Je8i ga brate, ocekivao sam da ce Inter bit na teren
Dje su ovi ljudi?
Je8i ga brate, ocekivao sam da ce Inter bit na teren
Dje su ovi ljudi?
Bijo si poziw koi se neodbija
je li inter doputovao u barselonu?
Kaaaaseeeeeeeee . . . . jesi ziv ?
Mislim da ce ih Barsa rasarafit.
Jer nije isto igrat protiv Sampdorie,Barija,i protiv Barcelone...
To je neko moje skromno misljenje.
Arsenal povede,Liverpul ne moze dat koliko Polexa moze primit![]()
Poleksa i nocas odlicno brani, ali Arsenal je imao jedno 15tak sansi vec sto je ovo![]()
Nece ih rasarafiti, Barsa ima vazniju utakmicu za vikend.
hahhahahah sto ucinje Dragutinovic hahahahhaah evo dodje rain-u 1 na pol![]()
nisam bas u toku, a mrzi me da trazim: kakav rezultat odgovara Liverpulu u mecu Fiorentina-Lion?
Ako Viola dobije prijatno, ako bude X Liverpul mora dobit s 3 ili vise razlike njih na Enfild.
Bijo si poziw koi se neodbija
inter-tim iz predgradja milana...sasvim mali,klinac tim.
Kako se naigrao ovaj Inter,strasno. Strasan fudbal igraju. Jednostavno lete po terenu.
Ovo nije anti-fudbal sto Inter igra. Ovo je nistavilo. Sve sam mogao ocekivat',ali ovakvo ponizavanje,tesko. Da mi je znat sto je Mourinhova taktika bila,posto mu dobro funkcionise :lolblue: . Ovo lici kao da su Barci posadili one lutke za trening,i ovi se dodaju oko njih. Zalost,stvarno.
Sigurno da nece dobit'.
Nevjerovatno kako to da samo navijaci Intera (da sam ja primijetio),bez trunke objektivnosti i gradjenja prilaze mecevima Intera. Ni da kazu da se moze desit poraz,ili nesto tako,nego su sigurni u svoj tim,do te mjere,da mi ovakve utakmice tako slatko padaju,da je to strasno![]()
Last edited by _HokutoNoKen_; 24-11-09 at 21:32.
DICIOTTO
solidna igra barse, kao da su igrali kup kralja
VISCA
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Dobar je ovaj inter...Case, drzi se, uz tebe smo :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
e ovako moji mili interisti i svi vi koji velicate lik i djelo maga murinja:
pokrijte se usima i nemojte vise nista da pricate. Nocas ste odigrali 2x gore nego li almerija koja je bar i nesto pokusavala u napadu. taktika murinja da dodje i zume bod je bila odlicna...,mada ruku na srce, barsa je 3x jaca od intera.
Vidimo se neki drugi put jer nocas vas nije bilo.
p.s i vi da osvojite CL...buaaaaahaaaaa
Ja navijam za Inter ali bi Morati trebao da kaze da nece ucestvovat do daljnjeg u LS. Sramotno je kako igraju.
Da Brano Milacic vodi onaj Inter bar bi probali da daju neki gol, ovako su samo filozofirali, to je portugalsko obrazovanje . . .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks