Pa kako normalan čovjek da ne kritikuje T-Com ?!? :mad: :mad: :mad:
Gledam račune za telefon - već 2. mjesec dolazi stavka Extra TV HBO paket - 8,38 + 17% = 9,80 EUR
Zovem konačno Podgoricu, ženska osoba mi kaže: to je cijena za HBO + HBO Premium. Ja velim: "nikada nijesam aktivirao Premium, zato me i čudi!" Kaže: "proslijediću kolegi iz tehničke, oni mogu da vide što vam je aktivirano."
Pođem ponovo do TV-a i provjerim: imam samo Start paket i štrikiran HBO OBIČAN - premium NIJE štrikiran...
Zove me kolega iz tehničke: kaže - vidimo da na vašem broju NIJE aktiviran Premium, već samo običan HBO... obratite se T-Centru...
Dakle: naplaćuju mi 2 mjeseca već Premium iako ga NIKADA nijesam aktivirao, a čak i oni u svojim opcijama vide da NIJE aktiviran!!!
Pitam se: ima li im to računovodstvo IKAKVE VEZE sa sistemom ili en-passant naplaćuje svima?!?
Nema veze, poći ću u T-Com, žaliti se, obustaviće mi dalju naplatu... međutim - koliko je još slučajeva pretplatnika u CG koji plaćaju nešto što NIKADA nijesu aktivirali ni tražili?!?
Je li to prevara nalik EPCG-ovoj koji potajno povećaju cijenu, obračunaju i naplaćuju po samo njima znanoj formuli?!
Fukarluk najgore vrste! Sramota i krajnja nekultura obje kompanije! No, ajde - T-Com malo odskače jer ipak refundira po zahtjevu, a EPCG odbija....

Reply With Quote
Bookmarks