Barsa sampionski,Pujol doktor,Pelegrini se zajeba sto je izbacio Ronalda otkad je izasa Real nista nije napravio....Kako su samo zaplesali ono kad Diara dobi crveni,a pohvale i za Gvardiolu,odlicno vodjena utakmica.....
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Ibarhimovićev gol je bio iz ofsajda
Barsa sampionski,Pujol doktor,Pelegrini se zajeba sto je izbacio Ronalda otkad je izasa Real nista nije napravio....Kako su samo zaplesali ono kad Diara dobi crveni,a pohvale i za Gvardiolu,odlicno vodjena utakmica.....
Cestitke navijacima Barselone, ali ipak kolko god ja bio nezadovoljan, ima i pozitivnih strana, a to su, da je REAL igrao pravi fudbal, stvarao sanse, odlicno su igrali, ostao je zal sto nije iskoriscen igrac vise! Cekamo vas na Bernabeu, pa cemo vas valjda tamo napunit![]()
Eto...
Real je bio prilicno bolji u prvom poluvremenu, a i u drugom je imao konkretnije sanse.Nije sviran cist penal nad Ronaldom, sudija je mnogo vise startova Reala okarakterisao kao faule od startova Barseloninih igraca (Alves i posebno Keita su daaavno zasluzili kartone), mislim da je Ibrahim postigao gol iz ofsajda (pogledacu opet snimak), a Pelegrini se skroz ispromasivao sa izmjenama a i sa postavkom igre u 2. poluvremenu rekao bih...To su utisci...
Sve u svemu - do izlaska Ronalda mislim da je Real bio prilicno bolji i konkretniji...
Na kraju, jedno je bitno reci - nije sramota izgubiti od ove Barselone, a i Real je odigrao CASNO I LIJEPO, a ne kukavicki i defanzivno...
I ovo se pregrmlje, sreca prati hrabre. Ne mogu da se otmem utisku da je Real bio bolji do momenta kad je ostao sa igracem vise, posle se Barsa trgnula i drzala loptu na svoj nacin. Ibrahimovic se pokaza kao investicija u odnosu na Ronalda, u Realu je Kaka bio najbolji, a Barsu je nekoliko puta dobro izvukao Pujol, a i Valdez i Pike su bili na visini zadatka. Onoga francuskog rukometasa treba polako zaboravljati i Pedra forsirati da igra.
E ovako... Barca nije zasluzila da dobije. Nerijeseno-ok. Ali ovako nije trebalo da bude. Gol iz ofsajda,bez ikakve sumnje. Kaka je bio najbolji u Real rekao bih. Real je stvarao vise sansi,vrsio pritisak,i imao zrelije sanse. Svaka cast Barci na pobjedu,ali su imali srece.
I onaj Pelegrini je bas pametan. Koji mu q bi te izbaci C. Ronalda,a odlicno je igrao?!
DICIOTTO
Ako je s Ronaldom bilo sve ok, ja bih onog Pelegrinija smjesta otpustio.
Barsa je imala problema da zaustavi Ronalda, Pelegrini je dobro uradio sto ga je zamijenio, a kad smo kod gola i meni se cini da je bio mali ofsajd. Ronaldo je imao sansu da utakmici da sasvim drugi tok, a vidjeli ste kako to Ibrahimovic volejom iz prve radi.
A cega ono i ako je bio ofsajd,treba sudija da ima 600 ociju da bi ono ufatio....
ofsajd, ako je bio, bio je milimetarski i tu je bas tesko odluciti sta svirati, tako da...
real me je prijatno iznenadio kako je dobro igrao, ali to je jos veci plus za barsu, jer je uspela da dobije reala koji je mozda odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
"Barcelona je umjesto torte pojela Reala"....
Bez sitnicharenja, ako je bio ofsajd bio je milimetarski, sudija nije mashina...
Inache odlichno odigrano prvo poluvrijeme reala, iznenadio me pelegrini dobrom postavkom... Drzhao je odbranu veoma visoko tako da barsa nije mogla da se razmahne, extra su ih udvajali i odlichno pravili ofsajd zamke... Anri samo nek je zdravo, zreo je za penziju, ne mozhe se pomjerit... Bolje da je stavio pedra od pochetka, sigurno bi uradio mnogo vishe, poshto je mnogo brz i imao bi prostora pri onakvoj postavci reala... Pike i pujol doktorski...
Ronaldo dosta dobro, sem zavrshnice, kaka odlichan, imao je par loshih dodavanja na sredini ali je ostalo bilo za 10ku... Ramos je pojeo lijevu stranu barse... Ne mogu da vjerujem da trener koji prvi posle hidinka postavi ovako dobru taktiku protiv barse izvodi ronalda (oprashtam mu jedino ako je doshlo do neke povrede ili slichno)... Mnogo bolje je mogao real da odigra posle iskljuchenja busketsa (koji brav mozhe igrat rukom, a ima zhuti karton...?), ali tamo se vidjelo koliko je mocna postavka barse kad su xavi i injesta zajedno na sredini, perfekcija kako drzhe loptu...
Sve u svemu ne bi bilo nezasluzheno da je real izvukao X ili chak i dobio... Bar su dostojanstveno izgubili, jedan od rijetkih timova koji je doshao u goste da se nadigrava sa barsom...
#fakenews
Forumas sa nickom MadGod je izjavio milion puta da je Ibrahimovic nikakav i da nije igrac za velike utakmice.
Evo vidjesmo. Odlucio je El Classico.
Pozdrav za njega.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Da je Gvardiola vodio Real a Pelegrini Barsu,mozda bi Real i dobio....:roll:
Ne zajebaj casti ti, ja sam vam cestitao posteno i priznajem pobijedili ste, ali i da je bio i remi ili da je Real pobijedio takodje bi bilo zasluzeno!! I mislim da ovo nije sve sto ce Real tek pokazati, moze mnogo vise, siguran sam! Samo Ronaldo da se povrati maximalno i ima da cEpamo sve zivo i mrtvo, jesi vidio kako je Kaka odigrao dok je Ronaldo bio tu, to je zato sto nisu svi njega drzali, kad je njih dvoje na terenu, tesko koja se ekipa moze sa Realom nosit, eto Barsa je pokazala da moze! ALI cekamo vas na SANTIAGO BERNABEU!!!
Apsolutno jeste - ko kaze drugacije je ili klasicni nesoj ili ima problema sa koriscenjem narkotika
Poceo je Ibra da daje golove u jakim mecevima.Ipak, pusticemo vrijeme da dokaze da ovo nocas nije bio samo bljesak i nista vise...
Iako djeluje banalno - nemas pojma koliko je ovo istina...
X je realan ishod bio ali jebesmumater, fudbal je to. Sledeci put dobijamo sigurno![]()
ako si citao prethodne postove video bi da sam i ja pohvalio igru reala i ja kazem da bi bilo zasluzeno i da je real pobedio ili nerijeseno zavrsilo, ali nije. a sto se tice utakmice u madridu, real ce tamo biti pod jos vecim pritiskom i mislim da nece odigrati ni upola dobro kao nocas, ali do tada ima dosta vremena, svasta se moze desiti.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks