Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 36

Thread: ... unistiti / gajiti po svaku cijenu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default ... unistiti / gajiti po svaku cijenu?

"Прича је наивна, а ипак ме запрепастила. Смисао је горак: човјек треба да се одриче свега што би могао да заволи, јер су губитак и разочарење неизбјежни. Морамо се одрећи љубави, да је не изгубимо. Морамо уништити своју љубав, да је не униште други. Морамо се одрећи сваког везивања, због могућег жаљења. Мисао је сурово безнадна. Не можемо уништити све што волимо, увијек ће остати могућност да нам то униште други."

M.Selimovic

I onda dodjes tako u situaciju...da si sam sebi nepoznat,i posao kontra svih dotadasnjih uvjerenja i zelja,ti koji zivis za ljubav ispustio si ljubav odgurnuo je iz samo sebi znanih i jasnih razloga...uradis to i sam sebi si stranac.... Ikad se odrekli ljubavi ili u ovim redovima sve hrabri borci koji dusom i tijelom bi za istu ginuli?
    Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno mislim da samo oni koji i nisu dovoljno hrabri, koji nemaju dovoljno snage tacnije volje da se bore za ljubav mogu se odreci iste. Ima ljudi koji um stavljaju ispred osjecanja i ljubavi i to su upravo ti ljudi kojima je lakse da je ostave iza sebe jer sebe ubijede i uvjere u tako nesto, da je tako nesto najbolje. Ali smatram da ako zaista volis nekog i taj neko voli tebe neces ga se odreci ne znam po koju cijenu i nema tog razloga koji ti um moze smisliti da kaze, najbolje je da je/ga ne volim.
    Ali, mozda sam i ja jos jedan romantik..Ko zna. Znam da nekad znaciti voljeti nekog znaci odreci se nekog zarad njegovog dobra, ali ako ne postoje ti objektivni spoljasnji razlozi koji bi te mogli nagnati na tako nesto vec neki tvoji unutrasnji umisljaji da tako nesto mora biti, onda je to najlaksi nacin da kazes nekom da ga u stvari i ne volis dovoljno..
    Iskreno, najgori je osjecaj kad se covjek osjeti praznim i sto vikky kaze strancem, u jednom trenu ne vjerujes da si to ti u odredjenoj situaciji, koliko te nekad neke situacije mogu dovesti u situaciju ni tamo- ni ovamo..
    "Jedino u mojim očima postaješ savršenstvo." by me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by elizapg View Post
    Ima ljudi koji um stavljaju ispred osjecanja i ljubavi i to su upravo ti ljudi kojima je lakse da je ostave iza sebe jer sebe ubijede i uvjere u tako nesto, da je tako nesto najbolje.
    To su ljudi koji pokušavaju da razmišljaju kao mašine, ali mislim da se i oni na kraju predomisle

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali smatram da ako zaista volis nekog i taj neko voli tebe neces ga se odreci ne znam po koju cijenu i nema tog razloga koji ti um moze smisliti da kaze, najbolje je da je/ga ne volim.
    ovo sve stoji...a jedini razlog kad te um natjera da predjes preko te ljubavi je kad se trudis a vidis da razultata nema,pronalazis svaku sitnicu za koju bi se uhvatio da uspije i ne napravis nista....
    e tada se kaze dosta je koliko god nekoga da volis.
    kad ljubav pocne vise da boli nego da prija,
    onda um preovlada kod svih ja mislim,tj. samo se umoris od svega ...jer i kad se gine za ljubav,gine se do jednog momenta.

Closer,
    No hesitation,
    Give me,
    All that you have

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,586
    Thanked in
    3,301 Posts

Quote Originally Posted by naughty_s View Post
    ovo sve stoji...a jedini razlog kad te um natjera da predjes preko te ljubavi je kad se trudis a vidis da razultata nema,pronalazis svaku sitnicu za koju bi se uhvatio da uspije i ne napravis nista....
    kad ljubav pocne vise da boli nego da prija,
    onda um preovlada kod svih ja mislim,tj. samo se umoris od svega ...jer i kad se gine za ljubav,gine se do jednog momenta.

svako ima svoje granice do koje ce se boriti i idealizovati ljubav i govoriti kako se do kraja treba boriti.
    a onda jednog dana, poslije sveg crnjacenja i borbe skonta da bi tako moglo do unedogled i skonta da je taj dan ona granica do koje je spreman da ide i onaj prvobitni ideal prestaje da postoji. a ne prestaje borba zbog nenodstaka ljubavi, naprotiv...
    van gog kaze 'ljubav je kada znas da pustis sve i odes dalje bez nje...'. istina najveca, if u know what i mean.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta reci za one koji odustaju u startu...koji se u startu odricu svega lijepog sto bi moglo doci...zbog jedne price koja nije imala lijep kraj,zbog nekog ozbiljka iz proslosti...nekog duha koji u misli dodje da podsjeti onda kad ti to najmanje zelis...kad opet osjetis slatkost i toplinu...i odjednom iz srca jeza i hladan zagrljaj proslosti ...kocnica...
    Odustati od takvih? Ili biti tu i pomoci im da se iscupaju? ...pokusati preci preko tih praznina,trpjeti dok se ztvra brodoloma izvlaci jer jednim djelom sebe,mnogo vecim od onog koji oce sebi da prizna poceo da se zaljubljuje i voli osobu koja je igrom sudbine dosla tu poslije bura i oluja...
    Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,586
    Thanked in
    3,301 Posts

Quote Originally Posted by vikky View Post
    A sta reci za one koji odustaju u startu...koji se u startu odricu svega lijepog sto bi moglo doci...zbog jedne price koja nije imala lijep kraj,zbog nekog ozbiljka iz proslosti...nekog duha koji u misli dodje da podsjeti onda kad ti to najmanje zelis...kad opet osjetis slatkost i toplinu...i odjednom iz srca jeza i hladan zagrljaj proslosti ...kocnica...
    Odustati od takvih? Ili biti tu i pomoci im da se iscupaju? ...pokusati preci preko tih praznina,trpjeti dok se ztvra brodoloma izvlaci jer jednim djelom sebe,mnogo vecim od onog koji oce sebi da prizna poceo da se zaljubljuje i voli osobu koja je igrom sudbine dosla tu poslije bura i oluja...
    to zavisi od tebe. mozes ga ti jurit dovijeka ali ako on nece da ide naprijed dja'olja je to rabota. ako je neko odustao od samog sebe ne vrijedi se upustati u dalje cimanje. ko nije za sebe nije ni za drugoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cousteau View Post
    To su ljudi koji pokušavaju da razmišljaju kao mašine, ali mislim da se i oni na kraju predomisle
    Da, to je tacno...ali nekad to na kraju dodje isuvise kasno za ljubav koja je nekada postojala izmedju njih..To na kraju obicno se shvati, zahvaljujuci upravo toj izgubljenoj ljubavi, sa nekim sasvim novim..i taj neko dobije ono sto si ti toliko zelio... Malo me to rastuzuje ali sta da se radi...Neki ljudi ,prosto nisu rodjeni da prepoznaju prave emocije nego srljaju u nesto sto ih ne ispunjava dok postoje oni koji jedino srljaju kad te prave emocije postoje, makar misleci i osjecajuci u tom trenutku da su prave.. Kad ima volje ima nacina, to je moja parola..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    to zavisi od tebe. mozes ga ti jurit dovijeka ali ako on nece da ide naprijed dja'olja je to rabota. ako je neko odustao od samog sebe ne vrijedi se upustati u dalje cimanje. ko nije za sebe nije ni za drugoga.
    Upravo tako..ali bih dodala..da ako ne sacuvas sebe u vezi..gubis ne samo sebe nego i vas..Zalosno ali tako..Treba zapamtiti jedno, svi smo mi sa manama i vrlinama, ako zavolis necije mane i ucinis cak necim posebnim, specificnim kod te osobe, to je ono za mene idealno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by naughty_s View Post
    kad ljubav pocne vise da boli nego da prija, onda um preovlada kod svih ja mislim,tj. samo se umoris od svega ...jer i kad se gine za ljubav,gine se do jednog momenta.
    Slazem se. .. ali mislim da onda treba se odaljiti neko vrijeme, dati prostora da se covjek preispita i shvati sta grijesi i sta moze i zeli ispraviti..a ne naprasno posle svih natezanja odustati-tada je suvise fresko od svadja i prevelike negativne energije, pa nije ni cudo sto lakse se odlazi.. Meni se desilo isto...ali nazalost nisam dobila sansu da pokazem da covjek moze sebe poboljsati i to ne smao radi tog nekog vec radi sebe-jer nekad se izgubite u toj pustolovini zvanoj veza, prosto oboje neiskusni, ne znate sta cinite aopet zeljni ljubavi i jedno drugog...Dajte sansu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svako ima svoju dubinu do koje moze da potone u ljubavi, i u pozitivnom i negativnom smislu.Za mene je ljubav nesto zbog cega vredi ziveti, sve vrste ljubavi. Ima ljudi kojima ljubav nije smisao zivota vec stvar koja prati ostale uspehe. Iz svakog neuspeha sam se trudila da naucim nesto za sebe i o sebi a ne za njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takvima treba reci da OD TUGE NE PRAVE NAUKU, da shavte upravo zato jer znaju sta je bol i osjetili su ga svom jacinom svog tijela, znaju da su zbog toga jos posebniji i zreliji i pametniji-da tako gledaju na sebe. Ako vec postoji neka npr. visa sila zbog koje to dvoje ne mogu biti zajedno, ne krive sebe , prosto nije se dalo i da ukapiraju da ako se tako zacaure ne samo da se stite od onog loseg sto zivot nosi nego i onog dobrog.. i na kraju ce ostati sami, jadni, mrzjece prvo sebe pa sve ostale u nekim trenucima a ako zaista sebi nismo najbolji prijatelj , neprijatelj smo ostalima, takvi ne valjamo nikome...
    A ako ne postoji visa sila, savjet je isti . Zaista treba ukapirati da ZIVOT JESTE JEDAN, svakim danom sve smo stariji, treba grabiti svaki lijepi trenutak sa dragim osobama i cuvati ga u srcu i biti zahvalan na tome.. Jer sjutra nas vec mozda i ne bude..NE TREBA ZALITI ZA PROSUTIM MLIJEKOM...Pomiriti se sa realnoscu i nastaviti..Svaki dan moze biti mali pakao ali jos je lakse ako se pojavi neko ko ipak jeste uz tebe uprkos tome...Prosto rascistit sa sobom i ici dalje i naravno da drugi ne ispastaju zbog vase proslosti- jer proslost treba i ostaviti tamo gdje joj je mjesto, iza nas...jos ako se dvoje rastanu u ljubavi, najljepsa misao jeste-sigurno bi taj neko ko vas je volio do samog kraja , zelio da ste voljeni i srecni a ne da propadate...stavite sebe u tu poziciju...Kad se voli nema sebicnosti...
    A za te koji sa takvim osobama dodju u kontakt- e pa ,ako osjete da se i oni zaljubljuju, i cak takve zacaurene ih zavole..budi te tu, strpljivi ako smatrate da je vrijedno svega..pod uslovom da ti zacaureni budu iskreni sa vama i otvore dusu i podijele svoju bol d abih ih bolje razumjeli ..NAJGORE OD SVEGA JE KAD DODJE DO ZABUNE I NESPORAZUMA,to ne dozvolite..A ako i dodje ako i dalje srce vam igra zbog jedno drugog dajte sansu, oprostite, probajte...pa sta bude...LJEPSE JE ZALITI I KAJATI SE ZBOG NECEG STO STE URADILI NEGO ZBOG ONOGA STO NISTE !!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti koji zivis za ljubav ispustio si ljubav odgurnuo je iz samo sebi znanih i jasnih razloga...uradis to i sam sebi si stranac.... Ikad se odrekli ljubavi ili u ovim redovima sve hrabri borci koji dusom i tijelom bi za istu ginuli?
    Da, ja koja zivim za ljubav, odgurnula sam je...
    Bez obzira koliko jaka, strastvena, itd. ta ljubav bila, postoje stvari preko kojih osoba koja i malo postuje sebe ne zeli da predje.
    I dobro si rekla... postajes sebi stranac... Na silu odgurnes ljubav,
    iscupas je nekako iz sebe i osjecas samo prazninu... Pustos...

I bas se sjecam njegovih rijeci: 'Pa zar me toliko mrzis posle svega?'
    i mog odgovora: 'Ne, nit' te mrzim, nit' te volim... Totalno sam prazna...'

edit: upravo naidjoh na citat koji sam morala da dodam
    ''...ne treba cekati da ljubav umre, to je zastrasujuce. Treba imati hrabrosti i otici dok je jos ima.'' - E. Pjaf
    Last edited by puppy; 28-06-09 at 16:44. Reason: ocigledno...
    Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
    Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

...LJEPSE JE ZALITI I KAJATI SE ZBOG NECEG STO STE URADILI NEGO ZBOG ONOGA STO NISTE !!!!!!!!!!
    mozda je to ka ono u Tamnom vilajetu " ko uzme kajace se ko ne uzme kajace se", ali sve je to nista u poredjenju sa crvenom haljinom.....
    Chu sam sebe kaznjavati... jedno je pjesnicka sloboda a sasvim deseta stvar kad se bez nekoga (ne)moze.

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,586
    Thanked in
    3,301 Posts

Koga nema, bez njega se moze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takvima treba reci da OD TUGE NE PRAVE NAUKU, da shavte upravo zato jer znaju sta je bol i osjetili su ga svom jacinom svog tijela, znaju da su zbog toga jos posebniji i zreliji i pametniji-da tako gledaju na sebe. Ako vec postoji neka npr. visa sila zbog koje to dvoje ne mogu biti zajedno, ne krive sebe , prosto nije se dalo i da ukapiraju da ako se tako zacaure ne samo da se stite od onog loseg sto zivot nosi nego i onog dobrog.. i na kraju ce ostati sami, jadni, mrzjece prvo sebe pa sve ostale u nekim trenucima a ako zaista sebi nismo najbolji prijatelj , neprijatelj smo ostalima, takvi ne valjamo nikome...
    A ako ne postoji visa sila, savjet je isti . Zaista treba ukapirati da ZIVOT JESTE JEDAN, svakim danom sve smo stariji, treba grabiti svaki lijepi trenutak sa dragim osobama i cuvati ga u srcu i biti zahvalan na tome.. Jer sjutra nas vec mozda i ne bude..NE TREBA ZALITI ZA PROSUTIM MLIJEKOM...Pomiriti se sa realnoscu i nastaviti..Svaki dan moze biti mali pakao ali jos je lakse ako se pojavi neko ko ipak jeste uz tebe uprkos tome...Prosto rascistit sa sobom i ici dalje i naravno da drugi ne ispastaju zbog vase proslosti- jer proslost treba i ostaviti tamo gdje joj je mjesto, iza nas...jos ako se dvoje rastanu u ljubavi, najljepsa misao jeste-sigurno bi taj neko ko vas je volio do samog kraja , zelio da ste voljeni i srecni a ne da propadate...stavite sebe u tu poziciju...Kad se voli nema sebicnosti...
    A za te koji sa takvim osobama dodju u kontakt- e pa ,ako osjete da se i oni zaljubljuju, i cak takve zacaurene ih zavole..budi te tu, strpljivi ako smatrate da je vrijedno svega..pod uslovom da ti zacaureni budu iskreni sa vama i otvore dusu i podijele svoju bol d abih ih bolje razumjeli ..NAJGORE OD SVEGA JE KAD DODJE DO ZABUNE I NESPORAZUMA,to ne dozvolite..A ako i dodje ako i dalje srce vam igra zbog jedno drugog dajte sansu, oprostite, probajte...pa sta bude...LJEPSE JE ZALITI I KAJATI SE ZBOG NECEG STO STE URADILI NEGO ZBOG ONOGA STO NISTE !!!!!!!!!

Upravo o tome pricam ))

Hari ovo za samokaznjavanje sam navela zbog cinjenice kad se usudis da probas pa ti se dopadne ...pa se pomalo navlacis kao na drogu... mozda si imao nekoga prije al sve je to bilo povrsno poslije neke jako bitne price ...sve su bile sjenke u odnosu na tu pricu koja se ugasila nemilo... i onda dodje opet svjetlost u tvoje tamne odaje ...neko ko te plijeni isto kao neko nekad koga vise nema... i onda strah ...strah sta i kuda strah da se prica ne ponovi ...strah da opet ne zaboli negdje nekad... Pa onako napravis stvari koje tvojoj naravi ne prilice,izustis rijeci koje ne bi ... i sve tako na kraju krajeva unistis sve...povrijedis onoga do sebe i sebe ... danju gradis nocu sam rushis...

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

"Прича је наивна, а ипак ме запрепастила. Смисао је горак: човјек треба да се одриче свега што би могао да заволи, јер су губитак и разочарење неизбјежни. Морамо се одрећи љубави, да је не изгубимо. Морамо уништити своју љубав, да је не униште други. Морамо се одрећи сваког везивања, због могућег жаљења. Мисао је сурово безнадна. Не можемо уништити све што волимо, увијек ће остати могућност да нам то униште други."

M.Selimovic

I onda dodjes tako u situaciju...da si sam sebi nepoznat,i posao kontra svih dotadasnjih uvjerenja i zelja,ti koji zivis za ljubav ispustio si ljubav odgurnuo je iz samo sebi znanih i jasnih razloga...uradis to i sam sebi si stranac.... Ikad se odrekli ljubavi ili u ovim redovima sve hrabri borci koji dusom i tijelom bi za istu ginuli?
    :mrgreen: ko li mi te i$ekirao?! Ako mi padne saka, imace ga susto!!!

Mislim da se ne moze znati da li ces biti razocaaran i da li ce se ljubav unistiti ako ne probas...ja se nijesam odricala ljubavi iz straha da je ne izgubim...pravo da ti kazem, bolje mi je zivjet je malo pa je izgubiti (ako je vec dotle doslo), nego je ni probati a patiti za njom kao da je izgubljena! Koja je svrha? Koji je cilj? Mazohizam?
    Ja bih ipak skupila hrabrost, pa kom' opanci, kom' obojci!

Najbolje ce ti Hari rec, posto je on odje stalno pominj'o Rovcanku, a sad cuti, nit' crni, nit' bijeli...ne znam je li se odrekao ljubavi iz straha, ili straha iz ljubavi?:mrgreen:
    Hari?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ljubav je za mene nesto sto je dobro...zasto bih se odricao neceg sto je dobro?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,586
    Thanked in
    3,301 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ljubav je za mene nesto sto je dobro...zasto bih se odricao neceg sto je dobro?
    kako si to pojednostavio, svaka ti cast.
    a kad te nervira ta sto si u ljubavi s njom i to traje duzi period onda i nije bas dobro, zar ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

Najbolje ce ti Hari rec, posto je on odje stalno pominj'o Rovcanku, a sad cuti, nit' crni, nit' bijeli...ne znam je li se odrekao ljubavi iz straha, ili straha iz ljubavi?:mrgreen:
    Hari?
    hhahahhaha e zbilja se ona brine sto rekla neku rijec. Koliko sam ja napravio stvari koje naravi ne prilice zbog Rovcanke, i sta sve izustio Rovcanki da sam se sjekirao ka' Viki davno bi bilo cetrdes dana

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by puppy View Post

''...ne treba cekati da ljubav umre, to je zastrasujuce. Treba imati hrabrosti i otici dok je jos ima.'' - E. Pjaf
    istina..tako i jeste.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by puppy View Post

Zaista je tako..iskreno, u ovo trenutku dok kucam ova slova, grc u stomaku ne popusta i pitam se da li cu izdrzati tu svoju odluku da odem iako jos ga voli...On je ipak od mene malo hrabriji...A osjecam prazninu upravo jer ga vise nikad necu imati kraj sebe....to mi je zastrasujuce....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ikad se odrekli ljubavi ili u ovim redovima sve hrabri borci koji dusom i tijelom bi za istu ginuli?
    Od ljubavi se ne odriče niti se za nju gine, ona se živi uzajamno. Živi se koliko se može i kako se može. Odricanje od ljubavi zbog bilo čega i pogibeljno zalaganje za ljubav podjednako je čine nemogućom. Jedna od najvećih zabluda jeste da postoji samo jedna osoba koja zaslužuje ljubav, ali ne radi se o tome već da postoji jedan smisao ljubavi. Ljubav je moguća sa više ljudi, ali ne postoji više vrsta ljubavi. Odricati se mogućih ljubavi u korist jedne veze uništava sposobnost za ljubav. Zato se kaže da veze i brak uništavaju ljubav svojim sputavanjima.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Nabla Guest

Ne možeš sebe natjerati da nekoga zavoliš. Ako su ta odricanja toliko velika da na kraju ne možeš više da izdržiš, to je zaljubljivanje na silu. Prava ljubav je manje-više harmonija, manji ustupci su mogući jer se lako prilagoditi i naučiti kako da se izađe na kraj s njima. Postoje ljudi koji mogu izaći na kraj i sa velikim odricanjima, jer druga osoba pored tih nekih mana ima mnogo više vrlina koje te tjeraju da se boriš za nju.
    Ali opet se sve svodi na neku harmoniju između dvoje...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    kako si to pojednostavio, svaka ti cast.
    a kad te nervira ta sto si u ljubavi s njom i to traje duzi period onda i nije bas dobro, zar ne?
    Onda prestanem da budem u ljubavi s njom.

Bas jednostavno zar ne.
    She is only here to annoy herself!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)