Ma samo nek' smo razbili maler
Hvala!
Ma samo nek' smo razbili maler
Hvala!
Dje mi je Mad God dobri da prozbori dvije o izboru spiceva?
Damjanovic sakat, Delibasic ga daje za pobjedu u inat Filipovicu i svima koji nisu vjerovali u njega.
Nocas se desila sjajna stvar, "File odlazi" koje smo vikali i kad se vodilo...
Boskovic je jedno ***** obicno, covjek sa kapitenskom trakom se okrece i mase rukama put navijaca i izgovara ko zna sto...
Filipovicu saucesce, ali bolje da si ti umro raspadu trenerski, mijenjas spica za spica kod 1-1 protiv Gruzije sa 4-5-1 formacijom, magarcino glupa.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zna li ko koliko je prstiju digao Delibasic kad je dao gol....Otisao je kod korner zastavice,pa se nije najsjajnije vidjelo :P
Last edited by LAZIALE; 10-10-09 at 21:04.
Neka dize 2,3,1-nas je makar.
Dok godj krvari za dres i grb,to je periferna stvar.
Ovo je drzava svih naroda koji je postuju.
Makar je svojevoljno ponio Crnogoski grb kraj srca,a ne ka pojedini...
Last edited by Sidewinder; 10-10-09 at 21:18.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Evo Slovenija dobi u sred Slovačke, Kipar razbi Bugare, Bosna I Srbija razbijaju, a mi ćemom opet priču kako je ovo dobro, prva pobjeda , prve kvalifikacije, eh kuku.
Naravno da ne zaboravim, hit veceri Rusija, Rusija![]()
Kada je Delibašić u 78. minutu doveo Crnu Goru u vođstvo nastalo je neopisivo slavlje na tribinama, ali navijače ni to nije zadovoljilo – ostavka selektora je ponovo tražena.
To to to to to to
Citam Lemajic i Brnovic razocarani navijacima zbog ovoga, casti mi ko da ih File iz svoga dzepa placa...
Istorijska pobjeda Crne Gore!!
Prva pobjeda u kvalifikacijama i velike šanse da na kraju ne budemo poslednji!
Izuzetan uspjeh.
Sve čestitke igračima i selektoru Filipoviću jer svaka pobjeda Crne Gore u fudbalu je ogroman uspjeh...
Sljedeći ciklus počećemo iz predzadnjeg šešira i tako izlazimo iz ne baš zavidnog društva- Luksemburg, Lihtenštajn, Andora, San Marino...
Tek kada prođe malo vremena shvatićemo veličinu našeg plasmana.
Libertas
Nezadovoljni jer ne vjerujem da bi takvog strucnjaka kao sto je Brnovic pozelio iko drugi za pomocnika
ne nego smo trebali da ga podrzimo,
igra sa jednim napadacem protiv gruzije kod kuce, a makse...
AJMO CRNA GORO !!!
i dade kapitensku traku onom boskovicu nesretnom, trci se kontra on se ladno setka po centru, ka da je psihicki bio odsutan ili jednostavno nije htio da potrci...
i posle malog prozivanja od strane navijaca je trca ka lud posle, nije stajao zadnjih 20 minuta![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Bravo Andrija majstore. Sad najbolje da te drze kao rezervinu rezervu, pa ako neko slomi nogu, ili mu se nesto drugo desi, da te zovnu na klupu, pa valjda udjes nekad.
Salim se naravno, samo cestitke Andriji(mada je bio obecao, ali nije uradio da ispod dresa pokaze majicu Grobara Niksic na prvom prvenstvenom golu).
Ljudi onaj luka pejovic se raspada kako veze nema, Udje posle ona cetvorka jovanovic i odigra odlicno. Ne velim sad da je on neka igracina ali od ovoga ne moze bit veseliji. Takodje mislim da ne treba da igra Boskovic jer nije vise sposoban da trci. Steta za onog Damjanovica sto ne dade gol ondje vidi se da zna da igra fudbala.
P.S ljudi koliko je onaj kaladze cojek sto je ono na tv se cini manji![]()
plakali zato sto smo trazili da ode filipovic ili sta ??? nek mi neko objasni sta je htio da kaze, da smo trebali da skandiramo file ostani zato sto mu je majka umrla ili sta ???- Emocije su pomiješane poslije pobjede. Osvojili smo tri boda, ali ponašanje jednog dijela publike koji je skandirao protiv selektora je pokvarilo utisak. Mislim da taj dio navijača nije u pravu i da treba da uči od djece sa južne tribine koja su svih 90 minuta na pravi način bodrila reprezentaciju. Zbog tog skandiranaj su i neki igrači u suzama napustili teren. Mislim da selektor to nije zaslužio od publike - rekao je Brnović.
AJMO CRNA GORO !!!
Ja nmg da vjerujem da smo pobjedili i dalje ..
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks