previše se prašine diglo oko ovoga rezultata sinoć! svi su sad skočili protiv reala. treba svatit da u real ne igraju roboti koji su programirani da dobijaju, a ni u sevilju (više) ne igraju prosječni igrači i to nije tim za napucavanje! tačno sam znao kako će ljudi dočekat prvi poraz reala, a što je nastrašnije ovo bi se isto pričali i da je Barsa kixala, odma bi bilo "presjekla ih je ova igra reala, ili su se prepali".

to što je real juče nadigran, ne znači ništa! je li malo sramota zbog tolko uloženija para- jeste! ali što da se radi. perez nikako da svati da treba dovest nekoga SKUPOGA i nazad. sjećamo se pominjali su se vidić, ešli kol, maikon... a dovedeni su albiol arbeloa i garaj, i to nije ni približno onome što se najavljivalo. znači OPET je odbrana najslabiji dio ekipe! opet se ponavljaju neke stvari! i pored svega ne treba skakat na pelegrinija (koji ja vjerujem, ni sam ne zna, kakvu ekipu vodi. samo treba ta imena pogledat, pa sa njima bi se kapelo i fergi mučili), što će čoek, kad je gođ izbačio kristijana iz igre on se ljuti, neće da se pozdravi sa trenerom, bača tamo peškire i boce na klupu... takve kretenčine imaju mjesta, a granero, de lared, negredo koji bi crkli od sreće da zaigraju malo više, oni neka sjede na klupu ili neka se sele, jer u klub stižu benzema i kaka! kaku je konko pojeo, kao kinder čokoladu, halapljivo i sa puno slasti! kaka je dao 4 gola od kojih 3 iz penala. glavu dajem da bi sa onim ljudima oko sebe granero ili de la red imali isti ako ne i bolji učinak!

što se tiče kasiljasa on je u onaj svoj prvi (ili jedan od prvih) meč kad je uša protiv leverkuzena u finale LŠ pokaza kakav je golman. i bez obzira kako real igra on uvjek brani dobro! vidi se i kolko kristijano fali realu!

što se tiče tabele izgleda sjajno! 3 boda su fina zaliha i VELIKA psihološka prednost. dok će reala ovo da zaboli, prekide im se serija a Barsa ode na +3! Jer se zna ko vodi trku za titulu, ta je trka počela od 1. kola! BARSA 1. NA TABELU, OPET JOJ SE GLEDAJU LEĐA NA SVE FRONTOVE! i to je sjajno!

sad ide pauza za reprezentacije, a onda Valensija - Barselona! jedva čekam, valensija ove godine igra solidno i tad ih je najlakše dobit!