View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 15 of 201 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast
Results 351 to 375 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Aj vidjecemo kolko ce golova dat CR osim penala, kako ce BENZinac i Posro vratit pare koje su date za njih, Alonsa i ekipu pozadi ne racunam jer oni nisu sminkeraj ko pomenuti...

Nemoj ono cigance balavo (CR-a) poredit s ikonom fudbala da te zamolim...
    Pazi, ne volim ni ja K.Ronalda (tacnije, prilicno mi je ljigav i previse arogantan), ali mu se mora priznati da je dobar igrac.Benzema i Kaka ce se i te kako isplatiti Realu (Benz je jedan od najboljih mladih napadaca Evrope - u tandemu sa Iguainom, obezbjedjen napad za 10 godina; a Kaka je Kaka - za mene najbolji vezista na planeti)...

I da, po meni je jedini pravi "sminker" i pozer u Realu - K.Ronaldo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Da je Franko bio 1992 godine ziv ili na vlasti nebi je Barsa ni tada
    osvojila, a sto se tice proslosti taj Franko je Realova proslost taj Franko je ulazio na poluvrijeme derbija u Barsinu svlacionicu da naredi da moraju izgubiti derbi, a bilo je slucajeva da policajci daju gol Barsi naravno.. Ako se ima u vidu da je do skoro bio kup sampiona, sto ce reci da je samo prvoplasirani iz tako regularne spanske lige mogao doci u poziciju da ucestvuje u kupu sampiona to baca novo svijetlo na Realovu riznicu trofeja. Takva proslost na cast sluzi Barsi, a baca sjenku i na regularne trofeje fasisticko-kraljevskog kluba!!!
    Prijatelju - iz posta ti izbija mrznja prema Realu, i "ljubav" prema Barseloni

Ovako:

Do dolaska Di Stefana u Real BARSELONA je bila najuspjesniji tim u Spaniji - fakat br. 1.

U mecu koji pominjes (Copa Del Rey, 1943.) u svlacionicu Barse NIJE ulazio Franko, vec Frankov sef tajne policije - i nije im "naredio da izgube derbi" vec im je saopstio da igraju "zahvaljujuci milosti rezima".Barsa je taj mec izgubila 11-1 Fakat br. 2.

Real nikada nije imao fasisticku upravu.Ukoliko ne znas kako se bira uprava u Realu, objasnicu ti i to 8-) Jedno vrijeme ga je Franko koristio u dnevno politicke i propagandne svrhe, tacnije, koristio je Realove pobjede i uspjehe za samopromociju.Fakat br. 3.

Za kraj, umjesanost Franka u Realove pobjede najbolje je opisao legendarni Alfredo di Stefano.Rekao je (probacu da citiram): Franko nije imao nista sa pobjedama Real Madrida.Ipak, tada su svi govorili "Lako je Realu da pobjedjuje kad je tu Franko".To nema veze sa istinom - Real je pobjedjivao jer je bio najbolji, bez prave konkurencije.Real je igrao i pobjedjivao sa stilom" :wink:

Mislim da je krajnje vrijeme da raznorazni kvazinavijaci katalonskog kluba prestanu da okrivljuju druge za svoje neuspjehe, i da shvate da je Real (ona ekipa sa Di Stefanom) pobjedjivao jer je bio najbolji na planeti (i kao takav je usao u istoriju na vise nivoa), dok je Barsa prvi put stala na tron Evrope POSLE klubova poput Crvene Zvezde, Notingem Foresta i slicnih...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o pa dosta ti znaš... zato sam siguran i da znaš kako je Di Stefano dospio u real !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    o pa dosta ti znaš... zato sam siguran i da znaš kako je Di Stefano dospio u real !
    Naravno da znam

A pitam se da li ti znas da je posle afere sa Di Stefanom, donesena odluka od strane nadleznih organa (sportskog saveza) da Di Stefano mora da odigra jednu sezonu za Real, a jednu za Barsu - i tako u krug?

Idioti u upravi Barselone nisu pristali da ispostuju ovu odluku, i Di Stefano je zavrsio u Madridu - postavsi tako clan najboljeg fudbalskog tima ikada

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da nije bilo, sezona za Barsu pa sezona za Real nego, po pola sezone! ali nisam siguran u ovo i nije tolko ni bitno!

Barsa nije htjela da dijeli igrača koji je potpisao već bio za Barsu jbg, još da ga dijeli sa Realom... mislim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dmytro Chygrynskiy

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Prijatelju - iz posta ti izbija mrznja prema Realu, i "ljubav" prema Barseloni

Ovako:

Do dolaska Di Stefana u Real BARSELONA je bila najuspjesniji tim u Spaniji - fakat br. 1.

U mecu koji pominjes (Copa Del Rey, 1943.) u svlacionicu Barse NIJE ulazio Franko, vec Frankov sef tajne policije - i nije im "naredio da izgube derbi" vec im je saopstio da igraju "zahvaljujuci milosti rezima".Barsa je taj mec izgubila 11-1 Fakat br. 2.

Real nikada nije imao fasisticku upravu.Ukoliko ne znas kako se bira uprava u Realu, objasnicu ti i to 8-) Jedno vrijeme ga je Franko koristio u dnevno politicke i propagandne svrhe, tacnije, koristio je Realove pobjede i uspjehe za samopromociju.Fakat br. 3.

Za kraj, umjesanost Franka u Realove pobjede najbolje je opisao legendarni Alfredo di Stefano.Rekao je (probacu da citiram): Franko nije imao nista sa pobjedama Real Madrida.Ipak, tada su svi govorili "Lako je Realu da pobjedjuje kad je tu Franko".To nema veze sa istinom - Real je pobjedjivao jer je bio najbolji, bez prave konkurencije.Real je igrao i pobjedjivao sa stilom" :wink:

Mislim da je krajnje vrijeme da raznorazni kvazinavijaci katalonskog kluba prestanu da okrivljuju druge za svoje neuspjehe, i da shvate da je Real (ona ekipa sa Di Stefanom) pobjedjivao jer je bio najbolji na planeti (i kao takav je usao u istoriju na vise nivoa), dok je Barsa prvi put stala na tron Evrope POSLE klubova poput Crvene Zvezde, Notingem Foresta i slicnih...
    O ljubavi i mrznji drugi put, Real i Barsa su samo mrznja, razlog je ta proslost. A otimacina Alfreda Di Stefana je dio slavne proslosti, a to sto je on kasnije rekao pa ti citiras to je ocekivano, jeli trebao reci istinu ? Sto se ove pomenute fer plej utakmice tice imao sam informaciju da je Franko to ucinio, to sto nije Franko nego sef tajne policije, to sve objasnjava. Njemu je tamo i mjesto i on je vrsio svoju redovnu duznost. Zamisli da on nije bio tu a Barsa je vec vodila 0 : 1 na poluvrijeme, Real bi bio uskracen za jednu u nizu briljantnih ISTORIJSKIH pobjeda kako taj nije bio tu na zadnji derbi da i ponovo pobijedite. A sto se tice Zvijezde i N.Foresta to je dokaz da se neke stvari novcem ne kupuju, tako da ih Celzi nece posjedovati i da treba i sloboda uz kvalitet ekipe . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O ljubavi i mrznji drugi put, Real i Barsa su samo mrznja, razlog je ta proslost.
    Proslost?Prije svega Barsina (Katalonska) separatisticka ideologija

A otimacina Alfreda Di Stefana je dio slavne proslosti, a to sto je on kasnije rekao pa ti citiras to je ocekivano, jeli trebao reci istinu ?
    Otimacina ili ne - Barsa je imala sansu da upropasti Realu dil sa Di Stefanom, ali nije htijela - to sam vec napisao gore...

Sto se ove pomenute fer plej utakmice tice imao sam informaciju da je Franko to ucinio
    Jos jedna u moru izmisljotina iz katalonske kuhinje

to sto nije Franko nego sef tajne policije, to sve objasnjava
    Ne, to samo govori dokle su katalonci spremni da idu u lazi i pretjerianju, samo da bi ocrnili Real :idea:

Zamisli da on nije bio tu a Barsa je vec vodila 0 : 1 na poluvrijeme, Real bi bio uskracen za jednu u nizu briljantnih ISTORIJSKIH pobjeda
    Vala ako su se tako odkinuli od rijeci pijane budale pa izgubili 11-1, nije mi ih zao
    Inace, zamisli da Ovrebo nije sudio mec sa Celsijem, ili da sudija 56. nije ponistio Realu 4 regularna gola - Barsa bi imala jednu titulu Evr. prvaka manje, i jedno (doduse izgubljeno) finale manje :eek: Real posle te pobjede od 11-1 nije osvojio nista - izgubio je u finalu kupa od Bilbao-a (3-0, ako se ne varam).Ogromna je tu razlika

A sto se tice Zvijezde i N.Foresta to je dokaz da se neke stvari novcem ne kupuju, tako da ih Celzi nece posjedovati i da treba i sloboda uz kvalitet ekipe . . .
    Ne, to je dokaz da postoji razlika izmedju klubova koji su pisali istoriju ove igre (Real, Milan...) i klubova koji ne mogu u istu recenicu sa njima (Barsa, Zvezda, Aston Vila...)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i dalje realu hvali jedan odbrambeni igach.. al dobro kad se vrati ramos i pepe mislim da ce to bit super

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Zelja za svojom drzavom i ceznja za slobodom nije separatisticka ideologija, to je shvatio i Voja Kostunica, trebao bi i ti.
    Neka se Barsa nije spustala na Realov nivo da Di Stefanu kvari karijeru, cudo da nije odluceno da svako kolo igra po jedno poluvrijeme za jedne i druge.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zelja za svojom drzavom i ceznja za slobodom nije separatisticka ideologija
    Svakako - ali ako se pokusava ostvariti legitimnim i pravnim sredstvima.U suprotnom je separatizam

Neka se Barsa nije spustala na Realov nivo da Di Stefanu kvari karijeru
    Ne, Barsin "nivo" je gadjanje dojucerasnjih heroja i kapitena svinjskim glavama, izvizdavanje himne, simbola i kralja zemlje u kojoj igraju LIGU, KUP i cije boje brane njeni igraci (u reprezentaciji) - a koju deklarativno ne priznaju Ne budi smijesan
    Last edited by AnotherWorld; 30-08-09 at 15:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Katalonci nikad nisu ništa uradili Kastiljancima, koji su činjeli to što niko nikome nije... to su komplexi niže vrijednosti, katalonci imaju kulturu i običaje koji (kao prvo) radikalno odudaraju od ostatka kastiljanske kulture (i kao drugo) to su drevni običaji jedne nacije koja nije išla da lopuža po južnoj americi i zlato da dovlači na poluostrvo. Katalonska zastava (seneyera) je jedna od najstarijih zastava, Katalonci su imali parlament kad su svega nekoliko (ako ne samo jedna) država znale što je to! Katalonci su igrali fudbal mnogo prije Kastiljanaca...

ovo je sve samo kap u moru razloga zbog svega što se Kataloncima činjelo od pamtivijeka. I otuda i ta mržnja koja jenjava oovijeh zadnjih godina, to više nije ni neka strasna mržnja... od mržnje leba nema. ali to što se (eo da ne kažem kataloncima) samo barsi činjelo od strane Madrida, pa to je van svake pameti, zabranjivat boje, mijenjat grb, mijenjat ime kluba, ubijat presjednika kluba, monopol nad tržištem... samo su sitnice! o tome je čak USTAVOM ŠPANIJE ZABRANJENO DA SE RAZGOVARA U BILO KOJIM JAVNIM DEBATAMA ILI BILO ĐE...

nesretna je to država, đe se Kralju zviždi, a prikriva odnos prema himni španije... ali odosmo u neke političke vode

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali to što se (eo da ne kažem kataloncima) samo barsi činjelo od strane Madrida, pa to je van svake pameti
    Mislis od strane fasistickog diktatora Franka

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ajmo ljudi da se vratimo fudbalu ima tu jos dobrih timova osim barse i reala (atletiko, viljareal, sevilja, valensija) dok su ostali daleeekooo iza. Evo nocas vec jedna strasna utakmica Valensija-Sevilja. Timovi nijesu skoro nista mijenjali tako da mislim da ce to da bude jedan X iako mi se vise svidja tim Sevilje nego li ovaj valensije. Mada valenisja ima (po meni) najboljeg napadaca u spaniji - Davida Vilju. po meni bolji i od Benzeme i od Ibrahimovica.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Zvijezda i Barsa su pisale istoriju neigranja, bilo Frankovom ili Solaninom zaslugom.
    A Realu i Milanu nemoj da izostavljas Steauu, ona je isto rezimsko cedo. Zeta jos nije taj nivo inace i oni su pisci istorije.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ajmo ljudi da se vratimo fudbalu ima tu jos dobrih timova osim barse i reala (atletiko, viljareal, sevilja, valensija) dok su ostali daleeekooo iza. Evo nocas vec jedna strasna utakmica valensija-sevilja. Timovi nijesu skoro nista mijenjali tako da mislim da ce to da bude jedan x iako mi se vise svidja tim sevilje nego li ovaj valensije. Mada valenisja ima (po meni) najboljeg napadaca u spaniji - davida vilju. Po meni bolji i od benzeme i od ibrahimovica.

pozdravljam predlog iz svega mozga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma dobro, argumentovana rasprava bez vrijeđanja je uvjek dobra, pa iako se ponekad skrene sa teme!

dakle... atletiko će prodat heitingu evertonu! a pabla ibanjeza saragosi! ja mislim da su to loši potezi, ja bih prije maka ujfalušija!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Onaj Laporta je gresku napravio sa ovim dilom sa Moretijem, ako nije mogao Vilju ove godine dovesti, Ibrahimovic je bio nepotreban kad je tu bio Eto. Kamo ta sreca da je Valdeza ako ne prodao, ono ga je trebao pokloniti i to bi bilo pojacanje . . .

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Samo bih vas zamolio da mi vi što navijate za Barselonu više ne pričate o tome kako Real tretira svoje fudbalere (konkretno mislim na prodaju Robena i Snajdera ove godine, oko kojih najviše otvarate glavu) zato što je vaša politika kluba 100 puta gora.
    Posljednji primjer je toga Eto kojeg ste bukvalno potjerali kao da je najveće smeće (a ne vaš najbolji strijelac) + doplatili 50 miliona za Ibrahimovića. Bravo vam ga, baš ste klubčina i umijete sa svojim igračima.
    Da se ne osvrćem sad na prošlogodišnje istjerivanje Ronaldinja ili čak u davnine gdje se mogu pomenuti fudbalske ZVIJEZDE kao što su bili Romario, Maradona, Rivaldo, Ronaldo...

Prema tome, pokrijte se ušima i uživajte u ovim trenucima slave koje imate, pošto mislim da će ove godine neka druga pjesma da se pjeva.

I da, prestanite više da izmišljate stvari za Real zbog te proklete zavisti koju osjećate prema našoj istoriji i neizbrisivom pečatu koji smo ostavili u evropskom fudbalu.

Ili to, ili se nadajte da će nam se srušit avion sa svim fudbalerima (kao Mančesteru), trenerom i predsjednikom kluba pa da se krene sa nule, i onda možda da zavladate u periodu koji može preći 2 godine.

I da osvojite makar 50% onoga što je Real osvojio u Ligi Šampiona, pošto ste sad na 33% pa da dođete s tim pričama 'BARSELONA NAJVEĆI KLUB NA SVIJET I U BEOGRAD'

U se i u svoje kljuse, koliko se vi samo bavite Realom, to počinje da ide na živce..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cijeli svoj posto posvetio si Barsi, a onda se čudiš kako simpatizeri Barse pričaju o realu...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Bože mi pomozi.
    Pa i lud bi ukapirao da je ovaj moj post (pošto ja inače nemam ovakvih skoro nikad) došao kao rezultat vaših stručnih predviđanja i prognoza kad je Real u pitanju.
    Mačko, uživaj ti kao navijač Barselone u igri svog tima i ne bavi se Realom do derbija.
    Nakon toga ću ja tebi čestitat ako nas dobijete, iako znam da od tebe neću doživjet takvu stvar i da vas Real 5:0 rašarafi.
    Navijači Intera i Barselone baš neshvatljivi momci.
    Na ovom forumu je nekoliko navijača Milana pošteno priznalo, čestitalo boljem u sinoćnjem meču, priznalo poraz.
    A onda su se pojavili postovi tipa 'Đe ste sad miševi?', klanjajmo se svi DEKIJU Stankoviću, itd.
    Istu stvar i Barselonini navijači rade, onda kad pobijede bilo koga, a kamoli Real.0
    Smuči mi se kad čitam sve to, a opet nisam živ da ne pročitam, jer želim da pratim forum.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti si kao trča da čestitaš 2:6 ... ja ne viđeh neđe da likujem poslije ikakve pobjede Barselone i da govorim što si napisao 'Đe ste sad miševi?' ... to nikad nisam napisao... ne izmišljaj!

pročutaj što si napisao juče u 20:44 "Dušmani, Real gazi, žao mi je." i onda mene napadaš kako sam ja furiozan poslije svake pobjede... pročitaj moje postove pa onda piši o meni kao navijači Barselone

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

a ti si kao trča da čestitaš 2:6 ... ja ne viđeh neđe da likujem poslije ikakve pobjede Barselone i da govorim što si napisao 'Đe ste sad miševi?' ... to nikad nisam napisao... ne izmišljaj!

pročutaj što si napisao juče u 20:44 "Dušmani, Real gazi, žao mi je." i onda mene napadaš kako sam ja furiozan poslije svake pobjede... pročitaj moje postove pa onda piši o meni kao navijači Barselone
    Normalno da ću to da napišem, kad jeste dušmani.
    Pogotovo ti i laciale, mada ruku na srce, on dosta više, iako je navijač Lacia valjda.
    A pričao sam da navijači Intera to pišu, no ti ne čitaš ništa da valja.
    Prelistaj malo pa ćeš viđet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Bože mi pomozi.

Navijači Intera i Barselone baš neshvatljivi momci.
    Na ovom forumu je nekoliko navijača Milana pošteno priznalo, čestitalo boljem u sinoćnjem meču, priznalo poraz.
    A onda su se pojavili postovi tipa 'Đe ste sad miševi?', klanjajmo se svi DEKIJU Stankoviću, itd.
    Istu stvar i Barselonini navijači rade, onda kad pobijede bilo koga, a kamoli Real.0
    Smuči mi se kad čitam sve to, a opet nisam živ da ne pročitam, jer želim da pratim forum.
    a onda :

pričao sam da navijači Intera to pišu, no ti ne čitaš ništa da valja.
    Prelistaj malo pa ćeš viđet.

ajde bar me nemoj zezat, s tim što si rekaa što nijesi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Evo, kad moram sam sebe quote-ovat:

Quote Originally Posted by Vlado
    Koliko znam, Stanković nije igrač Barselone, da bi se ti mogao pronaći u toj rečenici.
    A onda,

Quote Originally Posted by Vlado
    Istu stvar i Barselonini navijači rade, onda kad pobijede bilo koga, a kamoli Real.
    Nigdje te nisam prozvao, a prozvanim bi mogao da se osjećaš jedino u slučaju da dolaziš (a ne dolaziš) u ime Katalonije i svih navijača Barselone, pa ih predstavljaš na CdM forumu.

Da bi onda uslijedilo tvoje, je li, logičko pitanje

Quote Originally Posted by FC Barcelona
    ja ne viđeh neđe da likujem poslije ikakve pobjede Barselone i da govorim što si napisao 'Đe ste sad miševi?'
    A to 'Đe ste miševi?' je napisao CaseLogic, i zbog toga sam tu rečenicu vezao za Interiste.

A tebe nisam nigdje pomenuo. Ali sam te podrazumijevao pod navijačima Barselone.
    A isto, rika se čini čim Barselona igra.
    Proglašava se Valdes sa najboljeg golmana, Pike za najboljeg defanzivca i tako to.
    Počelo je da smara.

Page 15 of 201 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)