, kaka odlichan, imao je par loshih dodavanja na sredini ali je ostalo bilo za 10ku... Ramos je pojeo lijevu stranu barse... Ne mogu da vjerujem da trener koji prvi posle hidinka postavi ovako dobru taktiku protiv barse izvodi ronalda (oprashtam mu jedino ako je doshlo do neke povrede ili slichno)... Mnogo bolje je mogao real da odigra posle iskljuchenja busketsa (koji brav mozhe igrat rukom, a ima zhuti karton...?), ali tamo se vidjelo koliko je mocna postavka barse kad su xavi i injesta zajedno na sredini, perfekcija kako drzhe loptu...

Sve u svemu ne bi bilo nezasluzheno da je real izvukao X ili chak i dobio... Bar su dostojanstveno izgubili, jedan od rijetkih timova koji je doshao u goste da se nadigrava sa barsom...
    Ofsajd je ofsajd, bio milimetarski ili ne - gol je neregularan...

A i bio je penal nad Ronaldom, od strane Pikea...

Ovo boldovano zasluzuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dinošjanin View Post
    sta je sa dizanjem zastave nad anrijom 2 puta greskom, neka te...
    I Iguainu se isto desavalo, tako da...

ipak, zna se ko je trenutno tata u evropu, a ibra je ipak pun pogodak kao trade sa samiem
    Da - Celsi :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Da - Celsi :mrgreen:
    jedino celzi bi mogao da se u ovom trenutku nosi sa barsom, ali da je tata, tesko.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    jedino celzi bi mogao da se u ovom trenutku nosi sa barsom, ali da je tata, tesko.
    A real se nije nocas ravnopravno nosio sa barsom...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Forumas sa nickom MadGod je izjavio milion puta da je Ibrahimovic nikakav i da nije igrac za velike utakmice.

Evo vidjesmo. Odlucio je El Classico.

Pozdrav za njega.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jeste, ali je izgubio i tesko da ce ponoviti ovakav mec

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da je Gvardiola vodio Real a Pelegrini Barsu,mozda bi Real i dobio....:roll:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    jeste, ali je izgubio i tesko da ce ponoviti ovakav mec
    Ne zajebaj casti ti, ja sam vam cestitao posteno i priznajem pobijedili ste, ali i da je bio i remi ili da je Real pobijedio takodje bi bilo zasluzeno!! I mislim da ovo nije sve sto ce Real tek pokazati, moze mnogo vise, siguran sam! Samo Ronaldo da se povrati maximalno i ima da cEpamo sve zivo i mrtvo, jesi vidio kako je Kaka odigrao dok je Ronaldo bio tu, to je zato sto nisu svi njega drzali, kad je njih dvoje na terenu, tesko koja se ekipa moze sa Realom nosit, eto Barsa je pokazala da moze! ALI cekamo vas na SANTIAGO BERNABEU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apsolutno jeste - ko kaze drugacije je ili klasicni nesoj ili ima problema sa koriscenjem narkotika

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Forumas sa nickom MadGod je izjavio milion puta da je Ibrahimovic nikakav i da nije igrac za velike utakmice.

Evo vidjesmo. Odlucio je El Classico.

Pozdrav za njega.
    Poceo je Ibra da daje golove u jakim mecevima.Ipak, pusticemo vrijeme da dokaze da ovo nocas nije bio samo bljesak i nista vise...

Quote Originally Posted by afi View Post
    Da je Gvardiola vodio Real a Pelegrini Barsu,mozda bi Real i dobio....:roll:
    Iako djeluje banalno - nemas pojma koliko je ovo istina...

Thanks Thanks Given 
    4,447
    Thanks Thanks Received 
    8,593
    Thanked in
    3,303 Posts

X je realan ishod bio ali jebesmumater, fudbal je to. Sledeci put dobijamo sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Ne zajebaj casti ti, ja sam vam cestitao posteno i priznajem pobijedili ste, ali i da je bio i remi ili da je Real pobijedio takodje bi bilo zasluzeno!! I mislim da ovo nije sve sto ce Real tek pokazati, moze mnogo vise, siguran sam! Samo Ronaldo da se povrati maximalno i ima da cEpamo sve zivo i mrtvo, jesi vidio kako je Kaka odigrao dok je Ronaldo bio tu, to je zato sto nisu svi njega drzali, kad je njih dvoje na terenu, tesko koja se ekipa moze sa Realom nosit, eto Barsa je pokazala da moze! ALI cekamo vas na SANTIAGO BERNABEU!!!

ako si citao prethodne postove video bi da sam i ja pohvalio igru reala i ja kazem da bi bilo zasluzeno i da je real pobedio ili nerijeseno zavrsilo, ali nije. a sto se tice utakmice u madridu, real ce tamo biti pod jos vecim pritiskom i mislim da nece odigrati ni upola dobro kao nocas, ali do tada ima dosta vremena, svasta se moze desiti.

Page 47 of 201 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)