Koliko vidim to se odnosi na mene, pa na ovu aplikaciju se lako može vidjeti koji nick sa koje Ip adrese postuje, dakle svaka sumnja se može otkloniti sa /admin . Paranoidna šizofrenija? Dakle, ja što god kažem, kažem u svoje ime i nemam nikakvu potrebu skrivati se iza drugih nickova, ako nekoga zanima moj identitet spreman sam i javno da ga objavim. Kao što već rekoh , ne bojim se nikoga , niti imam zašto.
upravo tako. Sale, kad je vec toliko siguran, moze te nazovi klonove da prijavi adminima, koji po IP adresi mogu to da provjere, i banuju oba nicka po pravilniku forumaNego, najlakse je veliki broj nezadovoljnih korisnika pripisati kloniranju dvoje-troje clanova :roll:
(nečitko)
Sale has a little shameless behavior in the past![]()
Kreč, kolica i mešalica.
tisina, klonu sa 1210 postova!![]()
(nečitko)
Oce li biti koji novi kanal uskoro , pa se pustite kloniranja, Investigation Discovery , History , Sci Fi Channel , ili neki HD kanal ????
`Oce... Uskoro !
Na koliko mjeseci se otplacuje prikljucak extra tv-a? Npr. konkretno me zanima, ako sam uveo extra tv (mini paket) krajem novembra prosle godine po promotivnoj cijeni od 50 eura, do kada ce uz racun dolaziti i rata za opremu? Da li instalaciona taksa koja je bila na novembarskom racunu ulazi u tih 50 eura ili je to dodatni iznos?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Zakljucno sa avgustovskim racunom izmireno je 52 eura u deset rata, ukljucujuci instalacionu taksu prvog mjeseca. Preko servisa u extra tv-u vidio sam iznos narednog racuna koji jos nije stigao, i mislim da ce tamo biti nova rata otplate prikljucka pa mi nije jasno do kada ce toga vise biti jer je proslo 10 rata.
Za sada se ne koristi USB port.
Netacno, kad je bila akcija 100 eura, tu je bilo 87.5 iznajmljivanje opreme + 12.5 instalacija, tako i ovaj put, kad je bila akcija 50 eura - 37.5 + 12.5.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Instalaciona taxa za Extra TV se placa i za sada ne postoji opcija selfinstall (za ADSL ima).
Zna se zvanicna ponuda i to je to, moze se provuci neka greska, a za to postoji rok za prigovor od 8 dana po prijemu racuna.
Ne znam sta pise u ugovoru jer ga nisam dobio jos od novembra prosle godine. Ne samo za instalaciju vec ne znam ni za ostale stavke, a sigurno ima jos zanimljivih stavki dok nam ne daju ugovore. U mom komsiluku niko nije dobio ugovore, ni oni koji su uveli prije a ni poslije mene. Zvao sam brojeve i isao u t-com centar ali ugovor nece da daju. U stvari kazu da ne mogu da ga daju u HN. Ali o tome sam dosta pisao ranije.
Izvadio sam sve racune na sto i izvrsio ekspertizu. Ono sto sam zakljucio jeste da je sa prvim racunom placena instalaciona taksa (12.5e sa pdv), a da se u narednih 10 mjeseci placa po 3.75e (na ovaj iznos se ne placa pdv). Dakle 12.5+37.5=50e. To je sve skupa 50 eura, ali na 11 a ne na 10 mjeseci. Sve se uklapa, pod uslovom da ne dodje nova rata na narednom racunu.
Dobro je da si obavio ekspertizu
Provjericu to oko ugovora.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks