"Tempiranje forme" je slozenica koju koriste novinari i treneri za pravdanje neuspjeha...
Ajde ti tempiraj formu da budes najbolji za 2 godine! ALOOO??!?!? Razmisli o cemu pricas!
trener moze imati NEDOVOLJNO vremena da pripremi ekipu, ali ne moze tempirati bas za taj mec ili to takmicenje!
Ako je CG bila spremna za Svjetsku ligu, ne vidim kako je nespremna za Svjetsko Prvenstvo i kako je to lose tempirana forma?! Ako su uigrani bili za svjetsku ligu, sada mogu biti samo uigraniji..
Originally Posted by Nk-001
igi, vjeruj mi da je tesko osvojit dva takmicenja u roku od mjesec dana. mislim da se jos nije desilo to u vaterpolo. i onda kada su bila svjetska i evropska prvenstva iste godine, to se nikad nije desavalo.
cini mi se da su dostigli svoj zenit u podgorci, moralo se osvojit pred domacim navijacima i otvaranju bazena, dok su se svi ostali tempirali za sp. pero je pokusao oba uzet, ali nije uspio. on je toga najsvjesniji.
pa "pustili" ste 'Rvatima i Nemcima da bi osvojili 9 mesto... mudro - i sad tempirate formu za Euro 2010 u Zgb
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
U čemu je poenta ponavljanja "kad svrši smena generacija"
Kakav su fijasko dozivjeli u Malagi ???? Igrali su finale sa Crnom Gorom i izgubili 6:5 (imali 3-4 crvena kartona,20 iskljucenje i 45 kontra faula) ?????? O cemu ti pricas uopste ???
slažem se. kao i s onim postom da su i španjolci kao i ameri također ozbiljni konkurenti
točno tako. tako je rudić prošlo ljeto non stop tempiro formu za ono iduće natjecanje tj za OI, a opet je u malagi napravio bolji rezultat. kakvo tempiranje forme dvije godine unaprijed.
meni se čini da smena generacija govori o sebi i o svom svršavanju![]()
vaterpolski portal - www.dance.hr
zašto se sprdaš sa našim vaterpolom i trenutnim stanjem stvari ? smena generacija je sad... ali brzo je gotovo... e kad smena generacija svrši Srbi će vladat vaterpolom - realno... sad je smena generacija pa se ne može
taj "smajlić" na kraju je dokaz manjka tvog "samopouzdanja" realno... znam sve šta treba u vaterpolu... priznaj da je sada smena generacija... isto kao i kod Hrvata iako oni gaze trenutno jer imaju stručnjaka kao Rudić... pa se ne oseti toliko smena generacija
taj smajlic znaci da ne zelim da budem mnogo okrutan... evo opet
srbija je juce dobila zahvaljujuci zelji i kvalitetu igraca,a ne nekim velikim mudrostima trenera. mada mi je juce djelovao malo sigurnije u sebe nego inace, valjda zato sto mu je bio rodjendan...
srbija je podmladjena, ali ja ne znam kako moze biti smjena generacija kada igraju zivko gocic i slavko gak koji su u tridesetim. zasto vapenski nije tu kad je smjena!? srbija lagano gubi vaterpolo bazu... ima jedan ozbiljan klub, partizan, i jedan koji je na putu da postane ozbiljan, vojvodinu i to je to. i to sve zato sto se nista ne ulaze u vaterpolo, ali nista. tasmajdan je sada bio skoro godinu dana zatvoren, otpao mu dio krova. u beogradu se samo igralo na banjici i u obrenovcu.
sta da ti pricam kada moja ekipa trenira na banjici i redovno ulecemo u termine reprezentacije, ili oni nama... zar rep. srbije ne zasluzuje svoj bazen?!
ako se nastavi ovako, ubrzo ce sve propast..... sada se sve radi na jedvite jade i ti momci zasluzuju spomenik za sve sto postizu... i ti onda pricas o dominaciji u buducnosti? aha...![]()
Last edited by Independent Boka; 28-07-09 at 00:50.
