i vidjoh da neko od srba pogodi hrvatskog trenera flasom vode....
sta na to reci...
Igra repke - odlicna. Navijanje da je bilo malo bolje, ne bi skodilo. Mislim na istok gdje sam bio, sve porodicni izleti, malo masu rukama, ali nije to. Ja sam glavno mahao sa sve cetiri i pjevao, a neke babe me gledale ka' bijeloga vuka![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
i vidjoh da neko od srba pogodi hrvatskog trenera flasom vode....
sta na to reci...
Sto ces sad sa tim?!? Znas dobro kakvo je rivalstvo izmedju Hrvata i Srba....to uopste ne cudi
Nek grmi i sijeva al Crna Gora pehar osvaja![]()
Ladno je Hrvat sa ovog linka preveo ПАРАДА u NAPADA
http://tinyurl.com/krzalq
Извините због ћирилице
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Crnogorac koji navija za Crnu Goru.
Ali isto tako Crnogorac kome je smiješno pravdanje da nijesmo mi nego Oni zločesti dečki, da nijesmo mi nego Oni zviždali Njihovoj himni itd.
To je brate, priznaćeš do bola smiješno.
Ako si ti Crnogorac, što te zanima zvižde li ili ne navijači Srbije nečijoj himni!?
Kada su svi , koji imaju oči, vidjeli ...
Neko konstantno pravdanje i dokazivanje da smo mi dobri i Oni loši.
Da nam Oni ne zamjere.
E to mi smeta, to brate...
Libertas
...ili u prevodu na crnogorski jezik... ne volim TISKANJE i UVLAČENJE U ....
Crnogorac jesam ali nijesam uvlakač i ne treba nikome ništa da objašnjavam i dokazujem, jer svako ima oči pa može da vidi sve...
Libertas
Ne, kao prvo, to nije nimalo smiješno. Zviždanje nečijoj himni je sramno, i normalno je da veliki broj onih koji su bili prisutni ne želi da bude poistovjećen sa grupom koja to radi.
Kao drugo, aplaudirati himnama i pobjedniku nije nikakvo "uvlačenje" i "izvinjavanje" nego NORMALNA STVAR.
Ne znam jel neko od vas gledao "Kad porastem bicu kengur" i dio dje onaj celavi debeljuca stavlja tabletu pod jezik i pricha:"Platili su danak neiskustvu!!!"
ps : odma mi je to palo na pamet kad vidjoh prichu o iskustvu ;-)
Last edited by night_silence; 20-06-09 at 23:25.
deuscroix
E, zaboravih rec' ovo:
Udovicic je kao podmladio ekipu, a igra mu Slavko Gak, covjek koji ima 29 godina i koji je vise nego prosjecan igrac. Njegovo je davno proslo... Nocas je napravio 2 katastrofalne greske.
Ostali, sem Sora, su najmanje 2 godine mladji od njega.
P r i m o r a c
Evo ja javno kazem da se odricem navijaca CG ako budu ikad zvizdali na boze pravde.
Inace, milo mi je sto su Hrvati dobili najvise zbog domacih avetinja.
Ima da razvalimo Croate minimum 5 razlike.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
A zašto bi bio poistovjećen, kada se jasno vidi da je to radila grupa navijača Srbije!?
Zašto moraš dodatno da objašnjavaš da nijesi bio sa Njima kada su svi vidjeli da nijesi bio.
Zašto moraš da kažeš : Napolju je sunčano, kada svi znaju da je napolju sunčano!?
Problem je u potenciranju - očiglednog ...
Drugo bi bilo da grupa navijača Srbije nije bila ODVOJENA onda bih te podržao...
Tada bi tvoj post bio potpuno ok!
Libertas
meni nista, niti sam bio na utakmicu![]()
You'll Never Smoke Alone..
Pa radi u RTCG... A tamo je radio Perica Djakovic koji je izvjestavao sa Dubrovackog ratista... Emilo Labudovic je isto tako poznati ratni izvjestac koji je radio u RTCG... E sad, to sto je Dugo sportski novinar, a ova dva ratna huskaca nisu ******, mozda ih je to navelo da pomisle da je Dugo ******?!?!?!?!
Originally Posted by Nk-001
,,Razočarani porazom svoje ekipe i mogućnosti da se njihova reprezentacija po treći put uzastopno domogne prvog mjesta, svoju tugu i razočarenje pokazali su na već sebi poznat način"...
U pravu si - čisti šovinizam...
Libertas
sta sve covjek moze procitati ovdje,strasno...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks