A iako ga dovedu, odmah ce dobit Audi led svijetla, M3 retrovizore i GSI najlu.
bilo bi ih vec 100 komada da imaju oooo znak
She is only here to annoy herself!
A iako ga dovedu, odmah ce dobit Audi led svijetla, M3 retrovizore i GSI najlu.
TAKUMI
16v sticker?![]()
f6
Crka mi je zvucnik odnosno pistalica na fabricke senzore na audija a4 2002 godiste. Zvucnik je 50 oma (!) i 2W snage. Stavljao sam neke iz Emi-ja i Ital videa ali cudno piste jer su 8 oma. Zna li ko dje mogu naci to cudo?
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
50 oma o.O
bih da vidim onaj range rover 98 god 2.5d i onako ne ucinje mi se los cijeni ga 7 iljada nije registrovan, zovem lika pitam ga kakav je auto i on meni kaze auto je dobar samo mu je crklo automatsko podizanje pa to mora da se radi manuelno!?
Ja ga pitah sto je to on mi rece ne znam ni ja no mi je tako receno. Potpuno sam neupucen pa mi recite sto je to jer nisam ni znao da se ima sto podizat kod range-a i koliko je to da se napravi. Ja sam mislio da samo oni stari citrroeni trebaju da se podizu![]()
to kupi ako si ludslobodno racunaj da sa registracijom imas jos 3 da ulozis u njega
![]()
ne vjerujem razbio sam se odma cim cuh ovo za podizanje, kaoje crno podizanje![]()
treba da kupujem gume za auto, samo zadnje dvije tj pogonske, auto je opel omega 2.0i 1990godishte, ako je bitno uopshte
e sad, kako sam poveci laik i automobili me ni malo ne zanimaju bez da me prevezu, razumjecete shto se bash ne razumije
elem, da skratrim
imam novu, nekorishtenu gumu, ali je stara jedno 5-6god, pa ne znam smijem li je koristiti u kombinaciji sa novom gumom ili da mjenjam obje odjednom
malo zatezhinjah s prichom ali dako izdrzhite
Pozivi prema drugim mrežama u CG
e kur ac, trebaju mi 14', koliko su neke tigrove pecke, dosta sam spor vozach pa mi treba neshto shto jeftinije
Pozivi prema drugim mrežama u CG
cuh nesto da ce od nove godine polaganje vozackog morati da traje po pola godine
jel istina to ?imal sta detaljnije?
AJMO CRNA GORO !!!
to se prica eo 5 godina..nek su zdrao![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
To su i mome prađedu govorili
nije bio 0,7 u juga nego 0,9![]()
Pa dobro onda, kao motor 0.7 koji se ugradio u ZAZ 978 b.
TAKUMI
Smeta li da uspem ecodiesel ako sam do sada sipao obicni diesel. Zasto se uopste sipa ecodiesel umjesto diesel-a.
Ne zamjerite ako je vec bilo pitanje.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks