e ne znam za ovaj novi, ali sam se masu puta vozio u s8 stari sto se milo vozi u njega.
znam samo da se desavalo par puta kad Lomi sjede na avion i ode za bg, a vozac prije krene sa s8 za bg da bi ga cekao na aerodrom i sta bude?! naleti na putu na par rupa i sjebe mu se trap jer je aluminijum.
i lomija umjesto njegovo auto da ceka na aerodromu, ceka ga sluzbeno vozilo iz srbijanske vlade, a ova nasha s8 na servis i zamjenu trapa.
e bem ti ja auto koje ne moze prezivjet 3 rupe
redovno su imale takodje problem sa kocnicama, tj senzori za abs.
dok npr sa Meckom S600 nisu imali nikad problema.
Audija nemam sto braniti, dovoljno govori porast prodaje u posljednjoj deceniji. Uvijek je bilo i sve vise ce biti ljudi koji mrze nesto sto se popularizovalo i nesto sto sve veci broj voli. To je sastavni dio zivota.
A, u slucaju da stvarno jesu iste, vise vjerujem grupi inzinjera iz Audija (ili iz bilo koje fabrike), nego tebi, i vjerujem da oni mnogo bolje mogu to od svih nas ZAJEDNO da procijene. Ti mozes da nastavis pricu u pravcu u kojem si je zapoceo, ali vise ocekujem od jednog akademskog gradjanina...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Ovo je tacno za osjetljive trapove. Nije tacno da crkavaju na 50.000, vec na otprilike 100.000km.
Na mog BMW-a su crkli na oko 130.000, tako da i ne vidim tu veliku prednost BMW-a, kad su trapovi u pitanju.
Jedna strasno bitna stvar kod trapa audija, a koju malo ko zna, jeste da se trap mora kompletan mijenjati. Ako neko rame nije crklo, vrlo brzo ce, zbog same cinjenice da se preslo 100.000km. Cijeli prednji trap treba mijenjati svakih 100.000 eur, i u medjuvremenu nema problema. U kastelani cijeli prednji trap kosta oko 450 eur, i od dobrog je proizvodjacha.
Mene su u roksped gledali kao ludaka kad sam ih pitao koliko kosta zamjena cijelog prednjeg trapa, i odgovorili pitanjem: "A sto bi mijenjao cijeli prednji trap ako su samo dva ramena crka? To niko ne radi!"
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
to je istina!
ovu informaciju za s8 sam saznao preko strica, koji je 17 godina bio licni vozac lomijev.
narawno tada on nije vozio kola do bgd, nego su dali nekom mladjem da to uradi, a on je sa lomijem u avion pa u bg da preuzme kola i nastavi. a ovaj ga razbio do prijepolja
Zasto? zato sto irvas prvi put shjeo u takav auto od 400 konja koji je unutra ko u avion i gazio rupe ko da mu je nagrada bila za svaku 100 maraka
inace kad god je neko vozio kola umjesto njega uvijek neki djavo je bio.
a i on sam kaze sto se tice audia a8 i mercedesa s klase, mecka je daleko bolja!
PS. pricao sam nedavno ljalji bozovicu kako si ga falio na forum, jer ti je ljetos radio menjac i sve zavrsio jako brzo. sjetio se i puno te pozdravio
Vazda drug i fala !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
evo sta kazu neki za audi A8:
I have A8, it has fantastic engine, but many prob. with other things. Very uncomfortable seats, noisy [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]parking [COLOR=#006400 ! important]brake[/COLOR][/COLOR][/COLOR], some things on WV Polo are much better. It's a lot of money for style... but, thanks, I've had enough of this car.
It is not really for driving, more like aiming. Even at the sporty setting it never feels capable of anything, but boat like manuvers. Very expensive and expensive to maintain. The engine and [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]transmission[/COLOR][/COLOR]
don't always get along. Lots of power, but not immediate power. I have not had a chance to drive it in inclement weather, but I am sure it would do okay, despite the very wide tires which can hydroplane easily.
I like the looks, the interior, and the stereo, but the performance isn't up to the price.
agree... a beautiful car. As the former owner of a 2002 A8, I concur... until it all starts to go downhill. Run, don't walk to Auto Trader or Cars. com to get rid of this sponge before the warranty expires. Rid yourself of this car before the warranty expires... unless you are a masochist, have a tow [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]truck[/COLOR][/COLOR] as a second vehicle, a large amount of money in the bank earmarked for repairs, or have 2 other vehicles.Frankly, I don't know why expensive German and Swedish cars are such money pits? Even [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]Volvo[/COLOR][/COLOR], Jaguar and Saab, who are owned by Ford and GM respectively are quality nightmares. It's funny, but the Jaguar is far more reliable than any of the German and Swedish cars.
There is a reason that people are gravitating towards Japanese and Korean cars... they work, and work well over a 10-year period. I had a Toyota Cressida for 16 years, along with hell-cars from Mercedes, BMW, and Audi. Except for replacing a known head gasket problem under warranty, it was trouble-free.
Just wait until you hear the words from Audi, "We will need to replace the transmission." Yikes! That will be me honking as I drive past the [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]Audi [COLOR=#006400 ! important]dealership[/COLOR][/COLOR][/COLOR] in my Hyundai Azera Limited with the big smile on my face. No more Audi's for me.
We have had numerous problems with this [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]car[/COLOR][/COLOR] almost from the day it was purchased.
The brakes squeak so loud it is embarrassing to come to a stop - the dealership claims it is due to materials used in the [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]brakes[/COLOR][/COLOR] and refuses to fix the problem. Even a call to Audi Customer Service produced no results.
Other problems... knobs break, leather/plastic materials used for door switches and controls peel and tear, trunk latch has broken, emergency kit in trunk has broken, door plate has fallen off 2x, speaker covers fall off, air compressor broke, engine light on requiring new parts, fuel pump, [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]cup [COLOR=#006400 ! important]holders[/COLOR][/COLOR][/COLOR] broke, CD system problems which dealer cannot identify, parts not installed properly when the car was built or not installed at all require attention, and on and on.
All problems have been fixed by [COLOR=#006400 ! important][COLOR=#006400 ! important]Audi[/COLOR][/COLOR] with no charge, however, this car has been in for servicing so many times as a result of need for repairs that we are enormously frustrated and angry.
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Kako da promijenim sijalicu u auto na instrument tabli, desna skroz je crkla što mi pokazuje temperaturu?
Izvadi instrumentablu, sijalice imas u Pobrezje gdje je bio Alti.
TAKUMI
Dodji sjutra kod mene i sredicu ti ja to.
TAKUMI
kakvo je auto lancia lybra?? 1.9jtd
zna li ko koliko je otprilike prevod za seat leon 01.god 1.9tdi 81kw 110ks?
hvala unaprijed
1. Drugu mi je na bmw-a 316i e36 1996. god kad upre da svira (ili sira - mozda je pravilnije :mrgreen: ) cuje se sirena/sVirena od alarma. Jel to samo lose spojeno nesto, ili.. ? Kolko moze kostat da se to prepravi?
2. Isto auto. Kad mu se auto ugasi tokom voznje recimo, i on vrati kljuc skorz nazad, pa opet da kontakt, i krene da zavergla , nece, kljuc kao da je zaglavljen, nego mora da ga izvadi u onda tek moze da upali. Jel to treba tako na tja bmw, ili to nesto nije kako treba? Ako nesto ne valja, sto to moze bit?
Last edited by stevann; 09-11-09 at 20:40.
ovo 1. cisto sumnjam da mora, a ovo 2. ako ti tako kazes..
nisam siguran da sam strefio oznaku "e36" ali znam da je 316i 96 god i onaj sto je pozadi skracen, dvoje vrata
isti ovakav
E da vidim koliko znate, za astru G, koji cd-player kupit i kako spojit da rade komande od volana sa njima? xa!
Njak Njak Njak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks