Cak se i ne mora otvarat kartica... Moze preko moneybookersa, moze i direktno na racun kladionice da uplatis pare sa svog racuna u banci...i pare povlacis opet na isti.
bwin su najveci prevaranti kod njih nikad ne bih cenat uplatio, prave probleme sa isplatom, ponistavaju opklade, zatvaraju racun, podrska nula, ma sve najgore. Sto se tice online klada najbolje su za mene azijske kladionice jer mogu dosta da uplatim i da povucem sa racuna
Cak se i ne mora otvarat kartica... Moze preko moneybookersa, moze i direktno na racun kladionice da uplatis pare sa svog racuna u banci...i pare povlacis opet na isti.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
A jel zna neko oce li mi pravit problem ako trazim da mi isplate na drugu karticu, a ne na onu sa koje sam uplatio. Konkretno bet365 me interesuje, posto mi uskoro istice kartica.
ti moras biti vlasnik kartice...a da bi te isplatili na drugu karticu moras uplatiti sa njom pa onda povuci novac...ako si koristio bonus kod bet365 kada si uplatio nema sanse da mozes na drugu karticu pare ce ti biti uplacene na tu a u slucaju da ti je zatvoren taj racun onda samo na devizni...
U petak svakako uplacujem pa da se igramo online :3
Vece kvote, lakse mi je s kompjutera i mogu live da igram, na kornere i takve stvari haha
I mnogo vise sportova
Ali je mnogo lakse se zanijet i izgubit pare ko sto sam ja par puta...
rm -rf /
Moze li neko objasnit proceduru i dat prijedloge ?
Evo ja registrovah novi account i sjutra cu pare uplatit. Na bet365, prosli nije bio na moje ime jer sam bio ispod 18 i kreditna nije moja bila pa rekoh novi da uzmem.
Uplatit cu 100e jer imam 100% bonus, extra 100e ti daju!![]()
rm -rf /
Kako se vrsi uplata novca ili transfer na tvoj account na bet365 ?
Who let the dogs out
Imas na sajt Deposit opciju. Tu ukucas podatke kreditne, koliko ces da uplatis i oni prebace pare s tvoje kreditne na sajt njihov gdje ces moci da igras s njima
Sve sportove, ne samo fudbal, pa ako oces na pse sto trce da se kladis..![]()
rm -rf /
A mozes li pare od dobitka da preneses na tu istu karticu s koje si uplatio? Jel to opcija withdraw ? Koliko se ceka da se prenese novac na karticu?
Who let the dogs out
odigrah leyton 1x
flamengo rejkavik 4+
doncaster 1x
dobitak 75![]()
Ja ispostovah ovoga Ferencvarosa sad u 7![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Bas sam mail htio da im posaljem da pitam to, eo sad cu.
rm -rf /
Povede Sporting casti mi.....
A Doncaster gubi 0-3 damn
Nema zajebancije sa njima ove godine. Rezervna ekipica (koja igra nocas: Pavlicenko, Krauch, Giovani, Bentley...) bi im bila bolja od masu prvih u PL.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
promasih topik ...vazda kad bacim vise para black sve promasi
![]()
Po***** se na VBA,dva put vode i ne mogu dobit smrdljivog Roterama.......Zadnje pare nocas bacih,sad sam ga ispusio do plate......Pi,odavno se ne iznervirah ovako,dabogda ispali u 5 ligu i 6 ako je ima........:mad:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks