Page 244 of 832 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... LastLast
Results 6,076 to 6,100 of 20788

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Meni se od početka od kad imam Extra TV (jul 2009) dešava da svakih nekoliko minuta dođe do prekida. Nestane slika, ekran je crn i trepere 3 tačke kao kad se tek uključi pa se povezuje, onda na trenutak se pojavi slika pa opet nestane i pojavi se poruka da povezivanje nije uspjelo, pa opet trepere 3 tačke i na kraju se vrati signal. I taj black-out traje jedno 10-12 sekundi i ponavlja se nekad češće, nekad ređe, ali u svakom slučaju po više puta dnevno.

Može li mi neko objasnit zašto se to dešava i kako se može spriječit? Obično svi kažu da je to do linije, ali mi nije jasno kao kad je to nova linija uvedena u maju, znači potpuno nova infrastruktura je rađena za cijeli kvart (novogradnja u Bloku IX), pa bi valjda trebalo i da funkcioniše normalno.
    Vjerovatno je problem do STB-a, posalji kontakt tel. na PM.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Meni se od početka od kad imam Extra TV (jul 2009) dešava da svakih nekoliko minuta dođe do prekida. Nestane slika, ekran je crn i trepere 3 tačke kao kad se tek uključi pa se povezuje, onda na trenutak se pojavi slika pa opet nestane i pojavi se poruka da povezivanje nije uspjelo, pa opet trepere 3 tačke i na kraju se vrati signal. I taj black-out traje jedno 10-12 sekundi i ponavlja se nekad češće, nekad ređe, ali u svakom slučaju po više puta dnevno.

Može li mi neko objasnit zašto se to dešava i kako se može spriječit? Obično svi kažu da je to do linije, ali mi nije jasno kao kad je to nova linija uvedena u maju, znači potpuno nova infrastruktura je rađena za cijeli kvart (novogradnja u Bloku IX), pa bi valjda trebalo i da funkcioniše normalno.
    Pozovi 1500 i prijavi problem. Bice provjerena parica i eventualno ako bude potrebe zamijenjena oprema.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    izgleda da neki svoju potrebu kloniranja zele da pripisu i ostalima... pfff
    Koliko vidim to se odnosi na mene, pa na ovu aplikaciju se lako može vidjeti koji nick sa koje Ip adrese postuje, dakle svaka sumnja se može otkloniti sa /admin . Paranoidna šizofrenija? Dakle, ja što god kažem, kažem u svoje ime i nemam nikakvu potrebu skrivati se iza drugih nickova, ako nekoga zanima moj identitet spreman sam i javno da ga objavim. Kao što već rekoh , ne bojim se nikoga , niti imam zašto.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

upravo tako. Sale, kad je vec toliko siguran, moze te nazovi klonove da prijavi adminima, koji po IP adresi mogu to da provjere, i banuju oba nicka po pravilniku foruma Nego, najlakse je veliki broj nezadovoljnih korisnika pripisati kloniranju dvoje-troje clanova :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sale has a little shameless behavior in the past
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

tisina, klonu sa 1210 postova!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oce li biti koji novi kanal uskoro , pa se pustite kloniranja , Investigation Discovery , History , Sci Fi Channel , ili neki HD kanal ????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

`Oce... Uskoro !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Oce li biti koji novi kanal uskoro , pa se pustite kloniranja , Investigation Discovery , History , Sci Fi Channel , ili neki HD kanal ????
    a cekaj malo
    jos pet sest poskupljenja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Na koliko mjeseci se otplacuje prikljucak extra tv-a? Npr. konkretno me zanima, ako sam uveo extra tv (mini paket) krajem novembra prosle godine po promotivnoj cijeni od 50 eura, do kada ce uz racun dolaziti i rata za opremu? Da li instalaciona taksa koja je bila na novembarskom racunu ulazi u tih 50 eura ili je to dodatni iznos?
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Na koliko mjeseci se otplacuje prikljucak extra tv-a? Npr. konkretno me zanima, ako sam uveo extra tv (mini paket) krajem novembra prosle godine po promotivnoj cijeni od 50 eura, do kada ce uz racun dolaziti i rata za opremu? Da li instalaciona taksa koja je bila na novembarskom racunu ulazi u tih 50 eura ili je to dodatni iznos?
    deset rata , zavisi kada si ga uveo , ali moras namiritu 50 evra , i onda imas jos 14 mjeseci samo pretlatu od sest evra ne pet koliko pise u ugovoru , jer ko laze taj i krade ,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zakljucno sa avgustovskim racunom izmireno je 52 eura u deset rata, ukljucujuci instalacionu taksu prvog mjeseca. Preko servisa u extra tv-u vidio sam iznos narednog racuna koji jos nije stigao, i mislim da ce tamo biti nova rata otplate prikljucka pa mi nije jasno do kada ce toga vise biti jer je proslo 10 rata.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Zakljucno sa avgustovskim racunom izmireno je 52 eura u deset rata, ukljucujuci instalacionu taksu prvog mjeseca. Preko servisa u extra tv-u vidio sam iznos narednog racuna koji jos nije stigao, i mislim da ce tamo biti nova rata otplate prikljucka pa mi nije jasno do kada ce toga vise biti jer je proslo 10 rata.
    sa instalacijom dug je 62,5 evra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Rakso GSi View Post
    i sta je onaj ulaz za usb sa prednje strane??? za ukras??? ja zelim da snimak snimim na cd jer mi znaci... na njemu nije serija ili spot ili neka glupost vec emisija u kojoj je moj prijatelj koji je preminuo prosle godine i zelim da to sacuvam na cd da ne palim extra tv kad hocu da odgledam emisiju...

ima li iko njihov broj da vidim...
    Prednji usb moze biti multimedijalni... Tipa skopcas web kameru i jos neki extratv korisnik je skopca pa se gledate preko private/direct tv-a...
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Za sada se ne koristi USB port.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Pogledaj u ugovoru, ali mislim da je u tih 50 eur uracunata instalaciona taxa i iznajmljivanje opreme. Dakle, 12.50+37.50. Pozovi 1500 i oni ce ti dati tacnu informaciju za tvoj ugovor.
    Last edited by Sale; 08-10-09 at 11:37.

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Question

Za sada se ne koristi USB port.
    Imate li nešto u planu? Iskreno se nadam da imate, i da se neće naplaćivati.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Pogledaj u ugovoru, ali mislim da je u tih 50 eur uracunata instalaciona taxa i iznajmljivanje opreme. Dakle, 12.50+37.50. Pozovi 1500 i oni ce ti dati tacnu informaciju za tvoj ugovor.
    sale lose si obavjesten , 50 plus instalacija , jer opna moze biti i tvoja

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Netacno, kad je bila akcija 100 eura, tu je bilo 87.5 iznajmljivanje opreme + 12.5 instalacija, tako i ovaj put, kad je bila akcija 50 eura - 37.5 + 12.5.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Netacno, kad je bila akcija 100 eura, tu je bilo 87.5 iznajmljivanje opreme + 12.5 instalacija, tako i ovaj put, kad je bila akcija 50 eura - 37.5 + 12.5.
    i ti grijesis
    sam sam uradio instalaciju i platio uredjaj . napominjem bez instalacije 50 evra

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Instalaciona taxa za Extra TV se placa i za sada ne postoji opcija selfinstall (za ADSL ima).

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Instalaciona taxa za Extra TV se placa i za sada ne postoji opcija selfinstall (za ADSL ima).
    ok izvinjavam , ja ga sam instalirah al ok ako tako kazete . ili ti ponovo mi ukradoste pare

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Zna se zvanicna ponuda i to je to, moze se provuci neka greska, a za to postoji rok za prigovor od 8 dana po prijemu racuna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam sta pise u ugovoru jer ga nisam dobio jos od novembra prosle godine. Ne samo za instalaciju vec ne znam ni za ostale stavke, a sigurno ima jos zanimljivih stavki dok nam ne daju ugovore. U mom komsiluku niko nije dobio ugovore, ni oni koji su uveli prije a ni poslije mene. Zvao sam brojeve i isao u t-com centar ali ugovor nece da daju. U stvari kazu da ne mogu da ga daju u HN. Ali o tome sam dosta pisao ranije.
    Izvadio sam sve racune na sto i izvrsio ekspertizu. Ono sto sam zakljucio jeste da je sa prvim racunom placena instalaciona taksa (12.5e sa pdv), a da se u narednih 10 mjeseci placa po 3.75e (na ovaj iznos se ne placa pdv). Dakle 12.5+37.5=50e. To je sve skupa 50 eura, ali na 11 a ne na 10 mjeseci. Sve se uklapa, pod uslovom da ne dodje nova rata na narednom racunu.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Dobro je da si obavio ekspertizu

Provjericu to oko ugovora.

Page 244 of 832 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)