VLADO a ja dolazim u ime Barse ka što ti dolaziš u ime reala ili caseLogic u ime intera... tu sam se osjetio prozvanim...
ali dobro... nebitno... gotova rasprava!
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
mijesas babe i zabe - Pike i Valdes za najbolje u Ligi Sampiona a ne tokom cijele sezone.
Valdes je branio fantasticno u CL isto kao sto je fenomenalno odigrao Pike.
i nemam vise snage da se raspravljam sa tobom.
VLADO a ja dolazim u ime Barse ka što ti dolaziš u ime reala ili caseLogic u ime intera... tu sam se osjetio prozvanim...
ali dobro... nebitno... gotova rasprava!
sve se može promijenit, može osasuna bit prvak! ali Sevilja nikad neće stat sa kartonima i žutim i crvenim, to je stvarno nevjerovatno...
na kraj prošle sezone je na sajt španske lige bila detaljna statistika svakoga kluba, a sevilja je imala duplo veći broj kartona od 2. na tu listu. to je stvarno nevjerovatno, to sam primijetio i prošle godine, znam da je sevilja imala 5 6 mečeva ZAREDOM (brojao sam) đe su imali makar 1 crveni karton!
Tipicna retorika ljudi koji vrlo brzo ostanu bez argumenata kad se pocne iole ozbiljnija prica o najvecem svijetskom klubu, a pri tom se jos u negativnom kontekstu pomenu neuspjesi katalonskog rivalaNemas brige, iskusan sam ja sa takvima - srecem ih svakodnevno
Za boldovano - ovo zvuci kao produkt retardiranog uma nekog radikala, kojem je jevrejska i/ili vatikanska zavjera kriva za sve neuspjehe u zivotu, i koji se svim silama trudi da vjeruje u glupost koju sam sebi namece :lolblue:Potrudi se, covjece![]()
Nije mi jasno zasto ti prozivas zbog ovoga?!
Moje rijeci su bile upucene Gatsbyy-u i druzini,koji su se kleli u pobjedu svog tima,a onda ih posle DEKLASIRANJA nema nidje :devil:
I molim te,pogledaj sto pises....Pa danas si izjavio da je Gilardino bolji od Milita.Kazes sinoc "Real GAZIIII dusmani" i sl,a real jedva dobio 3:2 jednog deportiva :cry:
Pola foruma se smije tvom neznanju.Molim te isklepaj se,molim te!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Da,ali je Deportivo imao stopostotnu sansu na pri kraju meca.Ono bi samo ludi promasio,ka i jeste.
Mene to ne lici na gazenje,nego na JEDVA dobijanje.
Na stranu sanse,stative,i sve to.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nema tu nista "na stranu" - imali su toliko sansi, posjed, suteve i 2 stative, pored 3 data gola - to nije "jedva dobijanje"
To sto je odbrana (i to nekompletna) imala lose izdanje, te sto je Depor dao 2 gola iz 3 sanse, ne umanjuje znacaj i velicinu Realove pobjede...
Originally Posted by CaseLogic
Nekome se stvarno smiju...
Real jeste bio nadmocniji,ali ne kako se ocekivalo od njega. Odbrana im boba ne valja,kad im jedan Valeron daje prvi go poslije 2005. godine. Ja od ovoga Reala ocekujem mnogo vise,ali izgleda da je tu opet show-biz bio mnogo vazniji u transfer roku nego stvaranje tima za velika djela.
DICIOTTO
ima li na in pregled spanske lige danas?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Joj opet ti sad kao sa nekim argumentima i retoricki, cak vidim da prelazis granice pristojnog. Znaci ili si glup ili si bezobrazan uz to sto si iskusan. O kakvim to pricas najvecim svetskim klubovima, da taj tvoj nije prvi na listi FIFE ili UEFE ? Zasad je prvi i jedini za kog je policija davala golove.
A boldovano oko te vjerovatno izdaje, Milov demokrato te ne das izgovoriti ono sto ti ne odgovara, doduse i Spanija se nekih stvari stidi, ali ti nemoj neka ih tebi i Realu na ponos. Kao sto rekoh da te oko izdaje iako je boldovano, imas posla sa clanom nekadasnjeg LSCG, ne sa nekim retardom iz radikalne stranke. Za ubuduce gledaj da poradis na pristojnosti i argumentima uprotivnom cu drzati nivo pa te ignorisati![]()
Prenose li Barsu ovi sa In-a nocas ?
Mozda sam ja taj koji je presao granicu "pristojnog" - ali si ipak ti taj koji je presao "granicu" normalnog, jer ovo sto ti pricas/pises nema dodirnih tacaka sa realnoscu i pamecu
Bravo.A sad se vrati i procitat SVOJU prethodnu recenicu, i zatekni sebe u protivrijecnosti ...Znaci ili si glup ili si bezobrazan uz to sto si iskusan.
Daj mi link da ne zivim u neznanju (ali ne sa nekog "katalonskog" foruma)Zasad je prvi i jedini za kog je policija davala golove.
Ljudska glupost je neunistiva...
Jos jedna u nizu jadnih zabluda u kojima zivis - al nebitno, sve dok me to zabavlja :lolblue:Milov demokrato
Liberalom?!?Tvoji stavovi su sve samo ne liberalni - sto i ne cudi, znajuci sta ti "liberali" sa ovih nasih prostora podrazumjevaju pod pojmom liberalizam, i koliko njihova "liberalna" praksa i "liberalno" pomanje stvari zapravo naginju ka savremenim vidovima fasizma/sovinizmaimas posla sa clanom nekadasnjeg LSCG, ne sa nekim retardom iz radikalne stranke.
Hvala na savjetu, iako ga smatram savrseno nepotrebnimZa ubuduce gledaj da poradis na pristojnosti i argumentima uprotivnom cu drzati nivo pa te ignorisati![]()
Bicu uljudan pa cu ti uzvratiti kontra-savjetom:
Pokusaj da nadjes konstruktivnije nacine za oslobadjanje od frustracija i kompleksa od odredjenih segmenata zivota i pojava o kojima se ovdje diskutuje, ne iz razloga sto me/nas davis neargumentovanim i stupidnim tvrdnjama, vec zato sto sebi rusis taj prividni kredibilitet i tu, kao slamcica tanku mogucnost da neko za ozbiljno uzme to sto pricas![]()
Robben: "Marcar dos goles al Real Madrid sería fantástico" ... e o ovome vam ja pricam. Do juce je htio da osatne u Realu i da se bori za mjesto u prvih 11 a poslije 2 dana se sve to okrene, naravno da je ljut na Pereza.
Ne razumjeh šta je to izjavio, da bi volio dati 2 gola Realu ili za Real?
Haha... počeću da ga mrzim.
haha, evo i cigrinski poljubio grb barse na predstavljanju
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Haha, cudio bih se da nije.. Kako ovi igraci zavole svoje nove klubove to je cudo..
Sastavi za nocas;
Dje je messi u ove sastave,jel ga odmara guardiola?
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks