mesi pocinje mec na klupi - pedro igra otpocetka (to su zadnje najave). Anri-Ibra-Pedro a iza njih Cavi, Buskets, Injesta.
I ja sam istog misljenja kao i firefly, da ce na racun Samuela barsa imati olaksan put ka golu Intera.
Ja sam rekao poslije 0-0 u Milanu da ce i u Barseloni da bude nerjeseno, medjutim niko nije mogao da pretpostavi da ce da bude ovakva situacija u grupi. Barselona juri pobjedu jer postoji ne-mala sansa da ispane iz LSa? Komedija!
I dalje mislim da je najblizi nerjesen rezultat samo da ona plavo-crna goveda ukapiraju da znaju da igraju fudbala. Mislim na dobri, stari, tvrdi fuzbal.
Kod Intera ne ocekujem nista spektakularno od Milita i Etoa, prevagu moze donijeti neko pozadi - neko od Kambjasa do Cezara (u prosloj utakmici je to bio Kivu) Ovi ostali samo trebaju da oru po terenu -ali pametno a ne kao prosle sezone protiv ManU-a kad Stankovic krece da cupa kosu od muke i nemoci.
P.S. Obratite paznju na duele izmedju Ibrahimovica i Samuela, Ibro ce 100 posto da forsira njegovu stranu jer je smrt za takav tip odbrambenog igraca, dok je Ibro igrao za Juventus Samuel je uvijek kasnio korak za njim a nekoliko puta bio je toliko izgubljen da nije ni znao dje je lopta. Kada nema Mesija pretpostavljam da ce dobiti vecu slobodu u igri i samim tim ce moci da forsira igru na njega. Sa druge strane poznato je i to da se Ibro prilicno gubi u utakmicama ovoga tipa.
mesi pocinje mec na klupi - pedro igra otpocetka (to su zadnje najave). Anri-Ibra-Pedro a iza njih Cavi, Buskets, Injesta.
I ja sam istog misljenja kao i firefly, da ce na racun Samuela barsa imati olaksan put ka golu Intera.
Ja sam siguran da ce Inter dobit nocas i posrat im se u sred Barselone
Gledamo nocas... hehe
rm -rf /
Neka, drugi put
Volim pare previse te se ne mogu odvojit od njih :P
rm -rf /
Isto mislim da ce se Barsa izvuc.Ibrakadabra.
Inter i Lion uzimaU po bod.
AkoBogDa.
8)![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Nella gioia e nel dolore per l' INTER ETERNO AMORE!!!
FORZA RAGAZZI!!!
NE mogu iscekaaaaaaaaaaaattttttttt!!!!!!!! AAAAAAA!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Zlatka pakuje bilo koja kompetentna odbrana, da ne pričam o ljudima koji su sa njim trenirali godinama i znaju mu svaku "foru" napamet.![]()
tačno vidim đe Lusio i onaj drugi plivaju za Ibrom![]()
Pa na onu širinu Camp Noua teško da će Lusio i Samuel bit normalni...
Džabe sva širina kad je glavni špic Barse potpuno statičan.
Mada im naravno ostatak tima i te kako može napravit probelma.
Ne pominje niko obaj meč firentina - lion. Tu se isto lome koplja, pogotovo će liverpul slušat što se tamo događa, jer im od toga zavisi sve!
rubin i dinamo kijev igraju u 18:30 tako da u slučaju pobjede rubina, Barsa će znat da mora da pobijedi da bi ostala u trku za prolazak u 1/8. Ako rubin dobije, a Barsa izgubi - eto muke i blamaže!
rendžers i štutgart će odigrat meč... niko ne zna što će tu bit... najmanje atraktivne ekipe. rendžersi pogotvo. može tu bit sva 3 znaka!
liverpul i arsenal ne bi trebalo da imaju većih problema... mada se sa liverpulom nikad ne zna!
Stasera ci mostrano che č il migliore del mondo!!!
Ne mogu iscekat da pocne..
Imam strasan osjecaj da ce Eto'o odluciti mec...Kakav bi to samar bio za Laportu...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Tesko da ce Barsa izgubit nocas, makar imam takav utisak. Ali, tako sam mislio i kad su igrali prije par godina Arsenal - Inter, pa se zavrsi 0:3![]()
Pazza Inteeeeeer![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kad ih razvuku po onoj sirini na Kamp Nou, oni jadni nece znati dje im je Murinjo, a jos manje lopta.
Ajmooo Rubin!!! Samo naprijedI jos Inter da bi nekako da opali ovu Barsu
![]()
Na jedan igram 1,a na drugi X. Volio bih 1,ali cemo vidjet. Nista nije nemoguce. Sem ta 2 :P
DICIOTTO
Ibra i Mesinjares griju klupu.Jao jao
Snajder ne igra , steta ...
ni mesi ni ibra....ajmo pedritooooooo![]()
Kako ce crna utakmica bit, replay one iz Milana...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks