Od tebe ok ,a na bazi cega to misljenje imas ,jeli sto njega sluzi 1268 golije zenki ili ima ljepse stolice ,no rucak sve u svemu nista bolji od moga ! Ja jos i mislim eja pojedem vise no "on " !
ps osim ako njegove kokoske krave i koze ne dizu tegove pa im je ljese meso a dace bog nemaju neku travu zelenu osim pijeska da jedu no sve vjestacko tako da je sa $evernjackije Crnogrskijeh vukojebina ipak bolja rana![]()
no ojdosmno off topic![]()
Ojdeo ja sad u lov na zenke !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Ne znam je li pravo mjesto, al posto se traze pitanja, evo jedno: hiljadu auto placeva po CG a ne znam nijedan njihov sajt (valjda ih ima?). Zna li ko par njih koji se azuriraju da se baci pogled na ponudu?
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ima li neko, ili zna gdje ima, trebala mi je forma kupo-prodajnog ugovora, za auto naravno.
Veoma zahvalan.
><
http://www.auto-oglasi.co.yu/html/ug.htm
na taj sajt ukucas koje auto i sta i kako i izbaci ti kupoprodajni ugovor
a imas na ovaj samo je na hrvatski izgleda
http://www.automotozilla.com/downloa...aja-vozila.pdf
EDIT: samo dodas jos sto se na drugi topic pricalo, to stavis u neki clan tamo na kraj, da je vlasnik (prodavac) garantovao da je vozilo koje prodaje regularno i da u slucaju da se ispostavi suprotno, prodavac ima obavezu da kupcu isplati sav novac od prodaje u iznosu od ........
Last edited by Goran_m_pg; 17-11-09 at 13:51.
Hvala puno ljudi!
Much Obliged!
><
Znam da je nedje bilo rijeci o tome,ali da pitam ponovo...
Moze li se kako skinut smola sa auta,kapnulo mi je na 2-3 mjesta nedje kad sam parkirao ispod borova na parkinge.To je stvrdnuto sad,mislim da se tesko moze skinut?
Aceton i pamucna krpa.
TAKUMI
Hvala obojici.Probacu
Evo i ja da pitam posto vidim da sve znas
Za pocetak
-moze li se umjesto onih komandi AC klime ubaciti klimatonik?
ne moze. a/c na sajle mijenjas noge/ruke itd a ovamo imaju elektro motori
f6
Hvala
a znao sam da nijesam te srece
Moze, al treba da mijenjas sve sto se nalazi ispod maske a ima veze sa klimom. A to ti izadje skuplje nego tvoj VW.
TAKUMI
Sto je ovo i koja je njegova uloga?
![]()
TAKUMI
da prevozi visoka vojna lica po bojnom polju![]()
Ili mozda ako trebaju sto brze da stignu nedje![]()
![]()
Vjerovatno je kivan na ovaj zakon o upaljenim svjetlima pa ga je ofarbao u antiuocljivu farbu![]()
She is only here to annoy herself!
Nemate pojma. To jede sitne zivotinje kao sto su vozaci Golfova...
TAKUMI
oce li doci u pg kad.o kad.o ikad.romeo romeo sto ne dovedes gtr romeo
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks