View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 127 of 941 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... LastLast
Results 3,151 to 3,175 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

"Tempiranje forme" je slozenica koju koriste novinari i treneri za pravdanje neuspjeha...

Ajde ti tempiraj formu da budes najbolji za 2 godine! ALOOO??!?!? Razmisli o cemu pricas!

trener moze imati NEDOVOLJNO vremena da pripremi ekipu, ali ne moze tempirati bas za taj mec ili to takmicenje!

Ako je CG bila spremna za Svjetsku ligu, ne vidim kako je nespremna za Svjetsko Prvenstvo i kako je to lose tempirana forma?! Ako su uigrani bili za svjetsku ligu, sada mogu biti samo uigraniji..
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BO81 View Post
    Meni se zaista sve vise dopada to sto su Srbiju svi lagano otpisali kao moguceg osvajaca medalja a kamoli prvenstva Srbi imaju tim koji tempira formu za OI 2012. godine. Mnogo nam nedostaju iskusniji, poput Vujasinovica, Savica, Sapica, Sefika, Ikodinovica, Trbojevica...UH! Kako bi gazili sve redom, ma ne bi strepeo ni najmanje, ovako, sta nam Bog da...mladi su, ogroman potencijal, ne bih ove slabije igre nazvao ,,padom srpskog vaterpola'' kako zlonamerno tumace neki portali poput Indexa u HR, vec smenom generacija. Ovi igraci mogu da se pokazu boljima nego sto je bila prethodna generacija.
    tako je... kada se svrši smena generacija Srbija će da gazi, kad svrši smena generacija
    Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Ako je CG bila spremna za Svjetsku ligu, ne vidim kako je nespremna za Svjetsko Prvenstvo i kako je to lose tempirana forma?! Ako su uigrani bili za svjetsku ligu, sada mogu biti samo uigraniji..
    igi, vjeruj mi da je tesko osvojit dva takmicenja u roku od mjesec dana. mislim da se jos nije desilo to u vaterpolo. i onda kada su bila svjetska i evropska prvenstva iste godine, to se nikad nije desavalo.

cini mi se da su dostigli svoj zenit u podgorci, moralo se osvojit pred domacim navijacima i otvaranju bazena, dok su se svi ostali tempirali za sp. pero je pokusao oba uzet, ali nije uspio. on je toga najsvjesniji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa "pustili" ste 'Rvatima i Nemcima da bi osvojili 9 mesto... mudro - i sad tempirate formu za Euro 2010 u Zgb

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BO81 View Post
    Meni se zaista sve vise dopada to sto su Srbiju svi lagano otpisali kao moguceg osvajaca medalja a kamoli prvenstva Srbi imaju tim koji tempira formu za OI 2012. godine. Mnogo nam nedostaju iskusniji, poput Vujasinovica, Savica, Sapica, Sefika, Ikodinovica, Trbojevica...UH! Kako bi gazili sve redom, ma ne bi strepeo ni najmanje, ovako, sta nam Bog da...mladi su, ogroman potencijal, ne bih ove slabije igre nazvao ,,padom srpskog vaterpola'' kako zlonamerno tumace neki portali poput Indexa u HR, vec smenom generacija. Ovi igraci mogu da se pokazu boljima nego sto je bila prethodna generacija.
    ta srbija nista osvojila nije, samostalno naravno, osvojila jeste evropsko prvijenstvo ali u beogradu i to je to, a dozivjela je fijasko na svjetskom prvijenstvu, i na evropskom u mlagi, tako da kao velesilu je zaboravi... solidni jesu bili ali sila nikako!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    ta srbija nista osvojila nije, samostalno naravno, osvojila jeste evropsko prvijenstvo ali u beogradu i to je to, a dozivjela je fijasko na svjetskom prvijenstvu, i na evropskom u mlagi, tako da kao velesilu je zaboravi... solidni jesu bili ali sila nikako!
    kad svrši smena generacija Srbija osvaja sve ! kad svrši smena generacija jer sad su još mladi momci pa kad svrši smena generacija će sve da osvoje svataš

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U čemu je poenta ponavljanja "kad svrši smena generacija"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    U čemu je poenta ponavljanja "kad svrši smena generacija"
    pa tada će sve da osvoje svataš? :joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav su fijasko dozivjeli u Malagi ???? Igrali su finale sa Crnom Gorom i izgubili 6:5 (imali 3-4 crvena kartona,20 iskljucenje i 45 kontra faula) ?????? O cemu ti pricas uopste ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    pa tada će sve da osvoje svataš? :joint:
    upravo tako jer kada svrši smena generacija sve ćemo da osvojimo... kad smena generacija svrši

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink

Quote Originally Posted by smena|generacija View Post
    upravo tako jer kada svri smena generacija sve emo da osvojimo... kad smena generacija svri
    Pa tako sam i napisao, svatas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Nitko na svijetu ne može bit ubjedljivo prvi favorit pored Mađara. Blagi favorit možda, ali ubjedljivi sigurno ne
    slažem se. kao i s onim postom da su i španjolci kao i ameri također ozbiljni konkurenti

Quote Originally Posted by Igi View Post
    "Tempiranje forme" je slozenica koju koriste novinari i treneri za pravdanje neuspjeha...

Ajde ti tempiraj formu da budes najbolji za 2 godine! ALOOO??!?!? Razmisli o cemu pricas!

trener moze imati NEDOVOLJNO vremena da pripremi ekipu, ali ne moze tempirati bas za taj mec ili to takmicenje!

točno tako. tako je rudić prošlo ljeto non stop tempiro formu za ono iduće natjecanje tj za OI, a opet je u malagi napravio bolji rezultat. kakvo tempiranje forme dvije godine unaprijed.

upravo tako jer kada svrši smena generacija sve ćemo da osvojimo... kad smena generacija svrši
    meni se čini da smena generacija govori o sebi i o svom svršavanju
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zašto se sprdaš sa našim vaterpolom i trenutnim stanjem stvari ? smena generacija je sad... ali brzo je gotovo... e kad smena generacija svrši Srbi će vladat vaterpolom - realno... sad je smena generacija pa se ne može

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zašto se sprdaš sa našim vaterpolom i trenutnim stanjem stvari ? smena generacija je sad... ali brzo je gotovo... e kad smena generacija svrši Srbi će vladat vaterpolom - realno... sad je smena generacija pa se ne može
    ti, realno, nemas pojma o vaterpolu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taj "smajlić" na kraju je dokaz manjka tvog "samopouzdanja" realno... znam sve šta treba u vaterpolu... priznaj da je sada smena generacija... isto kao i kod Hrvata iako oni gaze trenutno jer imaju stručnjaka kao Rudić... pa se ne oseti toliko smena generacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taj smajlic znaci da ne zelim da budem mnogo okrutan... evo opet

srbija je juce dobila zahvaljujuci zelji i kvalitetu igraca,a ne nekim velikim mudrostima trenera. mada mi je juce djelovao malo sigurnije u sebe nego inace, valjda zato sto mu je bio rodjendan...
    srbija je podmladjena, ali ja ne znam kako moze biti smjena generacija kada igraju zivko gocic i slavko gak koji su u tridesetim. zasto vapenski nije tu kad je smjena!? srbija lagano gubi vaterpolo bazu... ima jedan ozbiljan klub, partizan, i jedan koji je na putu da postane ozbiljan, vojvodinu i to je to. i to sve zato sto se nista ne ulaze u vaterpolo, ali nista. tasmajdan je sada bio skoro godinu dana zatvoren, otpao mu dio krova. u beogradu se samo igralo na banjici i u obrenovcu.
    sta da ti pricam kada moja ekipa trenira na banjici i redovno ulecemo u termine reprezentacije, ili oni nama... zar rep. srbije ne zasluzuje svoj bazen?!
    ako se nastavi ovako, ubrzo ce sve propast..... sada se sve radi na jedvite jade i ti momci zasluzuju spomenik za sve sto postizu... i ti onda pricas o dominaciji u buducnosti? aha...
    Last edited by Independent Boka; 28-07-09 at 00:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glavni igrači su jako mladi i neiskusni još ! zato je smena generacija... ostalo ovo rečeno od tebe mislim da si u pravu i otvorio si mi oči.zahvaljujem... iako verujem da kad svrši smena generacija da će Srbija bit prava !

tko će, po tebi, da dominira u vaterpolu kao nacionalni tim u naredno vreme ? mogu li znati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ti opet kazem, ovi momci imaju dobru buducnost, ali ce im trebati jos tri-cetri igraca sa klupe, ako se ne bude igrao ozbiljno vaterpolo u srbiji, zaboravi na to.. mada izgleda da se opamecuju sa ovom ligom sa madjarima.

mislio sam da ce to biti opet madjarska ili cg. madjari jer oni rade van svih tokova i drze se svojih standarda. sada vise nisam siguran jer ne izbacuju mnogo dobrih igraca.... a cg je imala sve predispozicije za to, ali bojim se da se politizuje sport i da se neki igraci dovode u rep. zbog nekih drugih stvari.. upuceniji znaju u cemu pricam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahhhahaa svrshi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Independent Boka View Post
    ali bojim se da se politizuje sport i da se neki igraci dovode u rep. zbog nekih drugih stvari
    nemaš se što bojati-tako ti je sigurno,strah,pare,penzija i sl... čuda čine....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Independent Boka View Post
    ja ti opet kazem, ovi momci imaju dobru buducnost, ali ce im trebati jos tri-cetri igraca sa klupe, ako se ne bude igrao ozbiljno vaterpolo u srbiji, zaboravi na to.. mada izgleda da se opamecuju sa ovom ligom sa madjarima.

mislio sam da ce to biti opet madjarska ili cg. madjari jer oni rade van svih tokova i drze se svojih standarda. sada vise nisam siguran jer ne izbacuju mnogo dobrih igraca.... a cg je imala sve predispozicije za to, ali bojim se da se politizuje sport i da se neki igraci dovode u rep. zbog nekih drugih stvari.. upuceniji znaju u cemu pricam.
    U nekim kretenskim izjavama onoga bolida je bilo da je ovo samo osnov za buduca takmicenja. Neko mi je postavio godista tih igraca. Mislim, jak osnov. Ono Kalkatera ima 35, ali ovi sto sad imaju 30 nisu i nikad i nece biti ni blizu ovome Zabaru. Ima li ikakve buducnosti, mislim reprezentativne kod ovoga Aleksica, Mitrovica, i ako ti znas jos nekoga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ima li ikakve buducnosti, mislim reprezentativne kod ovoga Aleksica, Mitrovica, i ako ti znas jos nekoga?
    sve je rekao bokelj separatista.naš vaterpolo je u problemu i to ozbiljnom.dok god je sadašnja garnitura na vlasti, a ista ekipa je okupljena oko partizana,reprezentacije i u savezu, boljitka u srp.vaterpolu nema. znači novi ljudi i novi koncept pod hitno.u našem primeru to znači jačanje baze,jer se vaterpolo igra u mnogim gradovima u srbiji.samo što to nije ni malo lako,jer bi trebalo graditi i popravljati bazene,jer mi nemamo struku (jako je malo kvalitetnih trenera,šta reći kada nam je najbolji trener udovičić). u cg je vaterpolo prepoznat kao sport br.1 i fino se ulaže,kod nas je vaterpolo skoro pa zadnja rupa na svirali...ali prvo se moraju menjati ljudi koji su sada na funkcijama jer oni izgleda ne žele dobro srpskom vaterpolu...
    što se konkretno ove sadašnje generacije tiče po meni vrede vanja,andrija,filipović(mada mi se čini da stagnira u partizanu)duško pjetlović,videćemo šta će biti od mitrovića,još je mlad a rekao bih da je značio dosta ovoj reprezentaciji.aleksić,rađen,avramović i nešto stariji nikić su po meni solidni ali ništa više od toga.ima par vošinih klinaca koji su već tu oko reprezentcije,89,90 godište(vapenski,filipović,ranđić,ćuk) i to će biti reprezentacija u narednim godinama a da li mogu nešto više da urade... videćemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i da ova liga sa mađarima je dobra stvar,nadam se samo da će da potraje.realno,partizan od raspada sfr-jota nije igrao u nekoj ozbiljnijoj ligi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post

koja si ti paljevina, ali ajde. Srbija nije vJelesila.
    malo li je ...

Olimpijade
    BRONZANE MEDALJE
    2008. Peking

EVROPSKO PRVENSTVO
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Beograd
    SREBRNE MEDALJE
    2008. Malaga

SVETSKI FINA KUP
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Budimpešta

SVETSKA LIGA
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Atina
    2007. Berlin
    2008. Djenova

ko što rekoše, prethodnici, pitanje je do kada će. Jer, problemi Beograda, o ostatku da ne govorim, sa infrastrukturom su nevjerovatni. Ne može vaterpolo bez bazena. Bez mora može. ALi kad nema para u vodenim sportovima, nema ni interesa. Da Djokovići nisu ueli stvar u svoje ruke i tenis bi bio prolazni incident.
    Last edited by MonterO; 28-07-09 at 09:18.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    koja si ti paljevina, ali ajde. Srbija nije vJelesila.
    malo li je ...

Olimpijade
    BRONZANE MEDALJE
    2008. Peking

EVROPSKO PRVENSTVO
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Beograd
    SREBRNE MEDALJE
    2008. Malaga

SVETSKI FINA KUP
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Budimpešta

SVETSKA LIGA
    ZLATNE MEDALJE
    2006. Atina
    2007. Berlin
    2008. Djenova
    Zasto stavljas u mnozini kad je svudje po jedna medalja osim SL

Page 127 of 941 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)