bice da ode ovaj vozac s posla...
taman ka i sa onima policajcima i udicom, prvo zajebancija na youtube a onda suspenzija
Što bi ovo na naslovnu cafea ? Čuh na dnevnik noćas kao posjetioci cafemontenegra su ogorčeni video klipom u kome se dva autobusa puna đece trkaju:
Redakciji CdM-a se obratio čitalac koji se predtsavio kao zabrinuti roditelj sugerišući na veoma zanimljiv link na youtube-u.
Kako je navedeno u mailu, dva autobusa lokalnog prevoznika su se trkala Bokokotorskim zalivom a u bar jednom se vidi da je bilo djece.
Procijenite sami.
http://www.cafemontenegro.com/index....=22&news=96468
bice da ode ovaj vozac s posla...
taman ka i sa onima policajcima i udicom, prvo zajebancija na youtube a onda suspenzija
Last edited by Stivi; 17-11-09 at 23:12.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
stara vijest, neka ode s posla time smo rijesili sve probleme...
She is only here to annoy herself!
Odakle ti znas da vozac i bez njihove graje nije htio da pretekne drugi autobus iz nekog potpuno drugog razloga?!
I gdje je razredni starjesina u tom autobusu?!
Meni savjest na njegovom mjestu ne bi bila ugrozena jer on nije ugrozio nikoga, koliko god vama to izgledalo opasno oni su profesionalni soferi i dobro znaju sta rade.
a kako NSX nije ugrozio nikoga??? Nije u pitanju vozenje djece, covjece, nego brzina kojom je isao?!
Bas zato sto je profesionalac, trebao bi do kraja zivota zavrsit sa tom profesijom!
neka je prvi autobus isao 80, neka je dozvoljeno preticanje, ali drugi je morao ici preko 100 da bi ga pretekao!!! Vrijeme preticanja, put, uslovi na putu nijesu ni pod razno normalni niti uslovi za preticanje i tu brzinu i ti kazes da nije nikoga ugrozio?
Pa onaj put oko BK zaliva nigdje nema znaka da je dozvoljeno vise od 60, cini mi se, a koliko ja znam, autobusi koji voze djecu inace imaju ogranicenje na 80, sve da je po zalivu dozvoljeno hiljadu? Zar ne?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ne vjerujem da je prvi bus isao preko 80, a ovome se vidi da je pisalo izmedju 80 i 90 a obzirom da im cajgeri uvijek lazu realno je bilo oko 80 a to NIJE ugrozavanje bilo koga na onoj dionici po suvom putu i lijepom vremenuzakonski jeste kaznjivo i nije bilo potrebe da vozi toliko i treba ga kaznit cisto iz principa a ne zato sto je ugrozio bilo koga jer jednostavno nije
60 je tu ogranicenje po snijegu ledu kisi suncu danju nocu, trebam li da opisujem razlike...ogranicenja postoje samo da bi se napunio budzet![]()
Tačno,tačno to je kirivčno djelo,ugrožavanje javnog saobraćaja. A da ne govorimo o posledice po druge učesnike u saobraćaju,autobus koji je težak sigurno preko tri tone kad se zaleti 80 na sat nema te sile koja ga može zaustavit a da ne ubije nekog koji mu ide iz suprotnog smjera,nema toga džipa koji može čojeka spasit a kamoli li neki mali auto,sve bih ih pokosio sa tolikom težinom i brzinom.
tu je krivica toga ko se krece njegovom trakom iz suprotnog smjera a ne vozaca autobusa...
ne shvatam da je recimo po snijegu tu driftao svojom trakom sa 60 km/h autobusom punim djece vi bi rekli da je to bezbjedno jer je legalno?
o qq
Cuj, ovo gore je igranje autobusima. Ne pitam ja da li je vozio 50 ili 80.
TAKUMI
kako to mislis igranje?
na forumu smo jedanki i muski i zenski, ubuduce bez ovakvih konstatacija!!!
Na forumu mozhda jesmo, ali Ja nijesam prichao o forumu.
Last edited by MimiR'; 18-11-09 at 11:21.
NSX, pa ti si jedini koji tvrdi da niko nije ugrozen u situaciji gdje na 7 metara sirine puta dva autobusa preticu jedan drugi, jure se na putu prepunom krivina i uzanom za bilo kakvu, a ne takvu igru?! I ti pitas sto bi mi rekli da je isao 60 po ledu !? Mozda bi bolje bilo da ja ustvrdim da bi ti rekao da nikoga ne ugrozava iako vozi 60 po ledu, jer, zaboga, pise na znaku da moze!!!
Moze na tarabi pisati mnogo sto-sta ali je ona i dalje taraba! Nemoj biti bukvalan, jer upravo sam ja tebi skrenula paznju da je na onom putu moglo to biti po zakonu i brzina i dozvoljeno preticanje (a sasvim sam sigurna da nije) ali opet ,NORMALAN covjek to ne bi uradio!!!
Koliko se sjecam, ti rece da nije nikog ugrozio?
