Iskreno mislim da samo oni koji i nisu dovoljno hrabri, koji nemaju dovoljno snage tacnije volje da se bore za ljubav mogu se odreci iste. Ima ljudi koji um stavljaju ispred osjecanja i ljubavi i to su upravo ti ljudi kojima je lakse da je ostave iza sebe jer sebe ubijede i uvjere u tako nesto, da je tako nesto najbolje. Ali smatram da ako zaista volis nekog i taj neko voli tebe neces ga se odreci ne znam po koju cijenu i nema tog razloga koji ti um moze smisliti da kaze, najbolje je da je/ga ne volim.
Ali, mozda sam i ja jos jedan romantik..Ko zna. Znam da nekad znaciti voljeti nekog znaci odreci se nekog zarad njegovog dobra, ali ako ne postoje ti objektivni spoljasnji razlozi koji bi te mogli nagnati na tako nesto vec neki tvoji unutrasnji umisljaji da tako nesto mora biti, onda je to najlaksi nacin da kazes nekom da ga u stvari i ne volis dovoljno..
Iskreno, najgori je osjecaj kad se covjek osjeti praznim i sto vikky kaze strancem, u jednom trenu ne vjerujes da si to ti u odredjenoj situaciji, koliko te nekad neke situacije mogu dovesti u situaciju ni tamo- ni ovamo..
"Jedino u mojim očima postaješ savršenstvo." by me
Bookmarks