Page 226 of 830 FirstFirst ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... LastLast
Results 5,626 to 5,650 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa sama kako mislis? Ako ti je ranije je sve radilo ok, a posle je pocelo da koci, znaci do opreme je. Ako bi oprema nebi bila u pitanju kocilo bi ti ot prvog dana koriscenja.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
    Last edited by Bugi; 06-07-09 at 21:47.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
    Koliko para?

Da ja bucnem ovu sedmicu nasu, ne bi me gledo sledece jutro niko sem zena, a najblizu rodbinu bi obezbijedio tako sto bi im stavio na banku po jednu solidnu svotu, da zive od kamate.

Nadam se da ce mi ExtraTV pomoci u tome Kako ostajem on-topic, a?

ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Lightbulb Remote control

Znate li zašto se daljinski upravljač zove tako? Zato što je uvijek u daljini kad ti treba. Pošto nijesam našao listu kodova za daljinski od STB-a sinoć sam sjeo i počeo redom, 100, 102, 103...300..380 i nađem Philips grupu. Znači za vlasnike Philipsovih tv (i LCD/plazme naravno) od 380 do 450. Držiš dugme stb/tv dok crvena ne blicne dva puta i ukucaš kod, probaš vol +- i ideš dalje dok ne potrefiš. - Prenesite vaša iskustva da se drugi ne muče !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Znate li zašto se daljinski upravljač zove tako? Zato što je uvijek u daljini kad ti treba. Pošto nijesam našao listu kodova za daljinski od STB-a sinoć sam sjeo i počeo redom, 100, 102, 103...300..380 i nađem Philips grupu. Znači za vlasnike Philipsovih tv (i LCD/plazme naravno) od 380 do 450. Držiš dugme stb/tv dok crvena ne blicne dva puta i ukucaš kod, probaš vol +- i ideš dalje dok ne potrefiš. - Prenesite vaša iskustva da se drugi ne muče !
    Nesto nisam ukopirao! Sta si uradio? I koja je korist ot toga? Koja grupa?
    Gde se nalazi to dugme?

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Junior View Post
    Nesto nisam ukopirao! Sta si uradio? I koja je korist ot toga? Koja grupa?
    Gde se nalazi to dugme?
    Koja je korist da imaš jedan daljinski kojim ćeš upravljati tv i stb?
    Zadnji red u dnu četvrto puce piše tv/stb, isprogramiraraš daljinski za tvoj tv uređaj. Kad upreš u njega blicne crvena u gornji lijevi ćošak i tad je u tv modu, upreš opet blicne zelena tad je u stb modu. Kapiraš?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da sad kapiram. Ali ja imam onaj prvi daljinski s jednom lampicom, pa mi je raspored drukciji, ali mislim snaci cu se.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

ti imas daljinski od xt301 oji nije univerazalan...ovaj je od xt300 i onda mozes da ga podesis da kontorlises i tv...a na ono dugme prebacujes se sa uredjaja na uredjaj

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

da sad kapiram. Ali ja imam onaj prvi daljinski s jednom lampicom, pa mi je raspored drukciji, ali mislim snaci cu se.
    Pa što si požurio da odmah uvedeš ExtraTV, vidiš li sad koliko si zakinut, platio si 100 € za opremu koja NIJE TVOJA, i nisi imao MyZen i ProTV a o HD videoteci i da ne pričamo. Kad na to dodamo i daljinac koji nije univerzalan...
    Last edited by Tivatech; 08-07-09 at 14:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam plaćao 100 eura, a već 50. Prva oprema koja mi je bila donešena bila je pokvarena, jer je sve kočilo i stalno se resetovalo i hdd je bio 80 Gb, a ne 160 Gb kako su mi rekli u t-com centru. Kad su mi doneli drugu opremu sve je postalo kako treba i radi bez jedine greške, a što se tiče daljinskog, ako samo zamjenim daljinski hoće li raditi to programiranje?

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

nisam plaćao 100 eura, a već 50. Prva oprema koja mi je bila donešena bila je pokvarena, jer je sve kočilo i stalno se resetovalo i hdd je bio 80 Gb, a ne 160 Gb kako su mi rekli u t-com centru. Kad su mi doneli drugu opremu sve je postalo kako treba i radi bez jedine greške, a što se tiče daljinskog, ako samo zamjenim daljinski hoće li raditi to programiranje?
    Taj ti je daljinski ja mislim 25 € kod t-coma, neka me Sale ispravi ako griješim, mislim da su kompatibilni. Ako ti je daljinac od tv-a u raspadu kao što je bio moj od starog tv-a (pao je 374 puta najmanje) onda ti se isplati, s tim što neke funkcije možda ti neće raditi, meni radi sve osim timera

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Hoce, samo je pitanje kako ga zamijenit
    Edit: Daljinski je 12.99 eura, chini mi se
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve se može. I daljinski se isto može zamjeniti, i bez plaćanja. Ali razmisliću, jer nemam neke potrebnosti za njim, jer mi je tv nov i daljinski takodje.
    A i ovaj je daljinski nekako bolji, tvrdji, dugmad su nekako bolje napravljena, za razliku ot onoga dje su dugmad gumena i upadaju duboko.
    mislim na daljinski koji mi je dosao u prvoj opremi i u opremi posle zamjene.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Sve se može. I daljinski se isto može zamjeniti, i bez plaćanja. Ali razmisliću, jer nemam neke potrebnosti za njim, jer mi je tv nov i daljinski takodje.
    A i ovaj je daljinski nekako bolji, tvrdji, dugmad su nekako bolje napravljena, za razliku ot onoga dje su dugmad gumena i upadaju duboko.
    Daljinac od StB-a je vrhunski, inače je RUWIDO poznat po vrhunskim pilotima , možda je raspored mogao biti malo bolje koncipiran ali što je tu je. Čisto sumnjam da će ti ga zamijeniti , daljinac se kao tastature i miševi tretira kao i baterija u njemu. Potrošna roba!
    Last edited by Tivatech; 08-07-09 at 15:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam poznanika, koji vrši instalaciju extra-tv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koja je korist da imaš jedan daljinski kojim ćeš upravljati tv i stb?
    Zadnji red u dnu četvrto puce piše tv/stb, isprogramiraraš daljinski za tvoj tv uređaj. Kad upreš u njega blicne crvena u gornji lijevi ćošak i tad je u tv modu, upreš opet blicne zelena tad je u stb modu. Kapiraš?
    Bas sam se pitao cemu sluzi to dugme. Moze li se programirati i za obicni samsung televizor ili se radi samo o plazmama? Samo sto je malo nezgodno probavati kod po kod dok se ne ubode pravi.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

nije to nsita zeznuto...stiskas power dugme dok se tv ne ugasi...kad se ugasi nasao si kod...a mooze na bilo koji tv...nebitno je li crt ili lcd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Pitanje u vezi daljinskoh (molim da mi objasni neko ko je dobar o objasnjavanju):

Imam x301t uredjaj i x300t daljinski. Mogu li programirati daljinski da kontrolisem braviu i kako? (nemam kad da istrazim, a PC vjerovatno ne palim do sledece srijede). Umoran sam, takodje.

Thx

Da preformulisem:

ne: "Mogu li programirati...", nego: Kako da programiram -//- -//-"

backquote:

Moze, lako :grin:
    Thx for nada, Emill.

if (someone_throwsRockAtYou == 1) {
    vlado.takeRock("BigRock");
    throwing_back = true;
    } else {
    vlado.gotoAndWatch("ExtraTV");
    enjoy = true;
    }

// sto da radim kad je bezobrazan, i skontao je moje pitanje , no dobar je momak, vjerujem
    Last edited by =]Vlado[=; 10-07-09 at 11:08.

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Moze, lako
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Pitanje u vezi daljinskoh (molim da mi objasni neko ko je dobar o objasnjavanju):

Imam x301t uredjaj i x300t daljinski. Mogu li programirati daljinski da kontrolisem braviu i kako? (nemam kad da istrazim, a PC vjerovatno ne palim do sledece srijede). Umoran sam, takodje.

Thx

Da preformulisem:

ne: "Mogu li programirati...", nego: Kako da programiram -//- -//-"

backquote:

Thx for nada, Emill.

if (someone_throwsRockAtYou == 1) {
    vlado.takeRock("BigRock");
    throwing_back = true;
    } else {
    vlado.gotoAndWatch("ExtraTV");
    enjoy = true;
    }

// sto da radim kad je bezobrazan, i skontao je moje pitanje , no dobar je momak, vjerujem

1. Drzi taster TV/STB oko 3 sekunde, dok na daljinskom na pocne da blinka crvena TV lampica
    2. Ukucaj kod 192(najbolje pase ovaj kod Bravia X3500)
    3. Pritisni OK
    4. Probaj kako radi

Evo ti i set kodova za SONY 185 - 194, 307, 312, 319, 503 - 506

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    1. Drzi taster TV/STB oko 3 sekunde, dok na daljinskom na pocne da blinka crvena TV lampica
    2. Ukucaj kod 192(najbolje pase ovaj kod Bravia X3500)
    3. Pritisni OK
    4. Probaj kako radi

Evo ti i set kodova za SONY 185 - 194, 307, 312, 319, 503 - 506
    Danke schön!

Cim dodjem kuci. Tj., idem u Delta City sa zenom pravac s posla, pa javljam kad mognem

Emill wollte nicht erklären, es mir zu. Er hat einen dummen Scherz statt ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    nije to nsita zeznuto...stiskas power dugme dok se tv ne ugasi...kad se ugasi nasao si kod...a mooze na bilo koji tv...nebitno je li crt ili lcd
    To je "force" opcija, Samsung može raditi sa 10 koda ali samo sa jedan ili dva da podržava više opcija od stby, vol+- i pg+-. Tom procedurom neznaš na kojoj si adresi da bi tražio tačan cod za tvoj tv. Najbolje bi bilo da t-com zatraži zvaničnu listu od ruwida i objavi je a u buduće doda i u brošuri. Do tada kome se ne čeka 100... 101..102.. . Za Philips LCD 37" 37PFL5603D sa 447 radi sve osim prečica za timer.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kako normalan čovjek da ne kritikuje T-Com ?!? :mad: :mad: :mad:

Gledam račune za telefon - već 2. mjesec dolazi stavka Extra TV HBO paket - 8,38 + 17% = 9,80 EUR

Zovem konačno Podgoricu, ženska osoba mi kaže: to je cijena za HBO + HBO Premium. Ja velim: "nikada nijesam aktivirao Premium, zato me i čudi!" Kaže: "proslijediću kolegi iz tehničke, oni mogu da vide što vam je aktivirano."

Pođem ponovo do TV-a i provjerim: imam samo Start paket i štrikiran HBO OBIČAN - premium NIJE štrikiran...

Zove me kolega iz tehničke: kaže - vidimo da na vašem broju NIJE aktiviran Premium, već samo običan HBO... obratite se T-Centru...

Dakle: naplaćuju mi 2 mjeseca već Premium iako ga NIKADA nijesam aktivirao, a čak i oni u svojim opcijama vide da NIJE aktiviran!!!

Pitam se: ima li im to računovodstvo IKAKVE VEZE sa sistemom ili en-passant naplaćuje svima?!?

Nema veze, poći ću u T-Com, žaliti se, obustaviće mi dalju naplatu... međutim - koliko je još slučajeva pretplatnika u CG koji plaćaju nešto što NIKADA nijesu aktivirali ni tražili?!?

Je li to prevara nalik EPCG-ovoj koji potajno povećaju cijenu, obračunaju i naplaćuju po samo njima znanoj formuli?!

Fukarluk najgore vrste! Sramota i krajnja nekultura obje kompanije! No, ajde - T-Com malo odskače jer ipak refundira po zahtjevu, a EPCG odbija....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osim toga: 4,9 + 3,2 = 8,1 a ne 9,8 ! :mad:

Živo me interesuje kojom ste matematikom došli do cifre od 9,8 ?!?!

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Taj ti je daljinski ja mislim 25 € kod t-coma, neka me Sale ispravi ako griješim, mislim da su kompatibilni. Ako ti je daljinac od tv-a u raspadu kao što je bio moj od starog tv-a (pao je 374 puta najmanje) onda ti se isplati, s tim što neke funkcije možda ti neće raditi, meni radi sve osim timera
    12,99 u T-Shopu.

Drugi daljinski mozes da kupis u T-Shopu, ne moze da se radi zamjena.

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    Pa kako normalan čovjek da ne kritikuje T-Com ?!? :mad: :mad: :mad:

Gledam račune za telefon - već 2. mjesec dolazi stavka Extra TV HBO paket - 8,38 + 17% = 9,80 EUR

Zovem konačno Podgoricu, ženska osoba mi kaže: to je cijena za HBO + HBO Premium. Ja velim: "nikada nijesam aktivirao Premium, zato me i čudi!" Kaže: "proslijediću kolegi iz tehničke, oni mogu da vide što vam je aktivirano."

Pođem ponovo do TV-a i provjerim: imam samo Start paket i štrikiran HBO OBIČAN - premium NIJE štrikiran...

Zove me kolega iz tehničke: kaže - vidimo da na vašem broju NIJE aktiviran Premium, već samo običan HBO... obratite se T-Centru...

Dakle: naplaćuju mi 2 mjeseca već Premium iako ga NIKADA nijesam aktivirao, a čak i oni u svojim opcijama vide da NIJE aktiviran!!!

Pitam se: ima li im to računovodstvo IKAKVE VEZE sa sistemom ili en-passant naplaćuje svima?!?

Nema veze, poći ću u T-Com, žaliti se, obustaviće mi dalju naplatu... međutim - koliko je još slučajeva pretplatnika u CG koji plaćaju nešto što NIKADA nijesu aktivirali ni tražili?!?

Je li to prevara nalik EPCG-ovoj koji potajno povećaju cijenu, obračunaju i naplaćuju po samo njima znanoj formuli?!

Fukarluk najgore vrste! Sramota i krajnja nekultura obje kompanije! No, ajde - T-Com malo odskače jer ipak refundira po zahtjevu, a EPCG odbija....
    Napravi prigovor u T-Shopu i bice ti odbijeno od narednog racuna.

Page 226 of 830 FirstFirst ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)