Pa evo ti reci u kojoj sekundi videa je bilo ko ugrozen...7 metara sirine je sasvim dovoljno da bi se preticali jer su autobusi siroki po najvise 2,5 a 2 metra lufta je i vise nego dovoljno![]()
NSX, izvini, ali suludo mi je da s tobom raspravljam da li je normalno na onoj situaciji kao na snimku voziti autobus 100 na sat, pri tome prepun djece?! Ej, pricamo o autobusu punom djece?
Samo cu ti pozeljeti da kad budes imao dijete nikad ne dodjes u situaciju da nekome skrenes paznju da pazljivo vozi TVOJE dijete, a pogotovo da mu "sudis" jer ga nije pazljivo vozio! Mozda ces tada shvatiti da li je ono bila situacija za ugrozavanje zivota ili nije!
Inace, kad na potpuno praznom putu ides brzinom vecom od dozvoljene, ne dobijas kaznu za brzu voznju zato sto je nekome cef da ti napise kaznu nego zato sto ugrozavas i svoju i tudju sigurnost! Koga ugrozavas u toj situaciji??? Nidje nikoga na putu?:dring:
Ja nemam problem sa ovakvom voznjom autobusa i to meni ne izgleda ni strasno ni nebezbjedno, da niste vidjeli instrument tablu i brojku koja ko zna je li prava ne bi nista rekli![]()
ja sam samo vidjela kako se trese, sto jasno govori kolikom je brzinom isao. Instrument tablu nijesam zbilja gledala, ili ces i ti da ustvrdis da normalan mozak ne moze da procijeni koliko autobus ide otprilike, kad pretpostavi da ovaj koje je pretican ide oko 80 km/h?![]()
![]()
odoh u aljine, ja vise ne vidim na oci![]()
a po cemu pretpostavljas da autobus koji je pretican ide 80?Imas ugradjen radar?
![]()
hahahahhah imam nevjerovatno dobar osjecaj za procjenu prostora i brzine vjerovao ili ne, inace dvije jako dobre stavke za vozace, zar ne? Sad ce Mimir da shvati ovo kao atak na njegovu licnost, ali sto da mu radim
Bez sale, ako to zoves radarima ok, ali ja sam procijenila...kako, ne znam...to ti je od Boga, moj ti!
p.s. i nije prvi put..imala sam kad dobiti o$ecaj za "filing", a umijem i volan okrenut...mada imam city mod pa mi nije frka obrtat ga do iznemoglosti i sve se prestrojavat iz trake u traku:mrgreen:
Mene je jednom pilicajac zaustavio jer sam preticao gdje je "vidljivost slaba", a preticao sam u sred sunchanog dana preko isprekidane linije. Kaze: "Jedva si uspio da se vratish u svoju traku dok je jos bilo isprekidane". Preticao sam jedan auto, svojim autom.
Ako cemo ovom logikom i percepcijom "pravicnosti" da se vodimo, onda ovaj treba u zatvor da ide...
Last edited by Balsa; 18-11-09 at 08:37.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Jel neko video kad je postavljen klip na youtube?
Kasno Marko na Kosovo stiže.
Ja jesam naisao, a jos prodjem grbaljskim poljem 2x godisnje. Zato postoji zakon koji kaze upali svjetlo. Ali taj zakon je inkriminisan nepostovanjem i nesprovodjenjem. Koliko puta se desilo da sami policajci ne pale svjetla ili da su im neispravne obe zadnje pozicije? Je li iko tim policajcima napisao kaznu ?
Samo sam sugerirao da je lakse vidjet auto koji ima upaljeno svetlo (i danju i nocu) nego auto koji nema upaljena svetla. I to iz dvije situacije u kojima sam neposredno i bio. Ova za grad mi se desila nebrojeno puta, ali kazem i ponavljam, kad te neko lakse uoci samim tim je i bezbednije. Da ti neko kaze nisam te vidio a ti upro u njega duga svjetla ? Ajmo kod oftalmologa.... Sta je ceh zamijeniti dvaput godisnje sijalice zbog intenzivnijeg koriscenja ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Policajac je htio da te drnda jer mu se svidio auto, najvjerovatnije. Ima i njih masu ljubomornih, i oni su ljudi.
Da je pukla guma stao bi, a krave ne padaju sa brda jos uvijek niti izlaze iz mora...a onamo gdje je mogla izac je em bilo pregledno em i sta da je ubio kravu, vlasnik je kriv sto je pustio na put.
Pa i ovako da ti kaze nisam te vidio pa treba oftalmologa, ko god ne vidi dobro problem je u njemu a ne u svjetlima...ja sam ti dao sasvim jednostavan primjer zasto se ne treba oslanjat na svijetla, a ako vec nije bezbjedno oslanjat se na njih cemu onda sluze?
Nije problem u par sijalica, problem je sto povecana potrosnja goriva (te sijalice u 90% slucajeva trose 3 puta vise nego one sobne) utice na zagadjenje, a ni sijalice nisu skroz reciklabilne... Nego ovo cemo vjerovatno ostavit djeci i unucima da nas psuju kad ne budu imali dje sa otpadom (eto BD vec ima taj problem).
Ne mozes na osnovu osjecaja gledajuci jako nekvalitetan snimak da procijenis tacnu a ni pribliznu brzinu, da je put bio duplo siri imala bi osjecaj da idu 50, takva je percepcija ljudskog oka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks