Page 201 of 1169 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najbolji mec koji sam gledao, najneizvjesniji
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Rodik je po mom misljenju odigrao najbolji mec od kad igra tenis. Stvarno mu svaka cast, na nekim momentima sam stvarno pomislio da ce ga pobijediti.
    Federer.... sta reci za tog velemajstora, svaka cast, nije odigrao kao sto zna da odigra, ali i dalje pokazuje da igra najelegantniji tenis!
    Svaka cast obojici!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ROGER FEDERER.. THE KING IS BACK !! There can be only one...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Arrow

Rodik muški, falilo je sreće jedno pola grama.

Federer i zvanično iznad svih, ušao u legendu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,161
    Thanked in
    842 Posts

nije mogao roddick da odigra dva meca zivota uzastopce.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kako mi krivo sto ne gledah...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a jes mi zao onog rodika jer je zaista dobro odigrao. No dobro, dosta sam ga zalio.
    No vidjeste li kakav je federer nesoj kad nije dao rodiku da poljubi pehar pa poslije kad je izlazio nije poljubio samprasa. Pih, pih , pih. kakvo dno od covjeka, kakvo nepostovanje i nekultura prema starijem. A o Nadalu samo 2 rijeci. UZas-nemam rijeci.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

"Oprosti, Pite. Pokušao sam zaustaviti Federera, ali nisam mogao", govorio je Roddick okrenut prema Samprasu u svečanoj loži.

"Federer je veliki šampion i zaslužio je i ovu pobjedu. Kao i sve prije, kao i one koje slijede. Ja ću se vratiti sljedeće godine, sigurno, i još jednom pokušati otići do kraja", rekao je Roddick u suzama.

"Federer je veliki šampion. I ranije sam govorio da je vjerojatno najveći tenisač svih vremena. Sada je i na papiru potvrdio sve to. Veličanstven je bio peti set, ali i cijeli meč.", rekao je Pete Sampras, uzor Rogera Federera, koji je meč, pak, gledao u društvu svog igola Bjorga.
    "Teško mi je opisati svoju sreću. Uskoro ću postati otac, a u tenisu sam došao do rekorda koje nisam mogao niti zamisliti kada sam krenuo s karijerom. No, ne igram tenis zbog tih rekorda, igram jer uživam u tenisu i jedva čekam nove izazove", rekao je Federer i nastavio:

"Hvala Roddicku, jer je odigrao sjajno. Znam kako se osjeća jer sam ja ovdje izgubio prošlogodišnji finale od Nadala."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Sve to sto je Federe izjavio nije bilo iskreno! Znam ga toliko! Kakav placko!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Sve to sto je Federe izjavio nije bilo iskreno! Znam ga toliko! Kakav placko!

Ako je ovo ironija onda svaka cast, cista desetka iz imitiranja *

Ovo je ubjedljivo najgore odigrano GS finale Federera do sada. Nikada do sada u finalu nije bio ovako defanzivan i bez jasne namjere da napadne. Kao da je i sam prije meca bio ubijedjen da ce lagano dobiti, djelovalo je na trenutke kao da je na treningu. I zamalo da ga to skupo kosta. Ipak, i takav Fedex je bio bolji od nikad boljeg Roddicka. Od samog pocetka je bio vrlo nervozn, i pod ociglednim pritiskom.

Sto se samog meca tice - infarkt! Kvalitet tenisa nije bio na nivou proslogodisnjeg finala, ali je rezultatski bio daleko neizvjesniji. Peti set je za istoriju, mislim da je to najduzi peti set ikada.

O Fedexu i njegovim dostignucima necu ni pricati, sve se vec zna. Mene je danas mnogo vise impresionirao Roddick, i nekako mi je na kraju bilo zao sto je izgubio, najpravednije bi bilo da su nekako mogli podijeliti onaj pehar. Vidjelo se da mu manjka snage pri kraju, a Fedex je pokazao Rafi da fizicka spremnost nisu naduvani misici, vec nesto sasvim drugo. Onako servirati na kraju meca je fascinantno. Rodick je po ovogodisnjoj formi treci ili cetvrti igrac, toliko je napredovao da je to prosto nezamislivo u tim godinama. Mislim da ce ovim uspjehom zaraditi mnogo vise postovanja nego sto je imao do sada. Sa ovakvom igrom on je jedan od najkompletnijih ofanzivnih igraca dansnjice.

Steta sto Sampras nije Fedexu urucio pehar, to bi bio magican trenutak. Inace, ovo je prvi put da Roger ne padne na zemlju nakon mec lopte, ovaj put je ipak prvo posao da cestita Roddicku, cini mi se da je i sam bio svjestan koliko je bio blizu poraza i koliko je Roddick bio dobar danas. Obojica vrlo korektni, a Roddick cak i nakon ovakvog poraza je nasao nacina na bude duhovit Meni je taj momak nakon ovoga postao jedan od favorita, za mene je on najveci pobjednik Wimbledona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čestitam ,,plačku" poslednji grenslem.Sada može da ide u penziju, da se posveti porodici... jer vraća se Nadal.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Hahah, ovaj topic je legendaran.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Čestitam ,,plačku" poslednji grenslem.Sada može da ide u penziju, da se posveti porodici... jer vraća se Nadal.
    aaaaaaa poluđeh..... :mad::mad:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Sinisam je NEPREVAZIDJEN
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ako je ovo ironija onda svaka cast, cista desetka iz imitiranja *

Ovo je ubjedljivo najgore odigrano GS finale Federera do sada. Nikada do sada u finalu nije bio ovako defanzivan i bez jasne namjere da napadne. Kao da je i sam prije meca bio ubijedjen da ce lagano dobiti, djelovalo je na trenutke kao da je na treningu. I zamalo da ga to skupo kosta. Ipak, i takav Fedex je bio bolji od nikad boljeg Roddicka. Od samog pocetka je bio vrlo nervozn, i pod ociglednim pritiskom.

Sto se samog meca tice - infarkt! Kvalitet tenisa nije bio na nivou proslogodisnjeg finala, ali je rezultatski bio daleko neizvjesniji. Peti set je za istoriju, mislim da je to najduzi peti set ikada.

O Fedexu i njegovim dostignucima necu ni pricati, sve se vec zna. Mene je danas mnogo vise impresionirao Roddick, i nekako mi je na kraju bilo zao sto je izgubio, najpravednije bi bilo da su nekako mogli podijeliti onaj pehar. Vidjelo se da mu manjka snage pri kraju, a Fedex je pokazao Rafi da fizicka spremnost nisu naduvani misici, vec nesto sasvim drugo. Onako servirati na kraju meca je fascinantno. Rodick je po ovogodisnjoj formi treci ili cetvrti igrac, toliko je napredovao da je to prosto nezamislivo u tim godinama. Mislim da ce ovim uspjehom zaraditi mnogo vise postovanja nego sto je imao do sada. Sa ovakvom igrom on je jedan od najkompletnijih ofanzivnih igraca dansnjice.

Steta sto Sampras nije Fedexu urucio pehar, to bi bio magican trenutak. Inace, ovo je prvi put da Roger ne padne na zemlju nakon mec lopte, ovaj put je ipak prvo posao da cestita Roddicku, cini mi se da je i sam bio svjestan koliko je bio blizu poraza i koliko je Roddick bio dobar danas. Obojica vrlo korektni, a Roddick cak i nakon ovakvog poraza je nasao nacina na bude duhovit Meni je taj momak nakon ovoga postao jedan od favorita, za mene je on najveci pobjednik Wimbledona.

Apsolutno se slazem od prve do poslednje rijeci!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,161
    Thanked in
    842 Posts

steta za roddicka. nadam se da ce uzeti US open, mislim da bi mu to bila zadovoljavajuca utjesna nagrada. moguce da mu je bas podrska publike falila u par situacija.
    e sad sto se defanzivne federerove igre tice, negdje ... izgubio sam pojam o vremenu kad ... tokom petog seta, ispala je statistika da je imao 30 winnera vise od roddicka (100-71), sto tesko da moze da govori o potpuno defanzivnoj igri, ali jeste cesto 'pimplao' kao samurray. ipak, tesko je napadati non stop 5 setova i stalno gadjati (i pogadjati) winnere.

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Hahah, ovaj topic je legendaran.
    zadnjih mjesec-dva dana prvo ovaj topic pogledam na forumu, automatski mi uljepsa dan.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by moon safari View Post
    steta za roddicka. nadam se da ce uzeti US open, mislim da bi mu to bila zadovoljavajuca utjesna nagrada. moguce da mu je bas podrska publike falila u par situacija.
    e sad sto se defanzivne federerove igre tice, negdje ... izgubio sam pojam o vremenu kad ... tokom petog seta, ispala je statistika da je imao 30 winnera vise od roddicka (100-71), sto tesko da moze da govori o potpuno defanzivnoj igri, ali jeste cesto 'pimplao' kao samurray. ipak, tesko je napadati non stop 5 setova i stalno gadjati (i pogadjati) winnere.

zadnjih mjesec-dva dana prvo ovaj topic pogledam na forumu, automatski mi uljepsa dan.
    I ASOVI se racunaju u vinere
    Last edited by Jakuza; 05-07-09 at 23:46.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,161
    Thanked in
    842 Posts

znam znam, to je bilo otprilike 15 asova + 15 winnera u tom trenutku, sto isto nije malo, tim prije jer je andy imao vise osvojenih gejmova u tom trenutku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali onih 50 aseva je nevjerovatno! Prvi put u istoriji da igrac koji napravi preko 50 aseva dobije mec, do sada su svi gubili. Inace, peti set je najduzi peti set u finalima GS ikada.

@moon safari, osim 50 aseva bilo je preko 30 servis vinera, sto se isto na kraju broji u vinere. Nije to bila defanzivna igra ala MAndy ili Novak, vec defanzivna u odnosu na ono sto smo od njega navikli da gledamo. Kako je samo bio danas nervozan, i to tokom cijelog meca. Ipak je trenutak imao svoju tezinu. Tek sad mislim da ce biti rasterecen, jer vise ne juri nikoga, samo sebe.

Na US Openu ce ponovo biti prvi favorit, sa malo opustenijim nastupom i ovakvim servisom niko mu ne moze parirati na brzim podlogama.

A sinisa mi vec postaje simpatican

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cetiri musketara, vjerovatno i cetvorica najboljih ikada:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Dusmani su cropovali ovu fotografiju!

Jos samo malo desno i vidjelo bi se ko je NAJVECI svih vremena.. Zlatnim slovima pise 2008 R. Nadal !
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Uh svaka cast Federeru 15 ti gren slem trofej sjajno. Jedno finale za infarkt zaista uzbudljiv mec, kao sto vec rekoste ranije nije bio kvalitet na nivou proslogodisnjeg ali jeste zato neizvjesnost itekako. Rodik sjajan ali jednostavno nije imao snage na kraju, imao je priliku dvije brejk lopte vezane u petom ali nije uspio.

Sto se tice prica oko Nadala kako Viskovic rece nije ga NE DAJ BOZE udario auto vec sam placa ceh svoje igre. Federer vise pazi svoje tijelo i zato je tu dje jeste i zato traje ovoliko ...

I sto se tice najveceg svih vremena , Federer istina ima najvise GS titula ali kako staviti nekog iznad Roda Lejvera koji ima dva pta u godini kompletiran GS (istina igrana su tada tri turnira na travi ali to je nevjerovatno ). GO FED i naredne godine jos titulu dvije i dosta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvanredna partija obojice,finale sigurno na nivou proshlogodishnjeg.

Federer,naravno,najbolji svih vremena,znali smo to i prije,ovo je samo potvrda.Roddick izuzetno napredovao,ako uspije da zadrzhi ovaj nivo forme sa Wimbledona(a sad mu ide sezona tvrde podloge gdje igra najbolje) mozhe ladno do trece,a chak i do druge(ako Nadal ostane nespreman/povrijedjen) pozicije.Po prvi put da mi je zhao bilo tenisera koji igra protiv Fedexa

I da,za ove shto umanjuju ovaj mech/turnir zbog neigranja Nadala,samo malo podsjecanje:

http://sports.espn.go.com/espn/wire?...nis&id=4307175

Ne znam shto bi bilo da je tu bio i spremni Nadal,ali sa ovakvom igrom ova dvojica mogu pobijediti bilo koga na svijetu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za najboljeg svih vremena.......ROGER FEDERER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posebno me iznenadio onako dobar servis Federera...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Page 201 of 1169 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)