Chita li ko komentare pod pseudonimom-"Saki CH" na CDM!?
Jel ovo ovaj chovjek lichi na njega, ili je to ista osoba!? Ako se 3ci dio moze razumjet, ubio me bog..
Samo detalj koji sam razumio: Kao shto rekoh samo za radnike fabrike, to ne ide u slobodnu prodaju!
----------------------------------------------------------------------------------
Ostalo je toliko neozbiljno, da nemam rijechi,
Ne mogu da vjerujem da se auto koje pripada najnizoj klasi naziva "vrhunskim autom" (ovo kazem uz svo duzno poshtovanje, ali ovo je kao da kazem da je moja ex-fiesta naj auto na svijet, mozda jes dobra, ali u okviru svoje klase FFFFSSSSSS!). Te da je potpuno normalno isti dio u auto koje koshta 8-10x vishe! Shta reci..
Znate li vi uopshte shto znachi manja-veca klasa!? To ne oznachava samo velichinu vozila pobogu, to prije svega znachi, niska klasa: -gori materijali, gora obrada, gora voznja, gore sve! Kako klasa raste, raste sve! I naravno da bi ultimat klasa auta morala biti sve naj! Bez kompromisa i paorskih ushteda na smijeshnim stvarima!
Nego ovo samo govori koliko su neke marke daleko od pravih limuzina tipa RR i Bentley-ja, i kako su zapravo to "wonna be noble/class" auta, a takodje i koliko je samo NSX u pravu!

Ja ne tvrdim nista no Fabija veli o bombinama ( cek malacko jeli bobinama li BO(M)BINAMA mi zborimo odje ???) moja poenta je da je Audi Jako dobar auto,kola-lomuzina-samohod itd itd ok

Bookmarks