glavni igrači su jako mladi i neiskusni još ! zato je smena generacija... ostalo ovo rečeno od tebe mislim da si u pravu i otvorio si mi oči.zahvaljujem... iako verujem da kad svrši smena generacija da će Srbija bit prava !
tko će, po tebi, da dominira u vaterpolu kao nacionalni tim u naredno vreme ? mogu li znati
ja ti opet kazem, ovi momci imaju dobru buducnost, ali ce im trebati jos tri-cetri igraca sa klupe, ako se ne bude igrao ozbiljno vaterpolo u srbiji, zaboravi na to.. mada izgleda da se opamecuju sa ovom ligom sa madjarima.
mislio sam da ce to biti opet madjarska ili cg. madjari jer oni rade van svih tokova i drze se svojih standarda. sada vise nisam siguran jer ne izbacuju mnogo dobrih igraca.... a cg je imala sve predispozicije za to, ali bojim se da se politizuje sport i da se neki igraci dovode u rep. zbog nekih drugih stvari.. upuceniji znaju u cemu pricam.
hahhhahaa svrshi![]()
U nekim kretenskim izjavama onoga bolida je bilo da je ovo samo osnov za buduca takmicenja. Neko mi je postavio godista tih igraca. Mislim, jak osnov. Ono Kalkatera ima 35, ali ovi sto sad imaju 30 nisu i nikad i nece biti ni blizu ovome Zabaru. Ima li ikakve buducnosti, mislim reprezentativne kod ovoga Aleksica, Mitrovica, i ako ti znas jos nekoga?
sve je rekao bokelj separatista.naš vaterpolo je u problemu i to ozbiljnom.dok god je sadašnja garnitura na vlasti, a ista ekipa je okupljena oko partizana,reprezentacije i u savezu, boljitka u srp.vaterpolu nema. znači novi ljudi i novi koncept pod hitno.u našem primeru to znači jačanje baze,jer se vaterpolo igra u mnogim gradovima u srbiji.samo što to nije ni malo lako,jer bi trebalo graditi i popravljati bazene,jer mi nemamo struku (jako je malo kvalitetnih trenera,šta reći kada nam je najbolji trener udovičić). u cg je vaterpolo prepoznat kao sport br.1 i fino se ulaže,kod nas je vaterpolo skoro pa zadnja rupa na svirali...ali prvo se moraju menjati ljudi koji su sada na funkcijama jer oni izgleda ne žele dobro srpskom vaterpolu...
što se konkretno ove sadašnje generacije tiče po meni vrede vanja,andrija,filipović(mada mi se čini da stagnira u partizanu)duško pjetlović,videćemo šta će biti od mitrovića,još je mlad a rekao bih da je značio dosta ovoj reprezentaciji.aleksić,rađen,avramović i nešto stariji nikić su po meni solidni ali ništa više od toga.ima par vošinih klinaca koji su već tu oko reprezentcije,89,90 godište(vapenski,filipović,ranđić,ćuk) i to će biti reprezentacija u narednim godinama a da li mogu nešto više da urade... videćemo.
i da ova liga sa mađarima je dobra stvar,nadam se samo da će da potraje.realno,partizan od raspada sfr-jota nije igrao u nekoj ozbiljnijoj ligi.
koja si ti paljevina, ali ajde. Srbija nije vJelesila.
malo li je ...
Olimpijade
BRONZANE MEDALJE
2008. Peking
EVROPSKO PRVENSTVO
ZLATNE MEDALJE
2006. Beograd
SREBRNE MEDALJE
2008. Malaga
SVETSKI FINA KUP
ZLATNE MEDALJE
2006. Budimpešta
SVETSKA LIGA
ZLATNE MEDALJE
2006. Atina
2007. Berlin
2008. Djenova
ko što rekoše, prethodnici, pitanje je do kada će. Jer, problemi Beograda, o ostatku da ne govorim, sa infrastrukturom su nevjerovatni. Ne može vaterpolo bez bazena. Bez mora može. ALi kad nema para u vodenim sportovima, nema ni interesa. Da Djokovići nisu ueli stvar u svoje ruke i tenis bi bio prolazni incident.
Last edited by MonterO; 28-07-09 at 09:18.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks