Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
pa sama kako mislis? Ako ti je ranije je sve radilo ok, a posle je pocelo da koci, znaci do opreme je. Ako bi oprema nebi bila u pitanju kocilo bi ti ot prvog dana koriscenja.
Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
Last edited by Bugi; 06-07-09 at 21:47.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Znate li zašto se daljinski upravljač zove tako? Zato što je uvijek u daljini kad ti treba. Pošto nijesam našao listu kodova za daljinski od STB-a sinoć sam sjeo i počeo redom, 100, 102, 103...300..380 i nađem Philips grupu. Znači za vlasnike Philipsovih tv (i LCD/plazme naravno) od 380 do 450. Držiš dugme stb/tv dok crvena ne blicne dva puta i ukucaš kod, probaš vol +- i ideš dalje dok ne potrefiš. - Prenesite vaša iskustva da se drugi ne muče !
Koja je korist da imaš jedan daljinski kojim ćeš upravljati tv i stb?
Zadnji red u dnu četvrto puce piše tv/stb, isprogramiraraš daljinski za tvoj tv uređaj. Kad upreš u njega blicne crvena u gornji lijevi ćošak i tad je u tv modu, upreš opet blicne zelena tad je u stb modu. Kapiraš?
da sad kapiram. Ali ja imam onaj prvi daljinski s jednom lampicom, pa mi je raspored drukciji, ali mislim snaci cu se.
ti imas daljinski od xt301 oji nije univerazalan...ovaj je od xt300 i onda mozes da ga podesis da kontorlises i tv...a na ono dugme prebacujes se sa uredjaja na uredjaj
Last edited by Tivatech; 08-07-09 at 14:20.
nisam plaćao 100 eura, a već 50. Prva oprema koja mi je bila donešena bila je pokvarena, jer je sve kočilo i stalno se resetovalo i hdd je bio 80 Gb, a ne 160 Gb kako su mi rekli u t-com centru. Kad su mi doneli drugu opremu sve je postalo kako treba i radi bez jedine greške, a što se tiče daljinskog, ako samo zamjenim daljinski hoće li raditi to programiranje?
Taj ti je daljinski ja mislim 25 € kod t-coma, neka me Sale ispravi ako griješim, mislim da su kompatibilni. Ako ti je daljinac od tv-a u raspadu kao što je bio moj od starog tv-a (pao je 374 puta najmanje) onda ti se isplati, s tim što neke funkcije možda ti neće raditi, meni radi sve osim timera![]()
Hoce, samo je pitanje kako ga zamijenit
Edit: Daljinski je 12.99 eura, chini mi se
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sve se može. I daljinski se isto može zamjeniti, i bez plaćanja. Ali razmisliću, jer nemam neke potrebnosti za njim, jer mi je tv nov i daljinski takodje.
A i ovaj je daljinski nekako bolji, tvrdji, dugmad su nekako bolje napravljena, za razliku ot onoga dje su dugmad gumena i upadaju duboko.
mislim na daljinski koji mi je dosao u prvoj opremi i u opremi posle zamjene.
Last edited by Tivatech; 08-07-09 at 15:36.
Imam poznanika, koji vrši instalaciju extra-tv.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
nije to nsita zeznuto...stiskas power dugme dok se tv ne ugasi...kad se ugasi nasao si kod...a mooze na bilo koji tv...nebitno je li crt ili lcd
Pitanje u vezi daljinskoh (molim da mi objasni neko ko je dobar o objasnjavanju):
Imam x301t uredjaj i x300t daljinski. Mogu li programirati daljinski da kontrolisem braviu i kako? (nemam kad da istrazim, a PC vjerovatno ne palim do sledece srijede). Umoran sam, takodje.
Thx
Da preformulisem:
ne: "Mogu li programirati...", nego: Kako da programiram -//- -//-"
backquote:
Thx for nada, Emill.Moze, lako :grin:
if (someone_throwsRockAtYou == 1) {
vlado.takeRock("BigRock");
throwing_back = true;
} else {
vlado.gotoAndWatch("ExtraTV");
enjoy = true;
}
// sto da radim kad je bezobrazan, i skontao je moje pitanje, no dobar je momak, vjerujem
![]()
Last edited by =]Vlado[=; 10-07-09 at 11:08.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Moze, lako![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
To je "force" opcija, Samsung može raditi sa 10 koda ali samo sa jedan ili dva da podržava više opcija od stby, vol+- i pg+-. Tom procedurom neznaš na kojoj si adresi da bi tražio tačan cod za tvoj tv. Najbolje bi bilo da t-com zatraži zvaničnu listu od ruwida i objavi je a u buduće doda i u brošuri. Do tada kome se ne čeka 100... 101..102.. . Za Philips LCD 37" 37PFL5603D sa 447 radi sve osim prečica za timer.
Pa kako normalan čovjek da ne kritikuje T-Com ?!? :mad: :mad: :mad:
Gledam račune za telefon - već 2. mjesec dolazi stavka Extra TV HBO paket - 8,38 + 17% = 9,80 EUR
Zovem konačno Podgoricu, ženska osoba mi kaže: to je cijena za HBO + HBO Premium. Ja velim: "nikada nijesam aktivirao Premium, zato me i čudi!" Kaže: "proslijediću kolegi iz tehničke, oni mogu da vide što vam je aktivirano."
Pođem ponovo do TV-a i provjerim: imam samo Start paket i štrikiran HBO OBIČAN - premium NIJE štrikiran...
Zove me kolega iz tehničke: kaže - vidimo da na vašem broju NIJE aktiviran Premium, već samo običan HBO... obratite se T-Centru...
Dakle: naplaćuju mi 2 mjeseca već Premium iako ga NIKADA nijesam aktivirao, a čak i oni u svojim opcijama vide da NIJE aktiviran!!!
Pitam se: ima li im to računovodstvo IKAKVE VEZE sa sistemom ili en-passant naplaćuje svima?!?
Nema veze, poći ću u T-Com, žaliti se, obustaviće mi dalju naplatu... međutim - koliko je još slučajeva pretplatnika u CG koji plaćaju nešto što NIKADA nijesu aktivirali ni tražili?!?
Je li to prevara nalik EPCG-ovoj koji potajno povećaju cijenu, obračunaju i naplaćuju po samo njima znanoj formuli?!
Fukarluk najgore vrste! Sramota i krajnja nekultura obje kompanije! No, ajde - T-Com malo odskače jer ipak refundira po zahtjevu, a EPCG odbija....
Osim toga: 4,9 + 3,2 = 8,1 a ne 9,8 ! :mad:
Živo me interesuje kojom ste matematikom došli do cifre od 9,8 ?!?!![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks