View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 85 of 941 FirstFirst ... 357581828384858687888995135185585 ... LastLast
Results 2,101 to 2,125 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija - Italija

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Jadranska liga dobila sponzora kao i dva nova kluba Kataro i Triglav iz Kranja tako da se broj klubova popeo na 14!! http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=138429
    Steta sto liga nije ostala na 12 klubova (dakle, sto nije ispao 1 hr klub), ovako ce biti jos jedno dosadno (i skupo!) gostovanje u Sloveniji. Ulazak Cattara ce znatno doprinijeti kvalitetu, pogotovo zato sto su iz Kotora, bice publike i niko nece racunati na sigurne bodove odje.
    Svidja mi se i sistem takmicenja. 4 najbolja idu na zavrsni turnir, koji organizuje najbolje plasirana ekipa! Extra! Jos samo da odrede recimo 100 hiljada za prvaka takmicenja, da se turnir ne igra samo zbog prestiza...

Edit: sto se broja hrvata tice, tu su trenutno jadran i Cattaro u problemu, ali jadran ce vjerovatno drugog golmana da se rijesi dogodine, a zadrzat' ce Eleza i Bebica. Cattaro ima Kunca, Djogasa, Vukcevica i Zanetica! Kod nas su Pavlovic i Setka, a u Budvu su Franicevic i Antonijevic. Inace, nefer potez Bukica.
    Last edited by cattaro; 21-06-09 at 16:15.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Triglav je tu samo da "popuni broj", ako se u buducnosti pojavi neki novi kvalitetan klub (iz Podgorice?), Triglav ce da leti...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Triglav je tu samo da "popuni broj", ako se u buducnosti pojavi neki novi kvalitetan klub (iz Podgorice?), Triglav ce da leti...
    Tesko. Itekako i slovenci brinu o svojim interesima...
    Sad da vidimo koga ce Cattaro jos da dovede. Vjerovatno Filipovica.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Da mi trgujemo ovaj Kataro, posto je to ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Da mi trgujemo ovaj Kataro, posto je to ?
    Prije biste mogli Primorac...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego, sto se tice karata? Nema niko jednu na prodaju za nocas?
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    ako bude vukčević spreman,on treba ići,ali mislim da neće bit spreman...

zvao bih malog brguljana,sjanog u napadu, a zlokovića mijenjao na centru janovićima...pero je dovoljno dobar da me ne posluša...ali ja bih tako napravio...
    nesporan je kvalitet mladjeg brguljana samo ne bi s njim dobili nista extra u napadu jer i ovako je dosta dobrih sutera...nikola janovic se moze iskoristit da uplivava na 2,kao i mladjan(mladjan je u mladjim kategorijama pa sve do 18. godine igrao centra za kotor kolko se sjecam),mada to nije to...mozda da zovne klikovca ili da proba sa misicem mada ne znam kolko bi oni ista mogli da naprave,kad se vec trajkovic ne snalazi...sreca pa boris igra po 3/4 i moze dosta da izdrzi...mada ce se vukcevic vratit do tad...
    Last edited by karacha; 21-06-09 at 16:32.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    nesporan je kvalitet mladjeg brguljana samo ne bi s njim dobili nista extra u napadu jer i ovako je dosta dobrih sutera...nikola janovic se moze iskoristit da uplivava na 2,kao i mladjan(mladjan je u mladjim kategorijama pa sve do 18. godine igrao centra za kotor kolko se sjecam),mada to nije to...mozda da zovne klikovca ili da proba sa misicem mada ne znam kolko bi oni ista mogli da naprave...sreca pa boris igra po 3/4...
    Ne, ne, Brga mladji ne bi sluzio nicemu... Cak bi vise i Toni valjao nego on. Od viska bekova ne boli glava, pogledajte koliko ih Rudic ima.
    Sem toga, Radovic (koji ce bit' visak kad se Vjeko vrati) pokazuje finu formu, to sto opali - pogodi, a uz to vidi se i njegov napredak u odbrani, nabacio je misicnu masu.
    Ali, ekipa mora imati 2 klasicna centra u ekipi (Rudic i Udovicic su na takmicenjima do skoro i po 3 centra vodili), Pero ce povest ili Vukcevica ili Trajkovica. Druga je prica koju ja pricam, da Trajkovic nijednoj od top reprezentacija ne moze nista.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

razumijemo se mi...ja samo komentarisem alternative...ekipa mora da ima 2 klasicna centra najmanje...nikako drugacije...mladji brguljan neka se kali na mediteranskim igrama..mislim da je mlad za univerzijadu 8) a i da,ne bi on mogao nikako da udje prije radovica...jer i on zna beka fino odigrat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne, ne, Brga mladji ne bi sluzio nicemu... Cak bi vise i Toni valjao nego on. Od viska bekova ne boli glava, pogledajte koliko ih Rudic ima.
    Sem toga, Radovic (koji ce bit' visak kad se Vjeko vrati) pokazuje finu formu, to sto opali - pogodi, a uz to vidi se i njegov napredak u odbrani, nabacio je misicnu masu.
    Ali, ekipa mora imati 2 klasicna centra u ekipi (Rudic i Udovicic su na takmicenjima do skoro i po 3 centra vodili), Pero ce povest ili Vukcevica ili Trajkovica. Druga je prica koju ja pricam, da Trajkovic nijednoj od top reprezentacija ne moze nista.

rudić ti nije baš najbolji primjer odabira igrača i svega ostalog...on i9ma problem sa vođenjem ekipe koja bi pod nekom drugom komandom sigurno bila jednako jaka kao i naša, ako ne i jača...

brguljan,darko, je strašan potencijal u napadu,nepredvidljiv kao malo koji naš igrač i ako vukčević ne bude spreman, ja smrtni laik, bih se odlučio za njega ispred ostalih.

tri beka je taman mjera i nema mjesta za četvrtog a brguljan bi mogao mijenjati mlađana ako ovaj ide na 2 metra.

svakako bih najviše volio viđet vukčevića koji je više nego solidan igrač.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

rudić ti nije baš najbolji primjer odabira igrača i svega ostalog...on i9ma problem sa vođenjem ekipe koja bi pod nekom drugom komandom sigurno bila jednako jaka kao i naša, ako ne i jača...

brguljan,darko, je strašan potencijal u napadu,nepredvidljiv kao malo koji naš igrač i ako vukčević ne bude spreman, ja smrtni laik, bih se odlučio za njega ispred ostalih.

tri beka je taman mjera i nema mjesta za četvrtog a brguljan bi mogao mijenjati mlađana ako ovaj ide na 2 metra.

svakako bih najviše volio viđet vukčevića koji je više nego solidan igrač.
    Znas li zasto grijesis?
    Zato sto ni majmunce, koji je daleko najbolji strijelac JVL i uopste klupskog vaterpola, nema nego par situacija tokom meca da sutne. Jos jedan suter nam je visak... Darko fino napreduje, ali je meni cak i mali Draskovic kompletniji igrac od njega.

Edit: Sto se Rudica tice, moja zamjerka je jedino da je umjesto Karaca trebao bilo kakvog ljevaka da stavi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ne moze tako,da ekipa ide da sa jednim klasicnim centrom...zarad cega?nista ne bi dobili extra u napadu sto vec nema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro evo za tebe jedno pitanje nevezano za sve ovo:bili mogao da napravis paralelu izmedju andrije prlainovica i sandra sukna?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

cattaro evo za tebe jedno pitanje nevezano za sve ovo:bili mogao da napravis paralelu izmedju andrije prlainovica i sandra sukna?
    Znas sto je osnovna razlika:
    Sukna i dalje protivnici ne shvataju za ozbiljno (vec se pokrivaju Boskovic, Barac...), a on, onako sa zgodne strane, to koristi i reseta. Sa druge strane, Andrija se vec kotira kao prva suterska opcija u Srbiji, stalno je pokriven i moze da sutne jedino sa vece distance.

Suknov posebni kvalitet je, pored brzine, odlican sut koji ima uz pomoc sporog ali izrazito visokog cimanja. U prevodu - sutira precizno dijagonale PREKO ruke protivnika, a golmani tu nemaju nikakvih sansi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas li zasto grijesis?
    Zato sto ni majmunce, koji je daleko najbolji strijelac JVL i uopste klupskog vaterpola, nema nego par situacija tokom meca da sutne. Jos jedan suter nam je visak... Darko fino napreduje, ali je meni cak i mali Draskovic kompletniji igrac od njega.

Edit: Sto se Rudica tice, moja zamjerka je jedino da je umjesto Karaca trebao bilo kakvog ljevaka da stavi.

Rudić je sve pogriješio. I prošle godine je trebao uzet Pavlovića,ako već oćeš zbog forme i igre, a poveo je Kunca,Đogaša i vrdoljaka ,kontra cijele javnosti,koji su odigrali nikako.

Drašković je kompletniji igrač ali mali Brguljan je ubica u napadu.Mnogo,mnogo jači od Draškovića.Najbolji igrač ,juniorski,Evrope zaslužuje da igra u timu ako se problem centra ne riješi oporavkom Vukčevića.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rudić je sve pogriješio. I prošle godine je trebao uzet Pavlovića,ako već oćeš zbog forme i igre, a poveo je Kunca,Đogaša i vrdoljaka ,kontra cijele javnosti,koji su odigrali nikako.

Drašković je kompletniji igrač ali mali Brguljan je ubica u napadu.Mnogo,mnogo jači od Draškovića.Najbolji igrač ,juniorski,Evrope zaslužuje da igra u timu ako se problem centra ne riješi oporavkom Vukčevića.
    Sve si pobrkao. Kakve veze Pavlovic (kao sidrun) ima sa tim ostlim, nabrojenim igracima
    Lani je u ekipi bio Smodlaka, ni Dobudu nije bilo mjesta...

Dobro, vezano za Brgu to je tvoje misljenje, vidim da Pero ni ne pomislja na to s obzirom da mu nije dao priliku cak ni na prvoj trening utakmici, kad je bio 14. igrac (za Mediteransku su tada igrali Draskovic i Toni, koji su na SL dobili priliku).
    Moje je misljenje da mu samo prisustvo medju takve igrace i treniranje u A selekciji dovoljno znaci za ubuduce.
    Ne znam u kojoj ce ekipi igrat', da li medju svoje ex juniore na Univerzijadi (sto mi je logicno, jer je ta ekipa bex njega dosta losija) ili sa Mediteranskom?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Text iz danasnjih Vijesti mora se kopirat odje. Zna se ko je Vlaho Orlic...

Imate tim snova

LEGENDARNI TRENER VLAHO ORLIĆ UŽIVA U PODGORICI

Jedan od najboljih vaterpolo trenera svijeta, tvorac velikog Juga, čovjek koji je donio Partizanu svih šest titula prvaka Evrope, stručnjak koji je osvojio titulu i sa Crvenom zvezdom Vlaho Orlić ovih dana uživa u vaterpolo igri u Podgorici. Kako sam kaže, radi ono što najviše voli - vaterpolo je i dalje njegova velika ljubav i tako će i ostati.
    Finalni turnir Svjetske lige bio je prava prilika da Orlić dođe u glavni grad Crne Gore. O kakvom je stručnjaku riječ govore svi njegovi uspjesi, kao i to da je stvorio trenerska imena poput Petra Porobića, Nikole Stamenića, Mirka Blaževića... I što je najvažnije, oni su više puta apostrofirali njegov doprinos u njihovim karijerima
    Ukratko rečeno, na bazenu u Podgorici ovih dana boravi legenda vaterpola i čovjek koji zna sve o tom vodenom sportu.

Koliko se vaterpolo promijenio iz vremena kada ste Vi bili trener?
    - Uvijek je bio pun rvanja i fizičkih duela, ali mu se opet vratila i ta vještina koja ga čini tako lijepim sportom. Na primjer, Crnoj Gori odgovora stil vaterpola sa puno plivanja, sa jakim tempom i puno duela. Ipak, tu ima i puno kvaliteta koji pomaže da se održi visok nivo igre - rekao je Orlić.
    Osvojili ste sve što se moglo osvojiti. Koja je tajna vašeg uspjeha?
    - Tajne nema. Ja i dan danas učim u životu i vaterpolu. Svaki trening mi je bilo prilika da naučim nešto novo i tako sam radio uvijek. Potrebno je ne obazirati se puno na priče sa strane, jer one samo donose probleme.

I danas pratite vaterpolo. Ima li neki igrač kojeg posebno pratite i kojeg bi željeli da ste imali u svom timu?
    - Iskreno, želio bih da radim sa kompletnom reprezentacijom Crne Gore. Ne bih nikog dodao ni oduzeo tom timu. Ekipa ima ogroman indivudualni potencijal, a veliki je uspjeh za selektora Porobića što je sve to napravio i sklopio u sjajnu cjelinu.

Znači li to da je Crna Gora trenutno najbolja ekipa na planeti?
    - Evropski je šampion i vidim je kao svjetskog prvaka u Rimu. Po meni, Crna Gora je prvi favorit na narednom Svjetskom prvenstvu. U to sam siguran. Ipak, ne treba nikad zaboraviti ni Mađarsku, koja klasu pokazuje na Olimpijskim igrama. Ali, Mađari se odavno nisu dokazali na evropskim i svjetskim prvenstvima.

Koga pored te dvije ekipe vidite na postolju u vječnom gradu?
    - Svakako da će se sve rješavati između Crne Gore, Mađarske, Srbije i Hrvatske. To su najjače ekipe i razlike su male. Odlučivaće nijanse.
    Mislite li da bi Italija kao domaćin mogla da poremeti planove velikima?
    - Italija više nije tako moćna, a kada je tim u padu onda ni organizacija nije na tako velikom nivou. Mislim da nema kvalitet da ide do kraja iako je domaćin - istakao je Orlić koji bi narednih dana trebalo da i zvanično preuzme jednu od funkcija u Vaterpolo savezu Srbije.

Primorac je pozitivan primjer

Legendarni trener je istakao i veliki uspjeh vaterpolista Primorca kao veoma bitan momenat u evropskom vaterpolu.
    - Kada igrači toliko ne primaju plate, kada je u klubu sve loše, oni su izabrali i pokazali veliku ljudsku osobinu - igrali su najbolje što mogu i tako upravo sebe najbolje reprezentovali. Svaka im čast, primjer igrača Primorca je zaista pozitivan, ali i šansa da se vidi da nije sve u parama, da novac ne donosi titule.
    Koliko je dobro što je Pro Reko napokon svrgnut sa trona?
    - Veoma dobro, jer sve ekipe sigurno žele da rade ono što je uradio Primorac. Reko je daleko najbogatiji, ali mu to nije bilo dovoljno da postane prvak Evrope. Sada je konkurencija mnogo jača, pojavljuju se ekipe koje ne žele samo da poprave utisak, već i da ruše tradicije. Kada je tako, evropski vaterpolo je na dobitku - zaključio je Orlić.
    A. H. (Vijesti)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas sto je osnovna razlika:
    Sukna i dalje protivnici ne shvataju za ozbiljno (vec se pokrivaju Boskovic, Barac...), a on, onako sa zgodne strane, to koristi i reseta. Sa druge strane, Andrija se vec kotira kao prva suterska opcija u Srbiji, stalno je pokriven i moze da sutne jedino sa vece distance.

Suknov posebni kvalitet je, pored brzine, odlican sut koji ima uz pomoc sporog ali izrazito visokog cimanja. U prevodu - sutira precizno dijagonale PREKO ruke protivnika, a golmani tu nemaju nikakvih sansi.
    mislim da je andrijina prednost fizicka predispozicija jer on ima nevjerovatnu gradju...takodje sto odlicno uplivava na 2 metra za razliku od sukna koji tu nema sta da trazi...
    ovo sam te cisto pitao zbog moje konstatacije @didi,koji misli da sam pretjerao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Text iz danasnjih Vijesti mora se kopirat odje. Zna se ko je Vlaho Orlic...

Imate tim snova

LEGENDARNI TRENER VLAHO ORLIĆ UŽIVA U PODGORICI

Jedan od najboljih vaterpolo trenera svijeta, tvorac velikog Juga, čovjek koji je donio Partizanu svih šest titula prvaka Evrope, stručnjak koji je osvojio titulu i sa Crvenom zvezdom Vlaho Orlić ovih dana uživa u vaterpolo igri u Podgorici. Kako sam kaže, radi ono što najviše voli - vaterpolo je i dalje njegova velika ljubav i tako će i ostati.
    Finalni turnir Svjetske lige bio je prava prilika da Orlić dođe u glavni grad Crne Gore. O kakvom je stručnjaku riječ govore svi njegovi uspjesi, kao i to da je stvorio trenerska imena poput Petra Porobića, Nikole Stamenića, Mirka Blaževića... I što je najvažnije, oni su više puta apostrofirali njegov doprinos u njihovim karijerima
    Ukratko rečeno, na bazenu u Podgorici ovih dana boravi legenda vaterpola i čovjek koji zna sve o tom vodenom sportu.

Koliko se vaterpolo promijenio iz vremena kada ste Vi bili trener?
    - Uvijek je bio pun rvanja i fizičkih duela, ali mu se opet vratila i ta vještina koja ga čini tako lijepim sportom. Na primjer, Crnoj Gori odgovora stil vaterpola sa puno plivanja, sa jakim tempom i puno duela. Ipak, tu ima i puno kvaliteta koji pomaže da se održi visok nivo igre - rekao je Orlić.
    Osvojili ste sve što se moglo osvojiti. Koja je tajna vašeg uspjeha?
    - Tajne nema. Ja i dan danas učim u životu i vaterpolu. Svaki trening mi je bilo prilika da naučim nešto novo i tako sam radio uvijek. Potrebno je ne obazirati se puno na priče sa strane, jer one samo donose probleme.

I danas pratite vaterpolo. Ima li neki igrač kojeg posebno pratite i kojeg bi željeli da ste imali u svom timu?
    - Iskreno, želio bih da radim sa kompletnom reprezentacijom Crne Gore. Ne bih nikog dodao ni oduzeo tom timu. Ekipa ima ogroman indivudualni potencijal, a veliki je uspjeh za selektora Porobića što je sve to napravio i sklopio u sjajnu cjelinu.

Znači li to da je Crna Gora trenutno najbolja ekipa na planeti?
    - Evropski je šampion i vidim je kao svjetskog prvaka u Rimu. Po meni, Crna Gora je prvi favorit na narednom Svjetskom prvenstvu. U to sam siguran. Ipak, ne treba nikad zaboraviti ni Mađarsku, koja klasu pokazuje na Olimpijskim igrama. Ali, Mađari se odavno nisu dokazali na evropskim i svjetskim prvenstvima.

Koga pored te dvije ekipe vidite na postolju u vječnom gradu?
    - Svakako da će se sve rješavati između Crne Gore, Mađarske, Srbije i Hrvatske. To su najjače ekipe i razlike su male. Odlučivaće nijanse.
    Mislite li da bi Italija kao domaćin mogla da poremeti planove velikima?
    - Italija više nije tako moćna, a kada je tim u padu onda ni organizacija nije na tako velikom nivou. Mislim da nema kvalitet da ide do kraja iako je domaćin - istakao je Orlić koji bi narednih dana trebalo da i zvanično preuzme jednu od funkcija u Vaterpolo savezu Srbije.

Primorac je pozitivan primjer

Legendarni trener je istakao i veliki uspjeh vaterpolista Primorca kao veoma bitan momenat u evropskom vaterpolu.
    - Kada igrači toliko ne primaju plate, kada je u klubu sve loše, oni su izabrali i pokazali veliku ljudsku osobinu - igrali su najbolje što mogu i tako upravo sebe najbolje reprezentovali. Svaka im čast, primjer igrača Primorca je zaista pozitivan, ali i šansa da se vidi da nije sve u parama, da novac ne donosi titule.
    Koliko je dobro što je Pro Reko napokon svrgnut sa trona?
    - Veoma dobro, jer sve ekipe sigurno žele da rade ono što je uradio Primorac. Reko je daleko najbogatiji, ali mu to nije bilo dovoljno da postane prvak Evrope. Sada je konkurencija mnogo jača, pojavljuju se ekipe koje ne žele samo da poprave utisak, već i da ruše tradicije. Kada je tako, evropski vaterpolo je na dobitku - zaključio je Orlić.
    A. H. (Vijesti)

U kakvom će sastavu igrati Mađari jer nekako po logici oni su najozbiljniji kandidati za zlato!?
    Da li je došlo do smjene generacija ili ne?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

mislim da je andrijina prednost fizicka predispozicija jer on ima nevjerovatnu gradju...takodje sto odlicno uplivava na 2 metra za razliku od sukna koji tu nema sta da trazi...
    ovo sam te cisto pitao zbog moje konstatacije @didi,koji misli da sam pretjerao...
    Mislim da je Sukno vise krilo, ako bi popravio gradju izgubio bi na brzini... Jbg, sve ima svoje. A Prlainovic je to prevazisao (mislim na igru na krilu) jos dok je u jadranu bio, on je sad vanjski igrac i kao takav se i ponasa. A i on zna uc' na 2m, eventualno na foliranciju izborit iskljucenje, ali nema potencijala da nesto vise napravi.
    Ne mogu rec da je Sukno bolji, ali je definitivno mnogo vise na ovom turniru pokazao.

Od madjarske reprezentacije su se cini mi se oprostili Molnar i Benedek, ostali nastavljaju, ali sam siguran da ce oni u Rimu prikazat najvise sto budu mogli, jer ce mnogima to bit' zadnje veliko takmicenje (Kasasu npr.). Osvojice medalju, sigurno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vukčević iz cattara vjerojatno može dobit (ako već nema) cg državljansto pa on ne bi bio u kvoti od 2 hrvata

@dida mislim nisam pretjerao sto bi zelio prije da vidim andriju nego sukna u svojoj ekipi...moje misljenje...vise mi se svidja kao igrac...sukno jeste talenat al nije mi toliki koliko ga ti dizes...ne moramo se slozit a to sta bi bilo,kad bi bilo(kad ovaj ojaca)ostavicemo za kasnije...andrija nije star `87 godiste je ima i on vremena da napreduje...
    takodje uzmi u obzir da je ovo srbiji prvo takmicenje bez pola prve postave(vujasinovic,sefik,savic,sapic,ciric-su dugo godina nosioci igre bili),kroz par takmicenja i to ce drugacije bit...
    ovo što sam napiso kad ojača je bio odgovoor na tvoje da ima 70 kg. zamisli kad ovako igra sa 70 kg, kako će tek kad dođe na 80. vidjet ćeš koliko je talent sukno, a prlainović je isto odličan igrač, ali lošiji od od sandra. uostalom i jučer se to vidjelo.

i hrvatskoj je ovo prvo natjecanje bez pola postave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro je cattaro reko, prlainović može uplivat na dva metra, ali odma isplivat otamo jer nema što tražit ko drugi sidrun. on u samom proplivavanju pokušava iznudit izbačaj a ne kad se sidra, ko i udovičić. sukno ima puno više od dobrog šuta. odličan je u obrani, u svim aspektima. od bloka, do plovnosti koja mu pmogućava da se iznimno brzo vraća s igrača do sidruna u zoni i nazad, odličan je plivač i ima odličan tajming za kontre...

meni se čini da ni kasas neće igrat na ovom SP-u?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

juce je po meni odvratna utakmica bila i mislim da se ne moze gledat tako poredjenje ova 2 igraca...ostajem pri svome-da bi prije zelio u svojoj ekipi da vidim andriju...vise prednosti po meni ima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    dobro je cattaro reko, prlainović može uplivat na dva metra, ali odma isplivat otamo jer nema što tražit ko drugi sidrun. on u samom proplivavanju pokušava iznudit izbačaj a ne kad se sidra, ko i udovičić. sukno ima puno više od dobrog šuta. odličan je u obrani, u svim aspektima. od bloka, do plovnosti koja mu pmogućava da se iznimno brzo vraća s igrača do sidruna u zoni i nazad, odličan je plivač i ima odličan tajming za kontre...

meni se čini da ni kasas neće igrat na ovom SP-u?
    andrija i te kako zna uplivat na 2 i izborit poziciju i zaradit iskljucenje a ne samo prilikom uplivavanja...takodje s obzirom da je jaci,andrijina prednost je sto bi kako tako bolje odigaro ulogu beka da neko udje s njim...a i nije da nije dobar plivac...

Page 85 of 941 FirstFirst ... 357581828384858687888995135185585 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)