Dje su najbolje kvote inace? Meni se cini ova dje ja idem je slaba, mada mi je preko puta odma...
Dje su najbolje kvote inace? Meni se cini ova dje ja idem je slaba, mada mi je preko puta odma...
rm -rf /
Sve zavisi sto igras,mada prije treba gledat ko ima da te isplati.
Najsigurniji su mi LOB,MERIDIJAN,BOOKMAKERS,SANSA
Nije nerealno da Sporting iznenadi, vec je nerealno postavljena visoka kvota na njih. Prsla Fiorentina favoriti to ubjedljivi pfff. I da prodje, nikad od njih nista nece biti... Zao mi samo sto Jovetic gubi dane u tom klubu....
Inace dupla sansa na Sporting sa kvotom 2.02 je u Meridianu, bar takva je bila po izlasku kvota juce... U Sporting oko 1.85-1.90 nisam bas siguran
Who let the dogs out
A što znam,ta Fiore je fina ekipa ove sezone.
x2 na sporting u prsli lob 1.70
dobice ih fiorentina - ne bacajte pare.
Ja sam mislio ovo da odigram:
Njukastl - 1
VBA - 1
Hibernian - 3+
Flamengo - 1
Pa sto bog da![]()
Doncaster-Tottenham 1X, @2,20
Prosla su vremena kada je jedini vazan kup bio FA Cup, ne idu samo lošije ekipe na Curling Cup. Dokaz tome je proslogodišnje finale Manchestera i Tottenhama. Ove godine smatram da Spursi nece tako daleko, ne zato jer nemaju kvalitet, naprotiv, ove su godine jaci, nego zato sto igraju odlicno u prvenstvu. Imaju sve pobjede i mislim da nece ici na ovaj kup kako bi odmorili igrace i održali 100 %-tnu seriju... Ambicije su preko noci porasle i trebao bi danas istrcati drugi sastav... Mislim da dosta slabiji Doncaster moze ostati neporazen pogotovo jer je to kup, a u kupovima bude najvise iznenadjenja...
Flamengo RJ-Fluminense FC 1, @2,00
CopaSudamericana, nesto slicno nasoj Evropskoj Ligi, revans prvog kola. Prva utakmica u Rio de Zaneiru zavrsila je bez pogodaka 0:0... I ova se igra na istom terenu jer su Obe ekipe su iz Rio de Janeira, obe igraju domace utakmice na poznatoj Maracani. To su 2 najveca rivala u Brazilu, poznati Fla-Flu derbi. Flamengo je gostovao zadnju utakmicu u Santa Catarini najvecem iznenadjenju prvenstva Avaiu i dosao sa drugim timom, cuvao je prvi tim i izgubio 3:0... Adriano i drustvo su odmorni, i domaci navijaci ocekuju pobjedu i prolaz dalje... I ja ocekujem pobjedu
Leyton Orient - Stoke 1X, @1.75
Jos jedna utakmica gdje gost dolazi bez kljucnih igraca.Menadzer Stouka Tony Pulis je rekao da ne zeli da se njegovi kljucni igraci opterecuju dugim putovanjem na sjever, samo tri dana pred prvenstvenim okrsajem sa Sanderlendom. Iako je razlika u klasi velika i ovdje ocekujem onaj faktor iznenadjenja koji je cesto prisutan u mecevima kupa
a sad malo ono moje rekreativno ...
Reykjavik - Vestmannaeyar 2-1, @28.00 ili 7+, @10.00 [ako dodje, dodje...]
edit: WBA - Rotheram 2-X, @15.00 [valjalo bi probat sa malo novca]
Last edited by BlackVelvet; 26-08-09 at 15:51.
Who let the dogs out
Ja odo da uplatim kaze flamengo blokiran >.< i gledam sta da stavim i ko da sam corav !@#$ mi pas mater stavim nesto pogresno i cudim ste sto mi dobitak velik lol
Sad mi treba nesto relativno sigurno da odigram ~~
rm -rf /
Kad ga prije blokirase, lopovi... koja je to klada?
Sad mi tip gubi na znacaju![]()
Who let the dogs out
Madison raspala
rm -rf /
bice da je neko dosao sa 100e i oni se prepali da ne dodje ko sa 5000 i block![]()
Who let the dogs out
copy/paste
Novi trener Fluminensea Renato Portaluppi je izjavio da Copa Sudemericana trenutno nije prioritet za njegov klub, i da ce na gostovanju protiv Flamengo-a nastupiti rezervni sastav.U ovim okolnostima pobeda domacina izgleda vise nego izvesna...
a takodje se i bore i za opstanak u ligi tako da mislim da im je to prioritet
Who let the dogs out
1.75 u meridijan na Flamengo.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
1.85 u sansu cini mi se, al jbg ga kad moras igrat 3-4 jos utakmice.
Razmisljam opet online da pocnem, najbolje je
Nego ima li kakav single/duo da se odigra sigurno ?![]()
rm -rf /
Koja je najbolja banka kod nas koja bi mi izdala karticu za inernet kupovinu? Jel se neko odavde kladi online? Kakva je procedura transfera novca na recimo bwin account i obrnuto, kako da se uradi transfer sa bwin accounta na moj bankovni racun? Jel sigurno to, i traju li dugo ti transferi novca?
Who let the dogs out
Na bet365 sam igrao i evo pocet cu ponovo, no cini mi se ispod 50e da ne isplacuju.
rm -rf /
kolko kosta da otvroim kreditnu karticu ili kako vec![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks