Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Nije ni Barsi ni Realu lako nidje, protiv njih je motivacija igrati.
Nema sad madridista da se hvale sa svojim super mocnim svemirskim timom,dobijaju neku boraniju,cim im dodje neko malo jaci,pozdrav bodovima......![]()
Ada rekli su ti momci da je maler kad to recem![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Odakle Sevilja izbaca ove bekove da mi je znati? Peroti se isprdao sa Ramosom,a Navas sa Marselom,"Where is the ball?".
Real nocas nikakav..![]()
Last edited by TroonChica; 05-10-09 at 00:37.
Are you suggesting coconuts migrate?
Kako mrzim tog Marsela, to nije zdravo :mad: Posle Gutija (koji mi je nekada davno bio omiljeni igrac Reala), njega najvise ne podnosim iz ove ekipe...
I onaj Pelegrini je retard - sto mu ne igra Drente vec ovaj idiot od Marsela?!Onaj je makar duplo bolji, i 100 puta se vise zalaze i trci...
odbrana na nivouhahaha kakvi penali
da im nema kasiljasa sinoc bi bilo 4 razlike, kako skide onaj zicer auuuuuuu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
To su ti galaktikosiStvarno da im nema Ikera, ne bi znali sto ce od odbrane. Sinoc je ono izvukao samo tako, al svaku utakmicu on brani nemoguce stvari. Albioli i Mercedesi moraju da lete, a vrijeme ce pokazat da Pellegrini nije najbolje rjesenje.
previše se prašine diglo oko ovoga rezultata sinoć! svi su sad skočili protiv reala. treba svatit da u real ne igraju roboti koji su programirani da dobijaju, a ni u sevilju (više) ne igraju prosječni igrači i to nije tim za napucavanje! tačno sam znao kako će ljudi dočekat prvi poraz reala, a što je nastrašnije ovo bi se isto pričali i da je Barsa kixala, odma bi bilo "presjekla ih je ova igra reala, ili su se prepali".
to što je real juče nadigran, ne znači ništa! je li malo sramota zbog tolko uloženija para- jeste! ali što da se radi. perez nikako da svati da treba dovest nekoga SKUPOGA i nazad. sjećamo se pominjali su se vidić, ešli kol, maikon... a dovedeni su albiol arbeloa i garaj, i to nije ni približno onome što se najavljivalo. znači OPET je odbrana najslabiji dio ekipe! opet se ponavljaju neke stvari! i pored svega ne treba skakat na pelegrinija (koji ja vjerujem, ni sam ne zna, kakvu ekipu vodi. samo treba ta imena pogledat, pa sa njima bi se kapelo i fergi mučili), što će čoek, kad je gođ izbačio kristijana iz igre on se ljuti, neće da se pozdravi sa trenerom, bača tamo peškire i boce na klupu... takve kretenčine imaju mjesta, a granero, de lared, negredo koji bi crkli od sreće da zaigraju malo više, oni neka sjede na klupu ili neka se sele, jer u klub stižu benzema i kaka! kaku je konko pojeo, kao kinder čokoladu, halapljivo i sa puno slasti! kaka je dao 4 gola od kojih 3 iz penala. glavu dajem da bi sa onim ljudima oko sebe granero ili de la red imali isti ako ne i bolji učinak!
što se tiče kasiljasa on je u onaj svoj prvi (ili jedan od prvih) meč kad je uša protiv leverkuzena u finale LŠ pokaza kakav je golman. i bez obzira kako real igra on uvjek brani dobro! vidi se i kolko kristijano fali realu!
što se tiče tabele izgleda sjajno! 3 boda su fina zaliha i VELIKA psihološka prednost. dok će reala ovo da zaboli, prekide im se serija a Barsa ode na +3! Jer se zna ko vodi trku za titulu, ta je trka počela od 1. kola! BARSA 1. NA TABELU, OPET JOJ SE GLEDAJU LEĐA NA SVE FRONTOVE! i to je sjajno!
sad ide pauza za reprezentacije, a onda Valensija - Barselona! jedva čekam, valensija ove godine igra solidno i tad ih je najlakše dobit!
Sevilja je dobro odigrala,u tome je poenta.Mada ja mislim da ce ih Real ubit na Santiago Bernabeu.Odavno nijesam chuo bolje navijanje od onoga sinoc.Nameracili su im se bili opasno.
Potpisujem post, samo te moram ispravit jache je od mene...Branio je kasiljas par ako ne i vishe godina ranije, samo ga te sezone chini mi se del boske samo iz njemu znanih razloga zamijeni sa cezarom...
Da se cezar ne povrijedi u finalu, vjerovatno bi i izgubili tu titulu...
![]()
#fakenews
A svaka cast Kssiljasu mada nije nista novo pokazao. Ja sam uvijek govorio da je on najbolji golman na svijetu (po meni bolji i od bufona i od cezara). na crti je najbolji golman sigurno , eto mozda malo kiksa pri izlasku sa gol crte.
navas je "ubio" marsela ali ono bas, dok je onaj mali peroti isto tako prodirao sa druge strane.
real igra brze nego li prosle godine - cak se i guti brze oslobadja lopte ali im je opet odbrana losa. vezni red ne pokriva odbranu.
Poslije pauze Barsa gostuje Valensiji kojoj nece igrati David Vilja (zbog povrede pauzira 3 nedjelje).
izostanak vilje je milina za Barsinu odbranuonoga manijaka treba da čuvaš čak i kad izlazi iz svlačionice
a one godine su bile teške namrtvo... i ka za inat svake godine nam je valensija dolazila 3 4 pu. i sve nas dobijali 4:3 5:4 3:2. i pjoho i mendieta i kili gonzales i angloma i uf sve sam one zapamtio, baš sam se nervira od valensije... izluđivanje
zato sad gazda jaše opet![]()
imam na komp 3 utakmice Barse i dinamo k. ali nemam tu 0:3 (ili 0:4, kad je ševa dao het trik) to su neke utakmice iz ranih 90-ih i kasnih 80-ih to je Barsa dobijala uglavnom. ti si vidim neki stariji tip, čim se sjećaš toga...![]()
http://www.goal.com/en/news/12/spain...d-coach-manuel
samo neka se svađaju, i ova 2 a i ova 2:
http://www.goal.com/en/news/12/spain...i-and-casillas
ahahahahah e pa ka da su titulu izgubili već![]()
Doći će to na svoje vrlo brzo
Uživajte do tada.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Perez kritikovao Pelegrinija, vidim i benzema se nesto zali da je kao nekompatibilan sa Raulom koji se vuce po terenu.. dogodine mislim da ce Murinjo da zajase kraljevski klub, obzirom da je Moratti po nekim navodima zute stampe odlucio da mjenja trenera. Samo je problem portugalcev ugovor.. sve se taman uklapa, Perezu jos samo fali filozof iz setubala da kompletira svoj svemirski brod.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks